LouĆas, the collaborative effort between chefs Loucas Sofocli and Alex Charlambous, has set the area standard for excellence in Italian cuisine, with a special emphasis on seafood.
We now accepting reservation for outdoor and indoor dining.We take great pride in providing a friendly and vibrant atmosphere for our guests to enjoy our delicious seafood, live crawfish, crispy wings and our popular seafood fried rice and garlic noodles. We take the "traditional Creole seafood boil" to the next level. We boil our crawfish and seafood with classic Louisiana style spices along with our own secret blend of spices then top it off with your choice of one of our mouth-watering flavors. After establishing a popular seafood boil in New Jersey since 2016, we are excited to bring our concept to Metuchen with even better seasonings and guest experience.
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Edison guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Edison at Menlo Park Mall off of Parsonage and Route 1 Highway. Detattached from the mall, next to Shake Shack in the Macy's parking lot. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Le restaurant-lounge Chris Michael's propose des steaks et des sushi, pour une rencontre entre l'orient et l'occident. Ce steakhouse américain traditionnel sert du bœuf de qualité USDA nourri au maïs, maturé sous atmosphère humide et présenté sur une assiette chauffée à 230 degrés. La carte des vins présente une gamme extraordinaire de produits de l'ancien et du nouveau mondes, avec une sélection de cépages bien représentés qui ravira tous les amateurs de vin. Après le souper, vous pourrez vous rendre dans le salon moderne et sophistiqué pour déguster un des nombreux cocktails du Chris Michael's tout en écoutant le DJ mixer la musique la plus en vogue. Des salles privées sont à votre disposition dans le salon sur demande.
At Labebe Prime, we honor our culinary matriarch, Labebe—a beloved mother, grandmother, and great-grandmother to our family. Her passion for the culinary arts has been passed down through generations. One of life’s greatest joys is sharing an incredible meal with family and friends which is something she took pride in. Labebe Prime's commitment to farm-to-table excellence is unwavering. Each dish unfolds a narrative of our agricultural heritage, a blend of Mediterranean and American splendor delivered straight to your table. Indulge in the delight of fresh, wholesome, locally sourced ingredients, brought together in a feast that beckons you to relish every moment. We welcome you to partake in this culinary voyage, inspired by the heart and soul of Labebe while taking it to the next level with our award-winning chefs. Cheers to good company, great memories and incredible food in a magical setting at Labebe Prime. Life is delicious! Eat it up!
Le Steakhouse 85 est une interprétation du XXIe siècle du steakhouse américain classique. Le menu propose un choix d'adaptations modernes et fraîches de la cuisine américaine classique, servie aux côtés des plats traditionnels de steakhouse que tout le monde connaît et aime. L'élément principal du menu est sans aucun doute le boeuf. Les alléchants steaks vieillis sont agrémentés d'une simple combinaison appétissante de sel de mer, de poivre noir et d'herbes fraîches. Ils sont saisis sur un grill en fonte à 1 200 degrés, puis grillés selon votre goût. Disposant par ailleurs d'un grand bar au design classique, de cocktails fins et d'une liste de vins primée par le Wine Spectator, ce steakhouse a tout pour vous satisfaire.
3 1/2 Stars - Star Ledger
Certificat d'Excellence du Wine Spectator
Steakhouse officiel de Rutgers Athletics
Avec son mélange captivant de cabine rustique et de chic urbain, le Stone House, situé à Stirling Ridge, est le tout dernier projet de Landmark Hospitality. Le Stone House est un grand restaurant et espace évènementiel, niché dans les collines des montagnes Watchung et qui offre une vue spectaculaire sur la pittoresque campagne. Avec sa tour à vins vitrée à 2 étages en acier patiné et sa cheminée à bois, cet espace astucieusement conçu présente une ambiance élégante et résolument confortable. Profitez de la cuisine exquise, du personnel compétent et de la grande carte des vins.
À partir du 5 novembre 2012, en raison de l'ouragan Sandy
Le Stone House dispose du courant électrique et reste ouvert. Il vous accueille avec ou sans réservation. L'établissement a hâte de vous recevoir.
Ferraro's Restaurant has proudly been a family run business since 1969. Since that time, Ferraro's has become a staple of the Westfield community. With the simple philosophy, "Fresh is Best", Ferraro's has become a Westfield landmark.By crafting dishes like Sausage Lasagna and Cannelloni, Anna and Palmiro Ferraro have been pleasing patrons since the doors opened. Over the years, Ferraro's has expanded the menu and the dining space, but the emphasis has always been on ensuring customer satisfaction. Ferraro's gives the perfect blend of traditional and contemporary Italian Cuisine. In addition, we have our daily specials which offer many healthy choices as well as dishes from around the world. From our family to yours, we would like to invite you to dine with us and enjoy the Ferraro's experience.
Si vous êtes à la recherche non seulement d'un bon repas, mais également d'une grande expérience culinaire, ne cherchez pas plus loin que Luca's Ristorante Somerset. Situé sur la route 27 entre Princeton et le Nouveau-Brunswick, Luca's Somerset est une oasis d'authentique cuisine régionale italienne. Grâce à ses adaptations modernes de plats traditionnels de Ischia, vous pourrez profiter des raviolis découpés à la main et farcis avec les dernières appétissantes combinaisons du chef Andrea, une sélection de plats de poisson si frais qu'ils évoquent la mer Méditerranée, ou un filet d'une telle qualité qu'il ne se compare qu'à son accompagnement. Le décor de la salle à manger est typique de Ischia et prouve qu'à Luca's Somerset, la différence est dans les détails. Une fois votre repas terminé, profitez du cadre confortable pour prendre un délicieux dessert fait maison avec une tasse parfaite d'espresso micro-torréfié localement ou un cappuccino. Alors s'il vous plaît, allez leur rendre visite!
We want Sophie's to be a place where one could have a good, hearty meal (comfort food), simple and unpretentious, at a fair price. Our goal is to produce an atmosphere where people can come for lunch, a full dinner, a late snack, a glass of wine or a big cup of coffee and feel comfortable and at home. Our menu is diverse enough for everyone, yet simple enough so the average person will not get overwhelmed with numerous menu choices and complications. Our basic premise is to provide quality food and good service at a fair price in an unpretentious atmosphere. The décor is modeled after classic French Bistros. French country antiques, large open shuttered windows, dark woods, soft pastel colors and walls covered with family pictures make Sophie's an intimate cozy environment