Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants pour les anniversaires à East Village

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

179 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Little Owl
4.7
Exceptionnel(4282)
Prix : cher
• Méditerranée • West Village
Réservé 88 fois aujourd'hui
Ce charmant restaurant de 28 places situé dans West Village est rapidement devenu l'une des tables les plus convoitées en ville. La cuisine simple et inspirée du chef Joey Campanaro, d'influences américaine et méditerranéenne, l'accueil chaleureux et le service impeccable de l'équipe amicale et professionnelle contribuent à y créer la quintessence de l'expérience gastronomique new-yorkaise, pour les résidents de la Grosse Pomme comme pour les touristes. Les plus curieux pourront jeter un coup d'oeil dans la cuisine et ainsi observer le chef Joey confectionner ses plats signature, dont les mini-burgers de boulettes en sauce, les cavatelli à la ricotta et enfin la célèbre côtelette de porc de The Little Owl.
Photo du restaurant San Marzano Pasta Fresca
4.6
Exceptionnel(312)
Prix : raisonnable
• Italienne • East Village
Réservé 20 fois aujourd'hui
San Marzano only accepts reservations with a mandatory prix fixe menu.REQUIRED PRIX FIXE OPTIONS:Dinner: $49 per person, plus tax and gratuity Includes :- House wine, draft beer, and sangria - Three appetizers to be served family style - One main course per personBrunch: $29 per person, plus tax and gratuityIncludes:- Bottomless mimosas and drip coffee- One main course per person from our brunch or dinner menusIf your party size has decreased, please give us a call; otherwise, there is a $20 no-show fee per person.
Photo du restaurant Kyma - Flatiron
4.6
Exceptionnel(932)
Prix : très cher
• Grecque • Gramercy Park
Réservé 43 fois aujourd'hui
As you step inside you’ll be transported by the Santorini aesthetic where fresh ingredients hit your senses and human interaction is a refreshing priority. Kyma’s airy, whitewashed wood design balanced by European stucco, evoke the stylized spirit of the Greek Islands. Generous seating at long white wooden tables are lined with plush, white canvas cushions. We do have a DJ for your entertainment on Thursdays in the main room and on Fridays and Saturdays DJ starts at 8 PM. During our dinner parties the music does increase in volume and becomes more upbeat as the night progresses. Please note: you must be 21 years of age to enter during our DJ hours. Groups of 8 and more looking to join our dinner parties (Thursday, Friday & Saturday) please email events@kymarestaurants.com for further details.
Photo du restaurant La Grande Boucherie
4.6
Exceptionnel(7560)
Prix : très cher
• Française • Midtown West
Réservé 532 fois aujourd'hui
With a dazzling dining gallery featuring 40’ glass ceilings, this one-of-a-kind brasserie is built in the tradition of the Belle Epoque, inspired by elegant and ornamental Art Nouveau style. The menu features French classics and timeless bistro favorites, with a focus on prime cuts and an in-house meat program. In addition to an extensive wine list and classic cocktails, La Grande Boucherie also features an inspired menu of absinthe-driven signature drinks.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Photo du restaurant Aunt Jake's Pasta Experience
4.9
Exceptionnel(734)
Prix : raisonnable
• Italienne Moderne • Upper East Side
Réservé 81 fois aujourd'hui
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Photo du restaurant Craft
4.7
Exceptionnel(6981)
Prix : très cher
• Américaine • Gramercy Park
Réservé 42 fois aujourd'hui
Tom Colicchio's Craft a reçu trois étoiles par le New York Times et a remporté le prestigieux prix James Beard pour le meilleur nouveau restaurant. En 2010, Tom Colicchio a remporté le prix James Beard pour le meilleur chef. Craft est reconnu pour son engagement à travailler avec des produits de saison provenant de fermes locales, des pêches du jour et des éleveurs spécialisés. Tout est préparé d'une manière authentique pour pour mettre en valeur l'essence de chaque ingrédient. Chez Craft, le Chef Kyle Koenig, le pâtissier Abby Swain et le personnel accueillant proposent aux convives de concevoir leur propre menu à la carte ou de choisir le menu dégustation avec ses sept plats de saison.
Photo du restaurant Quality Italian - New York
4.7
Exceptionnel(5997)
Prix : cher
• Italienne • Midtown West
Réservé 214 fois aujourd'hui
Quality Italian est une interprétation moderne de la Steakhouse italo-américaine. Supervisée par le chef exécutif Scott Tacinelli, la cuisine met à jour les tarifs de la steakhouse classique créant des interprétations modernes avec des accents italiens. Le restaurant de 200 places, détenue et exploitée par Fourth Wall Restaurants, a été réalisé par AvroKO et s'inspire du Butcher's Guilds d'Italie, possédant les plus beaux morceaux de viande en Italie.
Photo du restaurant The Ready Rooftop Bar
4.4
Génial(361)
Prix : raisonnable
• Réservation de tables avec bouteilles • East Village
Réservé 24 fois aujourd'hui
Located in the heart of the East Village at the top of the Moxy East Village The Ready is an all-season rooftop oasis perfect for after-work drinks, weekend revelry and private events. Collegial yet refined, The Ready at Moxy East Village feels like an escape from the New York daily grind. The eclectic décor (string lights, a vine-strewn mural, a bar made of plastic milk crates) and unique food and beverage offerings create a relaxed rooftop experience—like a coveted New York City backyard. The retractable glass walls and roof allow for all-season panoramic views of the East Village and beyond.We are currently accepting reservations up to 30 days in advance but walk-ins are welcome pending availability.The venue is strictly 21+. Valid ID required for entry.For immediate reservation assistance or large party inquiries, please email nyreadyinfo@taogroup.com
Photo du restaurant Sushi by Bou - Chelsea NYC @ Super Nice Coffee
4.6
Exceptionnel(254)
Prix : très cher
• Sushi • Chelsea
Réservé 15 fois aujourd'hui
Step into Sushi By Bou, where every bite is a step back to the roaring 20s! Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice,"' promises a journey through retro elegance and refinement. Choose from our classic 12-course offering at $65, or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $100 for 17 pieces, seated hourly. Located behind the secret door within Super Nice Coffee and Flowers, Chelsa Bou is where Gatsby glamor meets the art of sushi. Elevate your experience with exotic cocktails and premium sake, perfect for sushi pairing. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
Photo du restaurant Sushi By Bou - NOMAD NYC @ Hotel32|32
4.6
Exceptionnel(177)
Prix : très cher
• Sushi • NoMad
Réservé 16 fois aujourd'hui
Welcome to Sushi By Bou Nomad, New York's Only hip-hop style Omakase Experience! Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice," promises a journey through fantastic flavors and bass heavy beats. Choose from our classic 12-course offering at $65 or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $100 for 17 pieces, Seated hourly. located within the 32/32 Hotel, groove to Classic 90s Hip Hop and taste the thrill of sushi exploration. Elevate your experience with exotic cocktails and premium sake, perfect for sushi pairing. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable