Our non-holiday Champagne Sunday Brunch is currently open on the first and third Sunday of every month and all December Sundays before Christmas. If you are unable to reserve on OpenTable, call 717.560.8439. For information on how to reserve our Holiday Brunch/Feast, visit EdenResort.com/brunch.
Time counts at BJ's Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we've continued to refine our brewhouse experience to make BJ's a place where you can make the most of any meal. We want BJ's to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we've put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven't just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it's because of them we're continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ's, a restaurant with a Brewhouse soul.
Le bistro Barberet propose un menu d'inspiration française avec un accent particulier mis sur les saveurs et les influences classiques de France, tout en se permettant certaines touches de modernité culinaires. De plus, il se fait un devoir de présenter des produits locaux frais et de saison. Le restaurant s'applique à offrir un service amical, compétent et abordable, et aspire aussi à se faire un nom dans la localité et à devenir une destination pour les amateurs de cuisine à la recherche d'un dîner décontracté et élégant.
The Story of Josephine’sThe story of Josephine’s begins during our executive chef Daniel LeBoon’s childhood. At eight years old, working for his father’s catering company, Daniel discovered a passion for food. This love — and undeniable talent — saw him intern at Philadelphia’s prestigious Le Bec-Fin. He went on to work in Paris at the venerable Hotel Vernet working under the renowned chef’s Alain Solvere and Alain Ducasse. In 2004, Daniel purchased Josephine’s in Marietta and developed an extremely loyal following based on the combination of great food, great atmosphere and great hospitality. Although Josephine’s closed in 2011, the name and the experiences are fondly remembered by countless people.
Situé en Pennsylvanie dans une maison de campagne en pierre des années 1780 dotée de fenêtres profondes et d'une atmosphère agréable, ce restaurant est une entreprise familiale qui a été nommé l'un des « Best of Lancaster » pour le souper, le brunch du dimanche, la terrasse, la carte de vins, l'ambiance et le cadre romantique. Bien que le bâtiment soit vieux de 225 ans, le menu change quotidiennement ! Le changement est synonyme de progrès à The Greenfield. L'établissement reçoit les livraisons de poissons et de fruits de mer d'Hawaii quotidiennement et réalise les coupes de steaks. Vous pourrez profiter des sélections de la carte des vins, reconnue par le Wine Spectator Magazine depuis plus de 9 ans. La terrasse et le balcon, qui surplombent le bar branché, se classent parmi les favoris des clients pour déguster le dîner et le souper, tandis que la cave à vin vous propose deux des tables les plus romantiques de la région. Si vous voyagez, c'est l'un de ces restaurants que vous aimeriez avoir à la maison. Et ils sont ravis que vous les ayez trouvés.