Baltimore's Waterfront Dinning Destination. Bayside style Paella and Seafood Chowder top with Lobster are some of our signature dishes. Tequila Bar featuring our signature, Diamond Margarita!
A restaurant concept curated by our Award-winning Executive Chef, Saon Brice, Blk Swan offers a uniquely crafted, "New American" menu, which features exciting, tasty, and comfortable food options presented in a creative culinary approach.**Parties 8+ please contact us at events@eatatblkswan.com or 443-326-2783 for more reservation information. Thank You!
Vous êtes cordialement invité à pendre un repas bien arrosé, à souper et à être ébloui au restaurant The Capital Grille. Celui-ci sert des steaks de renommée nationale, vieillis à sec et découpés à la main dans les locaux par ses propres bouchers, des fruits de mer de première fraîcheur, des accompagnements créatifs et des desserts irrésistibles préparés sur place chaque jour. La carte des vins, sélectionnée avec soin par le sommelier du restaurant The Capital Grille, se compose de plus de 350 crus du monde entier. Vous profiterez d'un service bienveillant, anticipant vos besoins dans la salle à manger confortable et sophistiquée. Vous aurez également la possibilité d'organiser un événement dans une salle à manger privée équipée d'appareils multimédia ultramodernes. Un après-midi ou une soirée gastronomique mémorable vous attend au restaurant The Capital Grille.
Water for Chocolate provides an intimate and savory experience with a nod to personal space and service. Chef Sean Guy and his team prepares creative dishes using seasonal ingredients with the best of intentions.The result is a fresh, eclectic take on comfort food that elevates the familiar to wow!! Pairings with "holistic cocktails" such as the house brewed ginger beer and a selected wine portfolio allows for guests to create real dining memories.
Dégustez les fruits de mer les plus frais à Baltimore en contemplant la meilleure vue de Inner Harbor. The Rusty Scupper propose des choix alléchants de spécialités de fruits de mer locaux tels que les Maryland Jumbo Lump Crab Cakes et le filet de rascasse poêlé avec homard. Vous pouvez également vous régaler avec des plats classiques comme le filet de bœuf et le saumon de l'atlantique grillé, le tout servi dans un décor spectaculaire au bord de l'eau.
Limoncello’s from-scratch kitchen provides a premium dining experience with a focus on dishes from the sun-splashed Almafi coast, home of their name-sake Limoncello. The menu is a bonafide wishlist of Italian coastal specialties featuring an array of mouth-watering pasta, fresh seafood, prime cuts and more. The restaurant seats about 120 guests between the dining room and bar, with seasonal outdoor dining offering another 30 seats. With a large bar and banquette dining, Limoncello offers an ideal place to socialize, talk business, celebrate and indulge.
At the intersection of Harbor Point and Fells Point, Ampersea is redefining cuisine that's modern, Maryland, authentic. A destination innovating the way Baltimore dines on the Patapsco River. Perched on the western corner of Thames Street and located in the Frederick Douglass-Isaac Myers Maritime Museum building with the Living Classrooms Foundation, Ampersea dining room, patio, and event spaces offer a stunning combination of panoramic harbor views, impeccable service, and delectable dishes. During our busy season the restaurant has policies in place that may affect your reservation. please review the following:- Entire party arrived to be sat- All parties larger than 4 people must call into the restaurant to schedule their reservation.- All tables are subject to an 18% auto-gratuity.- Outdoor dining is not guaranteed for all reservations but is first come first serve.
VIBE DINING RESTAURANT ‘DOCKS ON THE HARBOR’ IS LOCATED IN BALTIMORE’S ICONIC INNER HARBOR POWER PLANT BUILDING ON THE WATERDocks offers an unforgettable energetic restaurant with wow-factor dishes and drinks. Docks serves a can’t-miss brunch & dinner experience and creates a new go-to spot for celebrations, special occasions, and private events. Docks’ impressive décor includes two magnificent 17-foot trees with a 20-foot spawn of greenery that are focal points in the dining room surrounded by plush velvet banquettes, chandeliers, & plenty of social media-worthy photo opportunities. The outdoor patio creates a new waterfront dining oasis in the heart of the Inner Harbor. Adjacent to Baltimore’s world-famous National Aquarium, Docks quickly became a steadfast part of the community, bringing a new-to-market, first-class dining and hospitality experience downtown, and creating a new gathering spot for both locals and visitors to Baltimore.
The Black Olive est une psarotaverna (restaurant servant du poisson) grecque située dans Fells Point, le quartier historique de Baltimore. Spécialisé dans les fruits de mer méditerranéen, il propose des poissons entiers grillés et coupés en filet à la table, ainsi que des plats grecs traditionnels, des pains faits maison et des desserts. Vous y savourerez des plats comme le Village Pie, de la salade de pieuvre grillée, des carrés d'agneau, du filet mignon grillé ou de la sole cuisinée à votre goût. Associez votre plat à des vins du monde provenant de la Californie, de la Nouvelle-Zélande et de jolis petits vignobles grecs, soigneusement sélectionnés par le sommelier.
Élu « Restaurateur de l'année par l'Association des restaurants du Maryland », le Chiapparelli's - Baltimore est l'un des endroits les plus connus et les plus appréciés de Little Italy. Même si le restaurant est passé d'une génération à l'autre, le dévouement au service de la cuisine italienne de haute qualité est resté le même. Les murs de briques offrent une atmosphère agréable, tandis que le personnel est toujours sympathique et professionnel. Le menu comprend des spécialités locales de fruits de mer, un délicieux veau, des spécialités maison et l'une des salades les plus prisées de Baltimore. Une salle de réception et un service de voiturier sont aussi disponibles.