Le No. 246 est un restaurant d'inspiration italienne utilisant des ingrédients locaux par les chefs Ford Fry et Drew Belline. Le menu se compose de préparations simples d'une cuisine au feu de bois mettant en valeur la qualité d'ingrédients frais de la ferme. Pour une vision unique et personnelle du restaurant, vous pourrez vous asseoir le soir au comptoir du chef, qui surplombe la cuisine. Moyennant un supplément 50 USD par personne (jusqu'à 4 personnes), la cuisine vous préparera un repas spécial composé de 4 plats à base des meilleurs ingrédients de la saison. Pour plus d'informations concernant cette expérience et pour les réservations de groupe, veuillez consultez le site web du restaurant.
TWO Urban Licks' incredible wood-fired cuisine, live rotating rotisseries, unique 26 foot wine on tap barrel wall (the first in the country!), funky live blues, Beltline views and the "wow" design centered around the floor to ceiling Todd Murphy painting lit by a gas lamp wall make TWO truly one of a kind.The innovative, domestic and international, wine program consists solely of stainless steel barrels of wine displayed in a 26 foot, glass and steel, temperature controlled tower situated prominently in the restaurant. The Bar also boasts 4 in house draft cocktails, infusions and a state of the art beer program. TWO has garnered an abundance accolades including Conde Nast Traveler's "Hot List", Bon Appetit's "Hot 50 Tables" and one of Rachael Ray's "favorite restaurants" in the country by Instyle Magazine. Nominated locally year after year as "Best Restaurant Scene" and "best place to take an out of towner", guests keep coming back for dinner and weekend brunch!
HAVEN est un restaurant haut de gamme situé dans un loft avec des murs en briques apparentes, des bois de cyprès et un éclairage ambre doux. Ils servent une cuisine américaine moderne influencée par la cuisine française, continental et des notes du nouveau sud. HAVEN a connu un succès remarquable au cours des sept dernières années. Voté au top dix des restaurants six années consécutives, HAVEN est devenu une destination à Atlanta. HAVEN est situé au cœur de Brookhaven dans le magnifique et charmant développement Village Park Place. Le restaurant est niché dans un quartier historique populaire à 1,6 km au nord de Buckhead.
Atrium brings together our love of American cuisine and everything we’ve learned over the last few years. Oliva’s food sourcing philosophy and relationships with local purveyors and farmers are highlighted throughout the menu. Everything we consume, integrate, & create in our restaurants is to share flavorful moments that celebrate worldly cuisine, honor local ingredients, and deepen our connections through memorable experiences. The restaurant welcomes guests to escape to a different time and place when they enter the cozy lounge ensconced by colorful curtains with comfortable seating. To the left, a 1,200-square-foot parlor area complete with hand-painted tile by local artisan Charlotte Smith and a mural by Savannah-based artist Kipper Millsap. Inside the 4,000-square-foot bistro, diners are transported to an airy, serene wonderland with large factory windows, floral installations by Atlanta-based floral artist Pinker Times, and large pink banquettes.
Lips Atlanta, “The Ultimate in Drag Dining”It’s Dinner theatre with a fabulous Drag Show!Your server will also be performing in the Vegas Style Drag ShowLots of Divas and some Dudes - Glitz and Glam Showstoppers, Torch songs, celebrity look-a-likes, Frozen drinks, Specialty Cocktails like “Kick the Bitch to the Curb”Guests must be aged 18+SHOW SCHEDULEWednesdays-Bitchy Bingo starting at 7pmThursdays-Dinner with the Divas AND Drag Trivia starting at 7pmFridays and Saturdays-Glitz and Glam Dinner SeatingsSaturday and Sunday Brunches every weekendSaturday late night CLUB TABOO starting at 11:30pmSunday Night Showstoppers starting at 7pmSHOW PACKAGESWednesday/Thursday/Sunday night - $32.003 course Dinner & Show PackageFriday and Saturday Glitz and Glam - $49.003 course Dinner & Show PackageSaturday and Sunday Brunches - $39.95Brunch and Show Package including unlimited Mimosas or Bloody MarysClub Taboo-Saturday Night - $15 show cover/$15 food or beverage min.
Créé sur une idée originale d'Alex et Chris Kinjo, le MF Sushi est un pionnier de la cuisine japonaise depuis son lancement en 2000. Ces deux frères ont ouvert leur premier concept, MF Sushi, dans le quartier de Midtown à Atlanta, sur l'avenue Ponce de Leon. Le succès du restaurant a conduit à l'ouverture du MF Sushi-Buckhead et du MF Room, agrandissant ainsi l'empreinte de la chaîne qui obtint de plus en plus de reconnaissance. La créativité derrière MF Sushi a donné naissance à des plats brillants, des apéritifs magnifiquement préparés à la main aux célèbres assiettes de sushi nigiri caractéristiques des restaurants MF, en passant par les rouleaux aux multiples saveurs et par les plats grillés Robata, composés d'aliments frais grillés directement sur la table, sur du binchotan traditionnel japonais. La popularité constante du restaurant et le soutien de ses amateurs rendent hommage aux frères Kinjo et à leur vision caractéristique des traditionnels sushi, conjuguée au style contemporain, charmeur et tout simplement sublime de l'intérieur du restaurant. Pour plus d'informations à propos de MF Sushi, rendez-vous sur http://mfsushiusa.com.
Whiskey Bird is a casual spot in Atlanta’s Virginia Highland/Morningside neighborhood serving Pacific Rim-inspired dishes and classic cocktails. Favorite dishes include crispy Brussels sprouts, yakitori, gyoza tacos, chopped salad, poke bowl, WB burger, panko-crusted chicken, and Thai steak and noodle salad.Brunch specialties include jumbo breakfast burritos, Hong Kong chicken and waffles, "bao-benedict", and avocado toast.
Le Nakato Japanese Restaurant est le plus ancien restaurant nippon d'Atlanta. Fondé en 1972, le Nakato a été tenu par trois générations de propriétaires japonais. Il vous convie à profiter de ses repas façon hibachi ainsi que d'un éventail de plats japonais, des sushis aux traditionnels repas de style tapas.
"Buena Vida Tapas & Sol is a restaurant on Atlanta's Beltline in Old Fourth Ward inspired by Southern Spain run by General Manager Lorenzo Masini and owned by local restaurateurs Adam Berlin & Juan S. Calle. Fun and approachable Spanish tapas by Executive Chef Jaime Guzman are served in an airy, beautiful space with a large indoor bar and Beltline-facing patio. This Atlanta concept is located in the corner of the North & Line apartments, just down the Beltline ramp from New Realm Brewing (or driving accessed down N Angier Ave NE from North Avenue, behind Ponce City Market). @buenavidatapas on IG to stay up to date."We offer 2-hour parking validation at North & Line apartments. Please call 404.948.2312 for directions or if you'd like to book a party over 10 please email events@buenavidatapas.com
Get ready for a mouthwatering adventure as we fuse together culinary traditions from across the globe, serving up a one-of-a-kind dining experience that will leave you craving more. With every bite, you'll be transported to a different corner of the world, all while basking in the impeccable ambiance, top-notch service, and attention to detail that make Highness Cuisine a dining experience to remember. Whether you're marking a milestone or just on the hunt for a foodie escapade, Highness Cuisine is guaranteed to blow your taste buds away. your taste buds away.