A beloved neighborhood gem known for its coffee and Authentic Neapolitan pizza, Ironside Pizza is the younger brother to Toscana Divino. Located in the vibrant, visionary Miami Ironside community, Ironside Pizza serves outstanding food in a casual, family friendly atmosphere. Enjoy coffee, breakfast, pizza, fresh salads and sweets surrounded by Rainbow Eucalyptus trees with indoor, outdoor and lounge seating available. BYOB with $10 corkage fee. Vegan, vegetarian and gluten free selections available.
The concept pays homage to biodiversity and foods from around the world with a specialty on wood-fired flavors. The modern, yet rustic restaurant will feature an extensive bar program that includes, deliciously crafted cocktails, an eclectic wine list and a variety of beers, including crafted, local and imported. The industrial chic space is full of greenery and gorgeous decor with a glass wine cellar and rustic chairs that complement its deep yellow and grey accent walls. The dimly-lit, spacious and inviting bar is decorated with refurbished wood, and blurs the boundaries of an indoor and outdoor bar, making it an ideal space for private events and special occasions of all sizes, such as birthdays, anniversaries and rehearsal dinners.
Located a block from the water in Downtown’s Met Square complex, the two-story restaurant will have ample space for diners to indulge in all of the restaurant's iconic menu items, spearheaded by one of the most talented chefs. The 16,736 square foot space includes a ground-floor patio and second-floor dining terrace, as well as a beautiful interior dining room. The interior design is set to emulate the hit television show’s set, with an open kitchen and contemporary bar, where diners can watch the iconic red and blue teams from their seat.The bar serves a selection of both classic and signature cocktails; from a traditional Negroni and Old Fashioned to the innovative Smoke on the Water, served in a smoke-filled lantern, or the Notes from Gordon, complete with a personalized message from Chef Gordon Ramsay himself.
Le Mignonette est un bar à huîtres situé à Miami. Il est géré par les chefs Daniel Serfer et Ryan Roman. Vous y dégusterez une grande sélection d'huîtres, des fruits de mer et des légumes.
Daniel Serfer, originaire de Miami, a ouvert son premier restaurant, le Blue Collar, en janvier 2012. Fréquenté par les habitants et les visiteurs, le Blue Collar sert une cuisine américaine réconfortante dans un cadre décontracté lié à un motel de prostituées.
S'appuyant sur le succès du Blue Collar, le Mignonette propose une atmosphère amusante, accessible où vous pourrez déguster une douzaine d'huîtres, une bouteille de champagne, des préparations de fruits de mer classiques comme des huîtres Rockefeller et des palourdes Casino, ainsi qu'un plateau de jolis coquillages. Comme il souhaite encore une fois créer le genre de restaurant qu'il aime, Serfer est heureux d'apporter une expérience unique de bar à huîtres à ceux qui ont rendu le Blue Collar si populaire. Ce nouveau restaurant n'est pas lié à un motel de prostituées, mais comme les huîtres sont aphrodisiaques, vous pourrez retourner au motel après votre repas.
Le chef Michael Lewis et le directeur général Steven Haigh apportent un concept jeune à Miami avec l'ouverture du KYU. Ce grill asiatique à bois met à l'honneur un menu éclectique et propose un service professionnel et décontracté. L'écologie y est encouragée.
Le menu du chef Lewis est influencé par des années de voyage et s'inspire du yakiniku japonais et coréen (viande grillée en japonais). Les assiettes sont simples et peuvent être partagées. L'ambiance est ainsi chaleureuse et conviviale. Le menu comprend des références au barbecue sud-américain utilisant la technique traditionnelle du "slow and low", pour le plus grand bonheur des amateurs. La carte recherchée de cocktails à sélection unique décline une variation de cocktails classiques agrémentés d'un zeste de génie asiatique.
L'espace, conçu pour refléter l'environnement, met à l'honneur le béton brut, l'art local, le bois et le métal. Vous y découvrirez également un design contemporain aux éléments naturels.
Le restaurant The Capital Grille - Las Vegas vous invite à être ébloui par son accueil chaleureux et ses plats accompagnés d'excellents vins. Il sert des steaks de renommée nationale, séchés et découpés à la main par les bouchers de l'établissement, des fruits de mer frais, des accompagnements créatifs ainsi que des desserts irrésistibles préparés quotidiennement sur place. La carte des vins, sélectionnée avec soin par le sommelier du restaurant The Capital Grille, est composé de plus de 350 crus du monde entier. L'établissement propose un service bienveillant et attentif dans une salle à manger confortable et sophistiquée. De plus, il organise parfaitement des événements dans une salle à manger privée équipée de toute la technologie médiatique ultramoderne. Une soirée ou un après-midi mémorable de gastronomie vous attend au restaurant The Capital Grille. Il se situe dans le centre-ville de Miami, à proximité du centre de conventions.
Situé à 100 Chopin Plaza, Toro Toro est une interprétation Pan-Latine d'une steakhouse contemporaine du chef/restaurateur Richard Sandoval. Ce concept sophistiqué et sexy est calqué sur le Toro Toro de Sandoval à Dubaï, qui a été nommé "Best Latin" et "meilleur nouveau restaurant" par Time Out. La sélection de viandes du restaurant, coupée style rodizio à votre table, avec plusieurs petites plats, des plats principaux composés et un steak à la carte attire les gourmets tandis que le bar de Toro Toro, met l'accent sur les cocktails d'inspiration latine faits avec des spiritueux latins ultra-premium et une sélection bien organisée de vins du monde entier, attire la foule.
Prix de stationnement avec voiturier
Dîner, lundi - samedi: 5 dollars pour 2 heures
Souper, lundi - dimanche: 10 dollars pour 3 heures
Bottomless Brunch, le dimanche: gratuit
We’re the Grazianos – an Argentinian family of food lovers.We cook, pour, grill, bake, sizzle and source the finest flavors from home, and serve them across Miami.They say that Argentina is the Italy of South America. Which explains a lot about our temperament. Romantic, passionate, and fiercely loyal, we take care of each other as much as we take care of our products.Rooted in our family’s unique heritage and culture, our natural instinct is to share nothing but the very best food, values and traditions of Argentina among our friends, customers, and colleagues. Generous with our time as well as our portions, we believe that good food and good company go hand in hand… preferably at the same table. Because to really love food is really to love people. To understand our food you first need to understand our meat. So say hello to our legendary Argentinian steaks.
Siamo is located in the beautiful city of Miami Springs. We only use the most exquisite selection of fresh cuts and Italian products for our plates. Our wood-burning-brick-oven produces genuine Italian flavors right in the heart of Miami. Our menu consists of dishes like pasta, risotto, pizza, fish, meat, and dessert.We invite you to relax at a table with a glass of wine and your favorite plate, followed by a scrumptious dessert.