Le ROKA AKOR présente une alliance inégalée de design bien pensé et de cuisine japonaise Robata contemporaine, dans 4 villes des États-Unis : Scottsdale (Arizona), San Francisco, Chicago et Skokie (Illinois). Son menu change en fonction de la saison. Il se compose tour à tour d'une sélection de steaks primés, de fruits de mer, de légumes accompagnés de marinades et de sauces japonaises ainsi que de sushis et de sashimis. L'élément central du restaurant est sans aucun doute le grill robata élégamment éclairé et entouré d'une décoration moderne, faisant partie intégrante de l'expérience visuelle. Vous pourrez échanger avec les chefs au sujet des plats, ce qui vous permettra de vivre une expérience gastronomique interactive et conviviale !
Amplify your palate at Tiki Taka, where Japanese sushi and Spanish tapas collide in a vibrant, playful setting. This dynamic restaurant by Chef Richard Blais infuses the unique flavors of Japanese and Spanish culture into every dish. Sip on inventive cocktails and experience a lively outdoor patio, perfect for a quick bite or a leisurely meal. Tiki Taka promises a spirited combination of culinary delights in an environment that is refreshingly unconventional.
Dining at The Old Spaghetti Factory is an experience. For decades, they have invested meticulous attention to their unique designs and authentic vintage décor. Every location is adorned with antique lighting, intricate stained glass displays, large colorful booths, and an old-fashioned trolley car for guests to dine in. It’s the perfect atmosphere for a family celebration, a large group event, or a special dinner date. A family business since 1969, their founding philosophy — “a memorable dining experience doesn’t have to cost a lot of money” — is perhaps more relevant now than ever. Every entree is a "complete meal," served with hot freshly-baked sourdough bread, soup or salad, and ice cream for dessert at no extra charge.