Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants avec des salles privées à Bucktown / Wicker Park

Prix
Type de cuisine (20 sur 39)

28 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Elia
4.5
Génial(162)
Prix : raisonnable
• Méditerranée • Bucktown / Wicker Park
Réservé 11 fois aujourd'hui
Elia features Mediterranean inspired cuisine, in contemporary atmosphere. Elia - a stunning new Modern Mediterranean restaurant - is now open in the heart of Wicker Park.Elia (Greek for “olive tree”) pulls inspiration from Greece, Italy, France, Spain, and other Mediterranean countries and translates those flavors and techniques into Elia’s soups, salads, spreads, small plates, mains, sides, and desserts.Beverage-wise, Elia boasts 12 handcrafted specialty cocktails, 24 wines sourced from around the world available by the bottle and glass, 10 craft draft beers,100+ spirits spirits, and non-alcoholic offerings as well.Elia features 90 interior seats - including a glassed-in private dining room that doubles as the restaurant’s wine cellar - along with 60 seats on the restaurant’s sidewalk patio.Sprawling imported Mediterranean wall murals of golds, blacks, and off-whites; original imported artwork; and mid-century modern lighting round out the restaurant’s stunning interior.
Photo du restaurant Willow Room
4.7
Exceptionnel(1814)
Prix : cher
• Américaine • Lincoln Park
Réservé 52 fois aujourd'hui
Situé dans le parc Lincoln, le nouveau restaurant Willow Room propose une cuisine de bistrot européenne/américaine dans une ambiance classique et pourtant unique.
Photo du restaurant Fioretta
4.7
Exceptionnel(647)
Prix : très cher
• Steak • West Loop
Réservé 70 fois aujourd'hui
Fioretta occupies the ground floor of Tishman Speyer's new luxury office tower and marries old-school Italian with sexy, modern-day vibes. DineAmic Hospitality invites its guests back in time with Fioretta, an Italian American Steakhouse. The space includes an 8,200-square-foot interior encompassing a main dining room with seating for 160, a private dining room, chef’s table and bar. Additionally, a private event lounge on the top floor encompasses a beautiful indoor space as well as an outdoor terrace with 360-degree city views. Fioretta seamlessly blends old world steakhouse fare with elevated versions of classic Italian cuisine. Handmade pastas alongside fresh seafood and carefully dry aged steaks and chops are staples on the menu. Taking full advantage of Fioretta’s custom-built solid-fuel hearth and open kitchen, the culinary team imparts superb flavor, char and texture to each dish.
Photo du restaurant Le Colonial - Chicago
4.8
Exceptionnel(7601)
Prix : très cher
• Vietnamienne • Gold Coast / Streeterville
Réservé 108 fois aujourd'hui
Le Colonial vous transporte dans un autre lieu et une autre époque, dépeignant parfaitement la beauté, la romance et l'esprit de la colonie d'Indochine française des années 1920. Il vivifiera vos sens avec sa décoration raffinée ainsi que son authentique et savoureuse cuisine vietnamienne. Il propose 2 ambiances uniques : la salle du 1er étage est ornée de persiennes, de chaises en rotin tissé, de palmiers en pot, de ventilateurs au plafond lents et de photos en noir et blanc de la vie à Saïgon au début du XXe siècle. Le lounge au niveau supérieur comprend un vaste bar en acajou bien approvisionné, de confortables canapés et tables à manger où savourer un repas légers, ainsi qu'une véranda pour se préserver du froid en hiver et de la chaleur en été. Servant des plats vietnamiens délicats et uniques, Le Colonial offre un cadre idéal pour se retrouver après le travail ou pour une soirée romantique en amoureux.
Photo du restaurant GT Prime Steakhouse
4.9
Exceptionnel(2051)
Prix : très cher
• Grillade • River North (Chicago)
Réservé 31 fois aujourd'hui
Au GT Prime, le chef cuisinier et partenaire d'affaires Giuseppe Tentori a été nommé Food & Wine Best New Chef 2008. Le menu propose des plats destinés à être partagés, avec une emphase sur la viande, surtout les différentes coupes de bifteck, et les légumes saisonniers des fermes locales.
Photo du restaurant Tamu Omakase
4.5
Génial(4)
Prix : cher
• Sushi • West Loop
Réservé 10 fois aujourd'hui
Imagined by veteran sushi chefs BK Park and Joon Kim, Tamu (たむ meaning ‘multiple dreams’) is a Japanese restaurant that contains two concepts: a 10-seat bar at the front of the restaurant offering temaki (hand rolls), alongside a central 10-seat table service area offering a ‘roll-it-yourself’ temaki selection, small plates (such as edamame, crudo and tartare) and kaisendon (Japanese bowls consisting of rice and fish); and an 8-seat, all-nigiri omakase bar served in the semi-private back room and created to be an accessible, shorter format experience. A selection of light, refreshing highballs and cocktails crafted by Chicago’s award-winning bartender, Lance Bowman, complements the cuisine, along with an equally well-curated assortment of sake and wine. Tamu's interior incorporates modern interpretations of traditional Japanese crafts and patterns, outlined and highlighted with glowing, indirect lighting which creates an ethereal ambiance throughout.
Photo du restaurant Little Goat- Southport
4.6
Exceptionnel(120)
Prix : raisonnable
• Américaine • Lakeview / East Lakeview
Réservé 58 fois aujourd'hui
Opened in Chicago’s bustling West Loop in 2012, Little Goat Diner is Chef Izard’s second venture with Boka Restaurant Group. It is the neighborhood spot for enjoying breakfast all-day, sharing coffee with friends and indulging in the diner staples you loved as a kid—along with creative takes on the classics. There are many ways to enjoy the light-filled space including a 140-seat diner, a bakery churning out house made breads, cakes and treats, a coffee shop featuring Dark Matter coffee creations, a lively bar with cocktails and local beer selections, a private dining room with a rooftop terrace and a wide variety of classes and events.
Photo du restaurant Asador Bastian
4.8
Exceptionnel(78)
Prix : très cher
• Grillade • River North (Chicago)
Réservé 16 fois aujourd'hui
Asador Bastian is a Chicago chophouse with Basque influences from acclaimed ChefDoug Psaltis. Located in the iconic “Flair House” originally built in 1883, this historictownhouse has been revived and brought back to life with culinary inspiration from thegreat asadors of San Sebastián, Spain to serve the world’s best boutique beef withoutcompromise. The most remarkable dining experience comes from the purest ingredientsdelivered in the supremely thoughtful, welcoming and hospitable manner. This ethoshas directed every aspect of the experience at Asador Bastian, whether you’re joiningus for small bites and libations in our Bar Room or for a more intimate experience in ourDining Room.
Photo du restaurant Fulton Market Kitchen
4.4
Génial(697)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • West Loop
Réservé 7 fois aujourd'hui
Inspiré par la scène artistique du New York des années 1980 et les murs Wynwood à Miami, le Fulton Market Kitchen vous donne l'occasion rare de savourer un repas tout en admirant des œuvres d'artistes incroyables dans un cadre vraiment unique. Le chef Kyle Petersen (Ceres Table, Naha) prépare des plats contemporains aux présentations ludiques à base d'ingrédients provenant de fermes régionales, des marchés locaux et de Fulton Market Street. Brian Sturgulewski et Kristina Magro officient dans les deux bars. Ils proposent l'un des programmes de boissons les plus innovants du West Loop, avec des cocktails artisanaux équilibrés, composés de jus de fruits fraîchement pressés, d'herbes et de spiritueux. Leur menu comporte une carte sans cesse changeante de cocktails maison classiques « Art of the Old Fashioned » ou grands formats « cocktails as Big as Your Head », des bières artisanales de saison et des vins de petits producteurs du monde entier.
Photo du restaurant Shanghai Terrace
4.8
Exceptionnel(2248)
Prix : cher
• Chinoise • Gold Coast / Streeterville
Réservé 33 fois aujourd'hui
Récemment classé numéro 1 des "Restaurants chinois à Chicago" par Zagat, le décor asiatique exquis rend l'atmosphère du lieu encore plus intime, qui en fait un restaurant unique à Chicago. 75 couverts en plus de la terrasse disponible, ouverte lors des beaux jours. Une salle à manger privée et intime est aussi disponible pour un maximum de 30 personnes. Le Shanghai Terrace offre une vue sur la Eastern skyline de Chicago, et sert une cuisine chinoise en phase avec les spécialités cantonaises et de Shanghai.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable