The MARTINSVILLE TAVERN Featuring American cuisine and Euro-Pub classicsOpen for Lunch & Dinner 7 days a weekBar opens early and closes lateVibrant bar atmosphereRustic chic dining areaFriendly, knowledgeable & attentive staffOffering Happy Hour Monday through Thursday 3pm-6pm- $5 select wines, sangriaPrivate party rooms available from 25-100 guestsCatering services available on & off premises- Boutique Weddings- Birthdays & Anniversarys - Sweet Sixteens- Bar & Bat Mitzvahs- Bridal & Baby Showers- Rehearsal Dinners- Engagement & Graduation Celebrations- Bachelor & Bachelorette Parties- Repass GatheringsFull service bartenders/servers/chefsTent rentals & dance floorsDJ , bands , floral ar
Le Seasons 52 est un resto-grill et bar à vin frais avec un menu de saison et une liste de vins primée. Inspiré par l'appel du marché des agriculteurs, le Seasons 52 utilise des ingrédients à l'apogée de leur maturité pour mettre en évidence ce qui est bon dans l'immédiat. Grâce à des techniques de cuisine rustique comme griller sur un feu de chêne ou rôtir dans un four en briques, le Seasons 52 crée des plats qui sont naturellement plus légers. Après, on peut y aller pour une galette signature ou, comme on les nomme, un dessert "Mini Indulgence" ou se laisser tenter par une sélection internationale de 100 vins, dont plus de 52 sont offerts au verre.
Ce restaurant est ouvert pour le dîner et le souper, avec des heures prolongées la fin de semaine.
Si vous êtes à la recherche d'un endroit pour accueillir un événement, le Seasons 52 est le cadre idéal pour votre événement privé ou semi-privé. On y propose également une table du chef pour les petits groupes ou des événements plus intimes. Pour plus d'informations, visitez leur site sur la toile à l'adresse suivante : www.Seasons52.com
Ferraro's Restaurant has proudly been a family run business since 1969. Since that time, Ferraro's has become a staple of the Westfield community. With the simple philosophy, "Fresh is Best", Ferraro's has become a Westfield landmark.By crafting dishes like Sausage Lasagna and Cannelloni, Anna and Palmiro Ferraro have been pleasing patrons since the doors opened. Over the years, Ferraro's has expanded the menu and the dining space, but the emphasis has always been on ensuring customer satisfaction. Ferraro's gives the perfect blend of traditional and contemporary Italian Cuisine. In addition, we have our daily specials which offer many healthy choices as well as dishes from around the world. From our family to yours, we would like to invite you to dine with us and enjoy the Ferraro's experience.
Blue Morel Restaurant and Wine Bar (Named Top 10 New Restaurants in U.S.) combines the finest seasonal ingredients from local, regional, organic and sustainable farms with the culinary creativity of Chef Thomas Ciszak and Chef Bryan Gregg. Nestled in historic Morristown, New Jersey, Blue Morel creates a "Farm to Table" experience serving New American Cuisine, Sushi and a Seafood Raw Bar. Open daily for breakfast, lunch and dinner. The Wine Bar offers more than 70 wines by the glass and half glass tastings and is available for receptions up to 25 people. For private dining, Blue Morel features the Wine Room, which seats up to 18 guests. For larger events, weddings and bar mitzvahs, elegant rooms are available to accomodate up to 400 guests.
L'Allegria, conçu par les frères Saverio et Giovanni Allocca en 1984, a connu une ascension fulgurante vers la célébrité. Cet établissement a su maintenir un niveau d'engagement élevé pour vous offrir une qualité optimale. Ce ristorante à la mode, avec l'atmosphère décontractée de sa cour méditerranéenne pour dîner en plein air, propose un service compétent et sans prétention de style européen, une cave à vins primée et une brigade de cuisiniers formés à New York. Le mélange délicat des interprétations exquises d'une cuisine authentique et des vins de diverses régions d'Italie, associé à l'ambiance charmante de L'allegria, crée l'expérience culinaire italienne par excellence. L'Allegria remporte régulièrement les éloges des critiques gastronomiques et les applaudissements des convives.
Outdoor dining available!In the heart of South Bound Brook, Ovations serves a unique culinary fusion featuring sumptuous American and Italian cuisines in its relaxing and friendly eatery. For starters, enjoy the jumbo coconut shrimp with sesame garlic sauce and the homemade rice balls, which display Ovations inventive aesthetic. Some of the house specialties include the pan seared scallops and shrimp with white wine sauce served over risotto, the braised boneless short ribs baked with port wine and plum tomatoes and the chicken Giardiniera with arugula, mozzarella, tomato, red onion and balsamic vinaigrette..
Since opening in 1998 by chef Salvatore Taormina, from Palermo, this cozy and unique Italian restaurant has been a gathering spot for many of friends and family. Chef Sal's Sicilian roots stand out in a variety of his dishes, some including; stuffed Artichoke, roasted Branzino and our famous Hotsy Totsy Shrimp. Complemented with a private room for large groups of up to 30. Bar and patio seating also available!