La devise du restaurant Henrietta's Table, « Frais et Honnête » signifie la fraicheur de ses plats élaborés avec des produits provenant de la ferme et l’honnêteté qu'ils dégagent par les saveurs agréables du fait maison.
Bar Mezzana is a coastal Italian restaurant by Chef Colin Lynch at Ink Block in Boston’s South End, specializing in crudo and hand-made pasta. Signature dishes like Chicken Under a Brick, Grilled Octopus and Orecchiette with Sausage have become instant classics. Seasonal menu updates incorporate flavors from local farmers and purveyors. The crudo menu changes daily - think Nantucket bay scallops and razor clams along with Japanese and European delicacies like shima aji and lubina. All are expertly prepared with bright touches of citrus, oils and salts. Reserve in the dining room for a family dinner or date night. Enjoy the bar and lounge for bar snacks and a great burger. A private dining room is available for a business event or intimate party for up to 12. Any night of the week, Bar Mezzana welcomes with a thoughtful wine list, delightful cocktails, delicious food and friendly staff!
Fiers de faire partie du quartier South End/Back Bay. Idéalement situé au coeur de la ville, ils proposent une cuisine de qualité et des cocktails créatifs que l'on peut partager en excellente compagnie. On a hâte de vous recevoir!
Blue Ribbon Brasserie is built on the vision that originated over 30 years ago in New York City's SoHo at the legendary original Blue Ribbon, well known as the restaurant "where chefs go to eat." Blue Ribbon is also famously ready to serve here in Boston!The space is highlighted by a 70-foot white Carrera marble bar, an oyster bar, and a 16-seat private dining room. The soaring interior has been designed as a collection of intimate dining spaces featuring cozy leather banquettes, shaded table lamps and bistro tables, and a light-filled solarium with floor-to-ceiling windows that look out into the neighborhood and beckon inside the Boston community and visitors alike.
Le restaurant ArtBar est un lieu chaleureux et intimiste dédié aux fins gourmets et aux amateurs d'art. Il se trouve au sein du Royal Sonesta Hotel à Cambridge, dans le Massachusetts. L'établissement expose une sélection d’œuvres d'art mondiales exceptionnelles provenant de la collection de l'hôtel. Le restaurant propose une cuisine américaine innovante et typique de la région, une carte des vins sélectionnée avec soin et des cocktails spéciaux. La vue imprenable sur la rivière Charles et les toits de Boston depuis sa terrasse en fait une destination de choix dans le quartier.
La cuisine du Bistro du Midi propose les saveurs simples mais raffinées de la Provence et du Sud de la France. Nous suggérons une grande carte des vins primés, dans un cadre détendu surplombant le magnifique jardin public Boston Public Garden. Nous disposons d'un café au niveau de la rue, doté de baies vitrées. Au printemps et en été, vous profiterez, sur notre terrasse, de l'un des meilleurs cadres pour manger en plein air dans la ville.
Fin Point Oyster Bar and Grille features a full Raw Bar and renditions of New England classics that are both sophisticated and approachable. The elegant dining room and dynamic bar scene compliment the inviting atmosphere. An instant classic nestled into historic downtown Boston, perfect for power lunches, afterwork drinks, celebrations and private events.Weekend $1 Oyster Special Thursday - Saturday from 2PM-5PM!
Le Russell House Tavern perpétue la tradition Harvard Square de l'entreprise locale comme New American Tavern servant une cuisine d'inspiration saisonnière, des plats classiques de la Nouvelle-Angleterre et au-delà. Invitant, l'espace multi-niveau est orné de photographies d'époque de la place. Le Russell House Tavern est spécialisé dans une nourriture artisanale servie avec des cocktails soigneusement faits à la main et une collection distinctive de vins et bières artisanales, tous américains.
Tucked away down a narrow hallway, No Relation is a nine-seat, secret sushi restaurant nestled within Shore Leave, a tropical experience from the team at Bar Mezzana. Chef Colin Lynch leads the inventive omakase menu, where Japanese technique and his creative interpretation of a sushi-ya are presented each evening over approximately 14 courses. Join us in a shared intimate experience with a thoughtfully curated menu, served directly by our chefs.
The Lexington is the hub of Cambridge Crossing, led by Chef/Owner Will Gilson. The space features a gorgeous roof deck and is the go-to destination for after work drinks, evening get-togethers, and possibly the first or last stop of an evening out. The Lexington offers seasonal outdoor seating with views of The Common.The Lexington has been designed with an open greenhouse layout, and can accommodate full buyouts of business events, weddings, or seasonal holiday parties. It also features a private dining room with seating for up to 30 guests.