Innovative cuisine, creative cocktails and a community atmosphere are brought together to offer a unique and comfortable dining experience for our guests. We also offer private dining, host events and offer catering and take-out and delivery options. With a focus on top ingredients that include U10 Dry Scallops, a locally butchered 20oz Rib Eye steak, lump and super lump crab cakes, U16 shrimp scampi, and local, fresh herbs and vegetables, our menu is both diverse and upscale while leaving pretentiousness at the door. Our $6.99 children's menu assures an economical visit for families while our 14oz lobster tail fried rice, seafood bisque, or bleu cheese filet mignon offer more upscale options for those wanting elevated cuisine options. Plus our gameday experiences, specials and everyday happy hour create a fun atmosphere for the entire family and sports fans. Simply put, Ryfe has something for everyone!
**Same-Day Reservation Notice**Please note that our restaurant has limited seating for each night, and we only accept same-day reservations until 1:00 p.m. This policy allows us to prepare adequately and provide you with the best dining experience possible. We appreciate your understanding and look forward to serving you! If a reservation is needed more than 2 weeks out or for a party of 8 or more, Sun - thru Thurs, please contact the restaurant directly at 609 509 0929.Accommodating only twenty guests per evening, makes for the perfect date night atmosphere. Chef Michael Scipione has created a 3-course pre-fixe menu, served in our intimate private dining room located in Mount Laurel Nj, just 15 minutes from Center City Phila.The dining room is designed to replicate a private supper club vibe, dimly lit with a 14 foot communal table that seats up to twelve guests for private events as well as individual tables. Visit sano2go.com for our Fox 29 segment showcasing Sano
**2022 New Jersey Monthly's Jersey Choice Restaurant Poll Winner**Best of the BestBest Wine ListSituated in Maple Shade, NJ, Versi Vino is a wine bar and restaurant focused on modernizing the way you drink and experience wine. The menu captures your favorite wine pairings - small plate snacks, sharable appetizers and customizable cheese & charcuterie boards. Thoughtfully prepared salads, flatbreads and entrees round out the menu.Our wine program includes a mindfully chosen, frequently-changing selection of wines from around the globe. At the heart of our wine experience, you’ll find our state-of-the-art wine dispensing machines. Guests can comfortably taste and explore wines, regions and varietals before committing to a glass or bottle.Beyond wine, we offer a selection of speciality cocktails & local craft beer.**DINING TIMES**Groups of 4 and under - 2 hoursGroup of 5 or more - 2.5 hoursPrivate Room Events (10+ people) - call to discuss
Le BRIO (qui signifie «vivant» ou «plein de vie») est un restaurant raffiné mais décontracté qui sert une authentique cuisine du Nord de l'Italie. L'appellation «grill toscan» décrit à merveille un menu qui se compose de steaks rôtis au four, de côtelettes et de fruits de mer, un menu semblable à ce que l'on pourrait trouver dans un authentique «ristorante» en Toscane. La devise du BRIO est «bien manger, c'est bien vivre», raison pour laquelle ce restaurant n'utilise que les ingrédients les plus frais. Le BRIO, c'est le plaisir de retrouver l'esprit de la Toscane en plein cœur d'une ville américaine. Pour en savoir plus, rendez-vous sur .
L'Amada PHL vous accueille dans un bar à tapas andalou et un restaurant où le chef Jose Garces s'inspire des riches traditions de la gastronomie espagnole, tout en intégrant des techniques de cuisson d'avant-garde dans un cadre magnifique de style rustique et raffiné.
Les spécialités de la maison sont les suivantes :
- poulpe espagnol, crevettes à l'ail, tortilla espagnole, paella au homard, cochon de lait entier rôti (à commander 72 heures à l'avance, sauf le dimanche) et sangrias de saison.
Pour les soirées privées, l'Almada accueille les groupes de toutes tailles. L'endroit, le service et les menus sont parfaits pour souper avec des amis en toute intimité, pour les occasions spéciales, les jours fériés, les réunions d'entreprise et les fêtes de personnel. Vos événements peuvent être réservés 7j/7 dans l'ensemble du restaurant ou dans nos salles privées. Pour les groupes de 12 personnes ou plus, veuillez contacter notre équipe en charge des événements privés au 267-284-7979 ou par e-mail à l'adresse suivante : events@garcesgroup.com.
La tradition d'excellence culinaire de la famille Sena remonte au début de 1947 lorsque Carlo « Papa » Sena a commencé à cuisiner dans la Naples de l'après-guerre. La famille a continué cette expérience en traversant l'Atlantique et a ouvert le La Famiglia en 1976 dans un entrepôt de thé colonial. Aujourd'hui, le La Famiglia est devenu le meilleur restaurant italien de Philadelphie et un site d'intérêt majeur de la scène gastronomique dynamique de la ville.