Situé à Glendale, le BOURBON STEAK Los Angeles vous propose un cadre moderne de steakhouse américain sous la houlette du chef Michael Mina pour une expérience culinaire hors du temps. À la fois classique et contemporain, le restaurant respecte toutes les traditions dignes d'un authentique steakhouse avec une touche de fantaisie. Le Bourbon Steak dispose d'un piano-bar créant une alchimie propice à des libations inédites. La salle à manger glamour bénéficie de services à table dont un de whisky japonais ainsi qu'un chariot de délices. Au menu, vous trouverez des repas signature de Michael Mina, dont la tarte de langouste en pot, les steaks grillés au bois de caryer et fruits de mer.
Veuillez noter que le code vestimentaire pour le BOURBON STEAK correspond à un style décontracté/professionnel. Vous êtes prié de ne porter ni de shorts, ni de casquettes, ni de vêtements de sport ni de sandales pendant le service de souper.
Omakase by Osen opened as of October 10th 2022.Instagram: @omakasebyosenSister location instagram: @osen_izakayaomakasebyosen.comBusiness hours:Sunday - Thursday 5pm to 10pm (Last Call for Omakase: 9PM) Friday - Saturday 5pm to 11pm (Last Call for Omakase: 10PM)Large party reservation note: Parties of over 5+ please contact our restaurant directly to book your reservation. (323) 426-9455Allergy & Accommodation: Please note any allergies in the reservation comments. Unfortunately, due to the nature of our Japanese cuisine, we cannot accommodate celiac disease. Thank you for your understanding.
Family-owned, Casita del Campo's colorful atmosphere is charming and features creative and unique pieces of art including Gina del Campo's glass mosaic tables. Casita Del Campo offers a variety of flavorful dishes made with traditional and top-quality ingredients. Our Casita Special appetizer features mini-tortillas served with flavorful toppings, the Carne Asada is juicy and perfect for sharing and our tasty Sweet Corn Tamales. Try our Homemade Albondigas and Lentil Soups and our addicting chips and salsa. We offer delicious Vegan and Vegetarian options. Everything is made with love daily and we use top-quality ingredients in all our dishes. We host private events and big parties with buffet options, we have several dining rooms and a full bar with specialty and classic margaritas with seasonal flavors. Casita Del Campo is the perfect place for family and friend gatherings, dinner dates, special occasions and celebrations, a true Silverlake Landmark since 1962.
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience. Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
Bienvenue au Musso & Frank Grill, qui vous propose une expérience culinaire authentique du vieux Hollywood similaire à celle des premières décennies du siècle dernier. Bienvenue dans le vieux Hollywood !
Deux étoiles Michelin; Meilleur restaurant en 2013 et 2014, Los Angeles Times; Chef de l'année en 2010, Angeleno Magazine; candidat pour Meilleur chef en 2014, 2012, 2011 et 2010, James Beard Foundation; parmi les meilleurs nouveaux restaurants, Esquire Magazine; candidat pour Meilleur nouveau restaurant, James Beard Foundation; candidat pour Meilleur chef « Pacifique», James Beard Foundation; Meilleur restaurant de fruits de mer, Los Angeles Magazine; dans les 40 meilleurs restaurants aux États-Unis, Gayot.com; dans les 50 meilleurs restaurants aux États-Unis, Gourmet Magazine. Droit de bouchon de 50,00 CAD par bouteille, limite de 3 bouteilles par table (le droit de bouchon n'est pas une option pour les groupes de 9 personnes ou plus).
*Pas de droit de bouchon le lundi soir (pour les groupes de moins de 9 personnes seulement. Limite de 3 bouteilles par table. Non valide les jours fériés ou lors d'événements spéciaux).
Reservations accepted two weeks in advance.Serving American fare from upscale comfort food to vegan specialities in the heart of the West Hollywood Design district. Craig's offers covered and heating patio seating, indoor and bar seating. Reservations are recommended, but walk-ins accepted and our bar features our full dinner menu.
NORMA is a coastal California restaurant & bar. Located in the heart of West Hollywood, NORMA is both a destination and a place of respite, intended to be woven into the fabric of daily life for locals, while also providing a familiar landing pad for like-minded visitors.General Manager: Aidan DemarestExecutive Chef: Jason Fullilove
Le Crossroads a affiné le paysage culinaire de Los Angeles sous la conduite du chef Tal Ronnen, un pionnier en matière de gastronomie. Mettant l'accent sur des petits plats aux influences méditerranéennes, il propose une cuisine qui a fait la réputation de Ronnen : des mets végétaliens joliment présentés, savoureux et créatifs. Une sélection évolutive et personnalisée de boissons avec alcool, des spiritueux issus de petites productions artisanales et une carte des vins soigneusement élaborée viendront compléter votre repas. Le menu créatif est constamment renouvelé avec des plats consciencieusement préparés et puise son inspiration dans les ingrédients de saison du sud de la Californie.