Azabu Miami Beach, houses various experiences under one roof; tied together with the spirit of Omatenashi, the essence of Japanese hospitality. Beyond Azabu lies The Den, an exclusive hidden omakase room specializing in the art of Edomae Sushi helmed by Master Sushi Chefs. Located inside The Stanton Hotel, The Den at Azabu Miami Beach elevates the local culinary scene with authentic Japanese cuisine and transportive experiences. The Den serves Edomae Tokyo style sushi. The Den is a 18 seat counter, omakase style sushi restaurant, where Sushi chefs will guide guests through an authentic omakase experience. Most ingredients will be flown in directly from the Toyosu fish market in Tokyo. The Den serves a multi course menu with no a la carte options. Food menus are $300++ or $185++ per guest. The Den has set seating times, open Tuesday-Saturday. All guest must consume raw fish. Bookings must be prepaid. Strict 24 hour cancellation with no acception. Please see cancellation policy.
Welcome to Japón, an immersive journey into the heart of Japan’s rich culinary traditions and vibrant culture. Helmed by acclaimed chefs Vijayudu Veena and Iván Monzón, the menu reflects a masterful symphony of flavors, textures, and aesthetics that highlight the diversity and richness of authentic Japanese cuisine, complemented by an extensive sake selection.
Welcome to Call me Gaby!Miss Gaby welcomes you to experience and enjoy beautiful and amazing cocktails crafted by our Mixologists- MISS GABY BAR 2nd floor upstairs is open everyday from 12.00am to 2.00am.- MISS GABY WILL BE OPEN ONLY FOR DRINKS AND THE BAR WILL BE FIRST COME FIRST SERVE.We are located at 22 Washington Avenue in Miami Beach. Enjoy gourmet pizza and casual fare in our magical setting South of Fifth.FOR RESERVATIONS SEND US A TEXT MESSAGE TO +1 7867477145WE WILL NOT TAKE ANY RESERVATION BY PHONE AND INSTAGRAM Our outdoor seating is NOT guaranteed. We Will seat guest upon availability .Due to the high volume of guest that we have, we ask for our table back in 2 hours up to 6 guests, to give other guest an opportunity to dine with us.
Embark on a culinary journey at ADRIFT Mare, helmed by Michelin-starred Chef David Myers. Located within Hotel AKA in Brickell, Miami, our restaurant on the 25th floor offers stunning views of Biscayne Bay. Enjoy our terrace or private dining room for a memorable experience.ADRIFT Mare signature dishes are crafted with Mediterranean flair. From handmade pasta to seafood and meats, each bite is a fusion of flavors. Experience unparalleled cuisine, panoramic views, and an unmatched ambiance at ADRIFT Mare.
Hacienda Ramirez Cruz is a vibrant restaurant and bar in Wynwood, Miami, offering authentic Mexican cuisine in a lively setting where live music takes center stage.With an outdoor lively patio and a cozy indoor area, the restaurant is known for its authentic dishes, such as mole poblano, enchiladas, and tacos made with homemade tortillas. Hacienda Ramirez Cruz also offers a wide liquor selection, craft cocktails and bottle service. The restaurant is open from Wednesday to Sunday, and it offers a wide events package, as well as a private dining room for special and intimate occasions.
Grilling Dreams: Where Fire Meets Flavor 🔥🍖 Explore modern grilled cuisine at Ossobuco. Chef & Grill Master Guillermo Eleicegui's culinary artistry celebrates the essence of fire, wood, and the finest ingredients worldwide. Join us for an authentic journey uniting premium meats, organic veggies, and global inspirations. Honest flavors, shared moments. Welcome to OSSOBUCO.
Le Texas de Brazil vous invite à découvrir une expérience nouvelle en matière de cuisine gastronomique. Authentique churrascaria ou steakhouse américano-brésilien, il allie les cuisines du sud du Brésil avec l'esprit généreux du Texas.
Le bar à salades gastronomiques sert entre 50 et 60 plats différents, notamment des amuse-gueules, des légumes frais, des soupes et des salades. Vous dégusterez ensuite de généreuses tranches de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes assaisonnées, servies à l'aide d'une gamme de couteaux à découper, tous accompagnés de plats traditionnels et de pain au fromage brésilien fait maison. Pour poursuive l'expérience culinaire, faites confiance a l'un des sommeliers de la maison pour vous aider a sélectionner un vin en accord parfait avec votre repas parmi la carte des vins médaillés, ou bien dégustez un Caïpirinha, le cocktail emblématique du Texas de Brazil, réalisé devant vous. Pour terminer votre repas gastronomique en beauté, vous profiterez de l'important choix de desserts avant de vous détendre avec un digestif ou un expresso, en appréciant l'atmosphère unique du Texas de Brazil.
Fondé en 1989, le Cafe Avanti appartient à une classe à part. Vous y dégusterez une cuisine gastronomique italienne traditionnelle dans une atmosphère détendue. Possédé et géré par une famille, le restaurant est un second chez soi pour les habitants de Miami Beach. Le personnel, accueillant et hospitalier, ne manquera pas de vous mettre à l'aise comme si vous étiez un habitué, même si vous en êtes à votre toute première visite. Le chef Constantino Cadavid préside aux destinées du Cafe Avanti depuis plus de 21 ans. Sa solide réputation est sans rivale. Des boulettes de viande de veau au tartare de thon, à l'osso buco et aux fruits de mer, tous les plats préparés sont absolument délicieux. Les desserts sont faits maison et la ricotta (gâteau au fromage) est le meilleur auquel vous pourrez goûter. Vous pourrez facilement vous garer et les parcmètres ne fonctionnent plus dès 18h00. Vous aurez l'occasion de vous asseoir au bar, une confortable salle de brique, à une table romantique près de la fenêtre, ou pour une grande soirée. Le Cafe Avanti vous invite à vivre la parfaite expérience culinaire que vous recherchez.
Les spécialités servies en petites portions, sortent de 3 cuisines distinctes (le grill robata, le bar à crudités et la cuisine principale) et vous feront découvrir la sélection éclectique choisie par le chef cuisinier Timon Balloo pour célébrer les saveurs et esprit locaux. Partez en quête des plaisirs simples, du bonheur de bien manger à célébrer entre amis dans cet établissement qui vous invite à vivre une expérience partagée.
Le Sugarcane, réputé aux niveaux régional et national, a été récompensé par de nombreux prix : demi-finaliste du prix de la fondation James Beard dans la catégorie « Meilleur Nouveau Restaurant », titulaire du label AAA 4-Diamond pendant 3 années consécutives, prix Johnson & Wales du « Meilleur Restaurant », prix Eater du « Restaurant de l'Année », prix du « Meilleur Nouveau Restaurant » par le Miami New Times et classé 3 étoiles par le Miami Herald.
The Tavern restaurant features a full-service restaurant and bar, open 7 days a week for breakfast, lunch, and dinner. The menu includes burgers, sandwiches, pastas, salads and much more!