Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
When we started Big Top Brewing Company, there were no craft breweries in the Sarasota area and we set out to fix that. We wanted to compliment Sarasota’s historical associations with The Ringling Circus, performing arts, great architecture, the best art and design schools and world renown tourism. The best way we could do that was to craft beer that our home town can be proud of. We plan to continue the tradition of the arts and help Sarasota add beer town to its identity. Come step under our big top and see for yourself. Big Top Brewing Company artistically crafts world class beers, inspired by our passion, integrity, and the history of our home town.
Enjoy our unique tabletop grilling experience. We also offer a Chef's Tasting experience. With 20 years of experience cooking, our chef is excited to present their vision to you and all our guests. Our caring and committed staff will make sure you have a fantastic experience with us.
Depuis 1973, le Cafe L'Europe est un établissement culinaire de premier choix à Sarasota, servant une cuisine continentale primée aux accents contemporains couplée à une carte de vins médaillés. Ce restaurant est spécialisé dans les plats préparés sous vos yeux, des crevettes au Pernod en entrée aux desserts flambés. Le personnel bien formé ne manquera pas de répondre à toutes vos attentes et plus encore.
The Dry Dock Waterfront Grill is a “polished casual” restaurant over looking Sarasota Bay. We are located at the south end of Longboat Key behind the gas station. We are north of St. Armand’s Circle, and minutes from downtown Sarasota. Best known for Local Fresh Grouper and Red Snapper. Enjoy the second story dining area with a panaramic view of the bay, or enjoy dining outdoors on our dockside patio.
Exploité et géré au sein de la même famille depuis plus de 110 ans, le Columbia Restaurant est plébiscité pour son charme d'antan et sa cuisine espagnole/cubaine reconnue.
Les tenues décontractées sont acceptées, mais nous n'autorisons pas les chemises sans manches sur les hommes.
Venez déguster nos recettes familiales centenaires comme la paella à la Valenciana, le filet Mignon Columbia et des spécialités de fruits de mer frais. Goûtez à la salade d'origine du Columbia 1905 Salad®, préparée avec un délicieux assaisonnement frais, une recette centenaire à base d'ail, d'origan, de vinaigre de vin et d'huile d'olive extra vierge espagnole.
Ne manquez pas de déguster un bon vin espagnol comme le Montecillo ou le Campillo. Détendez-vous à l'extérieur sur notre terrasse ou à l'intérieur dans les salles à manger de style méditerranéen, dotées de carrelage peint à la main et de trésors de famille.
L'établissement est partenaire du Columbia d'Ybor City à Tampa, fondé en 1905. Un menu enfant est disponible. L'établissement est ouvert 365 jours par an, y compris les jours fériés.
Serving house-made sauces, the freshest pastas, and Italian specialties in a bar-centric, white tablecloth Italian Bistro inspired by your favorite NYC Italian restaurants. Our combination of old favorites and new flavors await your next visit. We look forward to sharing our love and passion for Italian food with you.The menu pays homage to the essence of the great Italian-American restaurants in New York City. Where delicious, exceptionally well-prepared food is served in settings that are simultaneously elegant, comfortable and unpretentious. Familiar dishes like Classic Chicken Parmesan, Bucatini Bolognese, and Spicy Vodka Rigatoni are elevated to a new level.
Kona Grill vous offre des plats fraîchement préparés à partir d'une cuisine improvisée, un service personnalisé et une ambiance chaleureuse et moderne qui crée une expérience culinaire exceptionnelle et abordable. Le menu diversifié comprend une grande variété de plats traditionnels américains et plusieurs choix de repas et d'entrées d'influence internationale. Les spécialités incluent un bar de mer cuit au four dans une marinade miso-sake, des steaks Angus, un filet de porc dans une croûte d'amandes ainsi qu'un plat signature du Kona Grill : le poulet aux noix de macadam. Le Kona Grill vous propose également un menu de sushis renommé composé de tous les grands classiques connus des amateurs ainsi que de plusieurs plats uniques créés par des chefs talentueux et spécialisés dans la préparation de sushis. Les réservations en ligne allant jusqu'à 16 personnes sont acceptées. Si vous devez réserver pour plus de 16 personnes, veuillez contacter le restaurant par téléphone.
Opened in 2011, Indigenous has earned a reputation for being an inspirational and educational restaurant. For years, Indigenous has been known as one of America’s top restaurants, renowned for its passion for food, the community, and the planet. Indigenous’ menu of seasonal American cuisine changes progressively throughout the year based on peak ingredient availability. With a focus on sustainable seafood, we work closely with local fisherman, artisans, and farmers to maintain the highest quality. At Indigenous, we are always working our best to create a better food system. Owner Chef Steve Phelps has been a James Beard Foundation Semi Finalist for Best Chef South in 2014 & 2015, an Ambassador for Monterey Bay Aquarium Seafood Watch Blue Ribbon Task Force, and a founding member and Chef for the EDF Coalition for Sustainable Aquaculture.
Le Selva propose des plats innovants, finement préparés et présentés comme des œuvres d'art. Le monde entier s'extasie devant le Selva, y compris le New York Times, qui l'a décrit comme étant « probablement le meilleur restaurant de Sarasota », et que « tout le menu vaut la peine d'être goûté ».