Credence is a South Texas, ranch-inspired upscale restaurant with a focus on live-fire cooking. Chef and two-time James Beard Award-nominated restaurateur Levi Goode's inaugural concept promises a culinary exploration of Texas through his unique perspectives on the region's food, people, culture, and the culmination of a lifetime of stories. Our menu is a sample of what may be served as our offerings will constantly evolve. Separate reservations required for a table at Sidebar, our sultry sister next door. Follow @sidebaratcredence on IG for the link to book.
Une légende à Houston depuis plus de sept décennies, le Brenner's Steakhouse propose une expérience culinaire unique. De ses steaks de première qualité, ses fruits de mer frais et ses desserts décadents à une carte des vins éclectique et de somptueux décors, le Brenner's perpétue sa tradition d'hospitalité généreuse. Le Brenner's Café d'origine était le rêve de Herman et Lorene Brenner et de nombreuses recettes ont été revisitées pour le Brenner's Steakhouse, y compris les pommes de terre croquantes à l'allemande et l'incomparable Apple Strudel. Situé sur la Katy Freeway, le Brenner's possède une terrasse au sein d'un jardin exquis, bordé d'un kiosque et de cascades.
Bistro 555 is under new ownership by a group of long-time friends including the owners of former Le Mistral and Cafe Rabelais, established French institutions in Houston. With a joint-experience of over 5 decades, Bistro 555 will transport you to the different regions of France with traditional bistro fares. Our specialties include Escargot in sizzling garlic butter, onion soup topped with melted gruyere cheese, Moules-Frites, Cassoulet, and profiteroles. We also serve wood-oven fired pizzas. Bon appetit!