La cuisine de Kaya est inspirée par la mer et le soleil, mêlant ingrédients frais et de haute qualité à saveur audacieuse et préparation séduisante. Le Chef de cuisine Benjamin Sloan incorpore les coutumes culinaires des îles des Caraïbes, de l'Amérique du Sud, du Pacifique et d'au-delà, en n'utilisant que les herbes et les épices les plus fraîches combinées avec l'excitation d'un grill grésillant pour créer de la nourriture qui est exotique et vivante. Le menu varié et complexe et les boissons tropicales festives ont fait de Kaya une destination culinaire primée depuis plus d'une décennie.
Cioppino Restaurant & Cigar Bar vous propose un menu de saison avec un accent particulier sur les fruits de mer frais et les plats de viande, ainsi que les produits et les éleveurs locaux. Des plats végétariens, végétaliens et sans gluten sont disponibles sur demande. Profitez du Happy Hour au Bar Lounge du lundi au vendredi, de 17h00 à 19h00, qui vous propose certains plats à moitié prix, des vins maison sélectionnés servis au verre à 5 USD, toutes les bières en fût à moitié prix et les cocktails du jour à 5 USD. L'établissement dispose d'un menu complet pour le souper et d'un menu bar dans le Bar Lounge et le Cigar Bar, en plus d'une salle à manger contemporaine. De la musique jouée en direct vous est proposée du jeudi au samedi. Un sommelier diplômé est à votre disposition pour vous guider dans vos choix de vins. Ce restaurant est pourvu d'une salle à manger privée pour les groupes de 30 personnes ou moins ainsi que de grandes salles de réception parfaites pour l'apéro.
As the name implies, Luke Wholey's Alaskan Grille is a predominately seafood restaurant that has several fish based dishes on the menu. The restaurant has a separate section for children along with a bar menu that offers seasonal cocktails, a wine list and a special Draft list for beer. All of the beverages in the menu go well with the seafood on offer, but each can be ordered by the glass as well.
Luke Wholey's Alaskan Grille also boasts a separate sushi menu which is divided into a full 3 course meal. Traditional favorites include shrimp, eel, salmon, scallops, flying fish roe along with a variety of seafood rolls that range from shrimp and salmon to veggie and crab. The signature rolls on the menu include the Spider Roll which is filled with soft shell crab, fresh vegetables and sauces.
Located Within Pittsburgh's Historic Strip District, Osteria 2350 Is a Casual Italian Eating Establishment, Similar to a Tavern, Less Formal Than a Ristorante or Trattoria, Offering Seasonally Prepared Dishes Featuring Fresh Local Ingredients. Offering 2- Hour Validated Parking Daily Within The 24th Street Parking Garage Located Above Our Location Off Of Smallman Street. Complimentary Valet Offered After 4pm Daily At The Entrance Of Our Neighboring Sister Location, Cioppino Restaurant & Cigar Bar.
The PA Market is Pittsburgh's unique European inspired restaurant. Two floors filled with cocktail bars, food vendors, and a Wine Library - there are endless selections to explore, and taste, during your visit. In classic European fashion, The PA Market is counter-style service. Choose your own adventure from our various food and drink menus and enjoy it anywhere, for a relaxed dining experience.
*Reservations for Soluna are for the bar and dinner only. (cafe closes at 3pm) Our kitchen closes at 9pm every night but our cocktail bar is open later*Soluna is an upscale bar and restaurant offering handcrafted cocktails with a Latin American inspired dinner menu. Each cocktail is made with fresh ingredients and is carefully crafted to ensure a perfect balance of flavors.The chefs at Soluna use traditional techniques and fresh, high-quality ingredients to create dishes that are full of flavor and texture. They are committed to creating a menu that is authentic and representative of the cultures and traditions that inspire it.Whether you’re a mezcal & tequila enthusiast or just wanting to try something unique and different, Soluna is the perfect place to experience the delicious and complex world of handcrafted cocktails and Latin American cuisine in a relaxing environment.Walk ins are welcome, but we encourage you to make a reservation!
A wood-flamed mash-up of Modern America with classic influences, guests will relish just how delicious home-away-from-home scratch cooking can be. At Fig & Ash, we provide seasonal sustainable comfort dishes, in a warm rustic setting. Fig & Ash offers a new take on old favorites and new adventures that will become favorites. We allot one hour and forty-five minutes for each party of two and two hours and fifteen minutes for each party of four. Please keep this in consideration when dining with us to ensure a great experience for everyone. We can accommodate up to a party of five in our Main Dining Room. Please contact us for larger reservations. We have outdoor patio seating available equipped with commercial overhead heaters. Please contact us for more details.
L'ELEVEN, situé entre le centre-ville et le Strip de Pittsburgh, est le onzième restaurant du groupe big Burrito, et sans aucun doute le plus innovant. Il propose un menu original comprenant des spécialités américaines créatives préparées avec des produits frais. La cuisine, symbole de l'énergie se dégageant de l'ambiance urbaine de l'Eleven, est dirigée par le chef Eli Wahl et son équipe. Rendez-vous à l'ELEVEN pour déguster des plats aux saveurs complexes préparés simplement avec des ingrédients locaux de saison.
Les tarifs sont compris entre 10 et 25 USD pour le dîner et 30 et 50 USD pour le souper.
Merci d'avoir choisi le Grand Concourse, premier restaurant de fruits de mer au bord du fleuve à Pittsburgh. Des fruits de mer frais, un service de qualité et une vue à couper le souffle vous garantissent un séjour inoubliable.
Located in Pittsburgh's Downtown Market Square, wood hearth cooking and fresh handmade pastas are the heart of Alta Via. Seasonal modern Italian cooking with passionately sourced ingredients celebrates the way we like to live and like to eat; fresh, clean, active.