Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York State

Meilleurs restaurants pour manger en plein air à Cutchogue

Prix
Type de cuisine

16 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Windamere
4.0
Excellent(61)
Prix : cher
• Américaine • Mattituck
Réservé 9 fois aujourd'hui
The grand residence at the base of Mattituck Inlet christened Windamere in 1890, opened its doors to summer guests at the dawn of the twentieth century as the North Fork became a sought-after destination for city dwellers. Visitors were in for a treat at the lofty rate of $7 per week. The property boasted a dance hall with a piano, a tennis court, a bowling alley, and a fine dock built for excursions. The lush and bountiful grounds were graced by a gentle wind flowing down the creek, and magnificent sunsets were presented nightly over the inlet. Windamere was known for delightful entertainment for guests and neighboring yacht clubs, most notably a 500-person singing society arriving by train for a midsummer performance on the great lawn.
Photo du restaurant The Halyard Restaurant at Sound View
4.3
Génial(1496)
Prix : cher
• Américaine • Greenport
Réservé 32 fois aujourd'hui
Rediscover your favorite American dishes at The Halyard restaurant at the Sound View Greenport on Long Island’s North Fork. Featuring local fish, produce, and wines, showcasing what has made this region a dining destination for generations. We aim to source and use seasonally driven, local ingredients to carefully curate a meal to remember. Our bar offers unique hand crafted cocktails and wines from near and far. Enjoy your meal with panoramic views of the Long Island sound from our seasonal outdoor deck or in our Piano Bar with live music from some of our favorite local musicians. Watch the perfect sunsets fade into the horizon with your toes in the sand at our Low Tide Bar and join us as we live by and with the sea.
Photo du restaurant Calissa
4.3
Génial(851)
Prix : cher
• Grecque • Southampton
Réservé 64 fois aujourd'hui
Calissa's menu focuses on seafood and Greek dishes such as whole grilled fish, lobster pasta, lamb chops and Mediterranean mezze. Our wine list has been awarded The Award of Excellence from Wine Spectator.Discover the quintessential Mediterranean ritual of Aperitivo this summer in Calissa's Spritz Lounge.
Photo du restaurant Claudio's Tavern & Grill
4.2
Génial(307)
Prix : cher
• Fruits de mer • Greenport
Réservé 14 fois aujourd'hui
Step into the rich maritime history of Claudio’s Tavern & Grill, in the bustling port town of Greenport, New York. This 154 year old seaside legacy steeped in maritime charm, offers a warm welcome serving up delicious seasonal fare including local Day Boat Scallops and the best Ribeye in town. Join us to savor a taste of tradition and unwind in the heart of coastal charm.
Photo du restaurant The Terrace at the Pridwin
4.6
Exceptionnel(135)
Prix : très cher
• Américaine • Shelter Island
Réservé 41 fois aujourd'hui
Take your seat on The Terrace, the Pridwin's magnificent water-view restaurant and bar. Indoor seating spills out to the deck, where each seat commands spectacular views over Crescent Beach. True to Pridwin tradition, this reimagined restaurant serves classic Long Island food and drink—with a focus on high-quality ingredients sourced from local farms, fisherman, and makers.
Photo du restaurant Vine Street Cafe
4.8
Exceptionnel(1724)
Prix : très cher
• Américaine • Shelter Island
Réservé 72 fois aujourd'hui
Lisa et Terry Harwood, à la fois chefs et propriétaires, vous accueille au Vine Street Cafe. Ouvert en 2003, il se trouve au sud de Ferry Road, à seulement 2,5 km de la station de métro South Ferry. Le chef Terry travaille en collaboration avec les agriculteurs, les pêcheurs et les vignobles de la région. Ces produits naturels sont proposés dans des menus de saison. Tous les plats sont faits maison, dont les desserts de Lisa, des crèmes glacées et des chips de fruits. Un petit marché a ouvert récemment derrière le restaurant. Vous pourrez y prendre vos commandes à emporter et des produits pour votre garde-manger. Vous pourrez déguster des spécialités culinaires fraichement préparées telles que des boulettes de viande, des salades de poulet, du pain, des côtes levées fumées, de la sauce barbecue et une sélection de pâtes artisanales. Les réservations sont fortement recommandées toute l'année.
Photo du restaurant Bistro Ete
4.9
Exceptionnel(882)
Prix : très cher
• Française • Southampton
Réservé 13 fois aujourd'hui
Bistro Eté is everything you long for in a restaurant tucked away in a quaint spot in The Mill Center. Transformed by Interior Designer Karen Gorman to reflect an understated chic and comfortable style that transports you to the Coast of France. This unpretentious dining experience celebrates food and wine in a setting for all the senses yet does not compete with the flavors. Chef Arie, inspired by his Cypriot heritage, formal training at Le Cordon Bleu in Paris and his years working under Two Star Michelin Chef Philippe Da Silva in Provence, presents cuisine reflective of this coastal style. Longtime customers can still indulge in his classic dishes such as escargot, striped bass with champagne truffle sauce and his own dry aged steaks. Of course Chef Arie’s menu will include many mouthwatering vegan and vegetarian dishes driven by altering his favorite recipes for his vegetarian wife.
Photo du restaurant Jedediah Hawkins
4.7
Exceptionnel(2194)
Prix : cher
• De la ferme à la table • Riverhead
Réservé 11 fois aujourd'hui
Le restaurant Jedediah Hawkins, situé dans la majestueuse demeure datant de 1863 et aujourd'hui restaurée du capitaine Jedediah Hawkins, est rapidement devenu le chouchou de la scène culinaire de North Fork. Le restaurant conçoit ses plats selon la prémisse que la richesse des saveurs est tributaire de l'utilisation des produits de saison les plus frais. Vous y découvrirez un menu en constante évolution qui met l'emphase sur des ingrédients locaux et cultivés de manière durable et écologique.
Photo du restaurant The Restaurant at Baron's Cove
4.1
Excellent(21)
Prix : cher
• Américaine • Sag Harbor
Réservé 22 fois aujourd'hui
Le nouveau venu sur la scène culinaire de Sag Harbor se trouve à l’hôtel-restaurant Baron’s Cove qui a été entièrement rénové et récemment réouvert. Ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper, ce restaurant classique américain propose des plats frais et locaux par Matty Boudreau, l'un des chefs les plus acclamés d’Hampton. Choisissez parmi le surf & turf, les hamburgers savamment grillés, le succulent poisson, les rouleaux de homard au beurre et une sélection de plats saisonniers. Admirez les légendaires couchers de soleil sur Sag Harbor Cove depuis le deuxième étage du restaurant. Pour vos évènements privés il vous est possible de réserver The Map Room.
Photo du restaurant The Dimon Estate
4.4
Génial(1897)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Riverhead
Réservé 2 fois aujourd'hui
The Jamesport Manor Inn vous propose une New American Cuisine. Savamment préparé, chaque plat est imprégné d'enthousiasme, de raffinement et de pur talent artistique.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable