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Meilleurs restaurants pour manger en plein air à Little Woods

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10 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Broussard's Restaurant
4.3
Génial(4100)
Prix : cher
• Créole • Quartier Français
Réservé 39 fois aujourd'hui
Figurant parmi l'un des quatre Culinary Grande Dames of New Orleans' Historic Vieux Carre, le Broussard's se distingue par son élégante cour Quartier Français et les interprétations contemporaines de la cuisine classique créole de son chef, Neal Swidler. Ce restaurant a été récompensé par le Wine Spectator Best of Award of Excellence pour sa carte des vins et a reçu le prix du Meilleur Bar des États-Unis en 2014 par l'Esquire Magazine pour son bar Empire magnifiquement agencé.
Photo du restaurant New Orleans Creole Cookery
4.2
Génial(3425)
Prix : raisonnable
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Quartier Français
Réservé 32 fois aujourd'hui
You haven't experienced New Orleans until you've been to New Orleans Creole Cookery! Enjoy traditional local specialties including Red Beans & Rice, Jambalaya, Chargrilled Oysters, Blackened Redfish or our famous "Taste of New Orleans", with a sampling of favorites! Our Bar features 5 Hurricane Categories - hold on to your hat! Along with our signature Bacon Bloody Mary, and Bourbon Street Tea. Enjoy Happy Hour 3p-6p Monday-Friday with drink specials and bar bites.Launched by Anna Tusa of the famous New Orleans Tusa restaurant family, the New Orleans Creole Cookery boasts a spark of new-generation energy, presenting some of New Orleans’ most treasured cooking traditions in an innovative setting that speaks to the way people dine today.
Photo du restaurant Vessel NOLA
4.2
Génial(2662)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Mid-City / City Park
Réservé 26 fois aujourd'hui
Vessel Specializes in Fresh Seafood and New American Cuisine! Renowned Chef Wille Cooper, who trained under Emeril Lagasse & Wolfgang Puck sources fresh local ingredients incorporating many of the traditions New Orleans is famous for. Dinner is served 7 days a week and brunch Sat-Sun! Happy Hour weekdays 4-6 pm (except holidays). Reservations are advised and we welcome walk-ins! Dine inside or outdoors on our gorgeous covered patio! ARCHITECTURAL DIGEST featured VESSEL as one of "8 of the Most Gorgeous Restaurants in Former Churches Worldwide". Paranormal activity lurks at VESSEL as featured on The Travel Channel's hit show "THE DEAD FILES" in the episode "Deadly Vessel" showcasing the spirits that haunt Vessel. Eat, Drink, Congregate! at Vessel at New Orleans' most exciting restaurant/bar, housed in a 1914 historic church in Mid-City, 10 minutes from the French Quarter just off the Canal Street Streetcar.
Photo du restaurant Monday Restaurant + Bar
4.6
Exceptionnel(921)
Prix : cher
• Américaine • Mid-City / City Park
Réservé 117 fois aujourd'hui
Located in one of New Orleans’ most historic neighborhoods, Mid-City, Monday is an indoor/outdoor dining destination crafted by renowned restauranteurs, Larry Morrow and Lenora Chong, and is a must-visit for anyone seeking the best in American Cuisine and Happy Hour Specials in the city.The bar menu includes everything from exclusive crafted cocktails to bottle service to all-day Happy Hour specials on Mondays. More than just a dining venue, Monday promises to deliver a singular blend of excellent food, innovative cocktails, and one-of-a-kind experiences, making it the perfect Event Hosting and Brunch Spot.Monday is open for lunch and dinner six days a week. NOTE:For large party bookings (8+ people) and private events, email reservations@mondaynola.com.
Photo du restaurant Toups Meatery
4.7
Exceptionnel(2471)
Prix : cher
• Cajun • Mid-City / City Park
Réservé 28 fois aujourd'hui
Situé à Cajun, le Toups Meatery est un restaurant contemporain servant une cuisine raffinée, du vin, des cocktails spéciaux, une vaste sélection de Bourbon et de charcuterie inspirée par les traditions familiales Louisiane profondes. Le chef Isaac Toups, qui représente la génération de chefs de Cajun, propose une approche raffinée moderne des plats rustiques. Cuisiner la nourriture qui est le plus proche de son cœur lui a valu des critiques élogieuses, notamment d'être récemment nominé demi-finaliste James Beard pour le meilleur chef du Sud en 2014 et en 2015. Le restaurant se trouve dans la belle ville de Mid City, près de City Park et du New Orleans Museum of Art.
Photo du restaurant Cafe Degas
4.6
Exceptionnel(3005)
Prix : cher
• Française • Mid-City / City Park
Réservé 38 fois aujourd'hui
Le Café Degas doit son nom à l'impressionniste français du XIXe siècle, Hilaire Germain Edgar Degas, qui en 1872 a visité la Nouvelle-Orléans et y est resté pendant une courte période. Il a vécu au 2306 Esplanade Ave. L'artiste français et restaurateur, Jacques Soulas, est venu à la Nouvelle-Orléans en 1980, avec son ami Jerry Edgar pour construire un restaurant qui rendrait hommage à sa patrie, et où les convives pourraient vivre une expérience de bistro français (avec une touche de la Nouvelle-Orléans) et goûter des bons plats ainsi qu'une carte des vins inspirée. Ils ont choisi l'emplacement actuel en raison de son vieux charme historique, l'attrait artistique et pittoresque de la région, et parce que l'espace disponible était parfait pour l'effet qu'ils souhaitaient créer. Au fil des années, le Café Degas est devenu une référence grâce à la qualité de ses plats et de son service. Il s'emploi à améliorer constamment l'art de séduire les palais avec des plats du jour délicieusement préparés et une sélection de vins.
Photo du restaurant Lula Restaurant Distillery
4.5
Génial(1940)
Prix : raisonnable
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Lower Garden District
Réservé 24 fois aujourd'hui
In the heart of New Orleans, expertly crafted food, spirits and cocktails come together in a unique privately owned micro-distillery and restaurant.We are quintessentially southern with a distinct Louisiana influence. We are Lula Restaurant-Distillery.As the first and only restaurant-distillery in New Orleans, Louisiana and in the Southeast US, we promise to offer you an incredible experience in the shadows of our copper still and along the historic streetcar line of St. Charles Avenue.Join us Monday-Sunday for Happy Hour from 4-7, Saturday and Sunday 11-3 for Bottomless Vodka Bar
Photo du restaurant Flamingo A-Go-Go
3.7
Très bon(1353)
Prix : raisonnable
• Américaine • Warehouse District
Réservé 21 fois aujourd'hui
Flamingo A-Go-Go is your go-to destination for bottomless mimosa & rosé brunch, group dinners, lengthy happy hours, doggy parties, and more. With an overloaded menu of small & not-so-small bites, refreshing cocktails, and beers & wines by the bottle, can, glass or tap - there is something for everyone to enjoy.
Photo du restaurant Deanie's Seafood - Garden District
4.6
Exceptionnel(275)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Garden District
Réservé 13 fois aujourd'hui
Deanie’s Seafood - The third location of the family-owned and -operated Deanie’s Seafood, Deanie’s Seafood offers the same flavors as the legendary restaurant known for serving “New Orleans’ best seafood” and features a raw and charbroiled oyster station.Located at the corner of Jackson Avenue, Deanie’s Seafood seats approximately 175 guests and features a spacious wrap-around balcony for outdoor dining with a beautiful view of Uptown and the New Orleans skyline. Deanie’s Seafood offers Deanie’s favorites including fried seafood, po-boys, seasonal boiled seafood like boiled crawfish, shrimp and Louisiana blue crab, Crawfish Étouffée, New Orleans Barbeque Shrimp and seafood salads served with Deanie’s housemade dressings.
Photo du restaurant Brewery Saint X
4.2
Génial(74)
Prix : raisonnable
• Brasserie • Quartier central des affaires
Réservé 6 fois aujourd'hui
We are open for lunch, offering full bar and Devil Moon’s menu! Walk-ins only for lunch service.For parties over 8 please call for reservations.Brewery Saint X, located at the corner of Girod and Loyola on the ground floor of The Odeon at South Market, will feature a full array of craft beer styles, focusing especially on classic German and British offerings, with a nod toward traditional lager brewing and cask ale production along with hop-forward ales and experimental sours.Our brewery will pour no fewer than 12 drafts and 2 casks for on-site enjoyment, along with a selection of freshly canned beer available to-go. The state-of-the-art draft and cask system will ensure that all beers are served at the proper temperature and with proper texture; in addition to the traditional hand-pump cask system for dispensing real ale, Czech-style side-pull faucets will be utilized to best express the creamy softness of great lager beer.

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