Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants pour manger en plein air à East Los Angeles

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

48 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Bavel
4.8
Exceptionnel(5008)
Prix : cher
• Moyen-orientale • Centre-ville
Réservé 173 fois aujourd'hui
A Middle Eastern restaurant in the Arts District of downtown Los Angeles.
Photo du restaurant Perch LA
4.6
Exceptionnel(11858)
Prix : cher
• Americaine Française • Centre-ville
Un lieu de repos élevé.
Photo du restaurant Redbird - Los Angeles
4.7
Exceptionnel(3096)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 32 fois aujourd'hui
Situé dans le centre de Los Angeles, le Redbird est taillé dans l'un des édifices les plus historiques de la ville, à l'intérieur du presbytère de Saint-Vibiana. Il accueille des mariages, des événements et des spectacles. Le chef Neal Fraser et Amy Knoll Fraser ont conçu un espace de restauration agréable et dynamique dans lequel vous pourrez apprécier un menu américain moderne acclamé par la critique du chef Fraser.
Photo du restaurant Manuela
4.8
Exceptionnel(226)
Prix : cher
• Californienne • Centre-ville
Réservé 22 fois aujourd'hui
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
Photo du restaurant Luminarias Restaurant & Special Events
4.5
Génial(1215)
Prix : raisonnable
• Américaine • Monterey Park
Réservé 22 fois aujourd'hui
Introducing a reimagined Luminarias, with a newly modernized take following a multimillion-dollar interior and exterior remodel. Our open-concept dining room features 25-foot floor-to-ceiling windows — seamlessly blending into an expansive deck for sweeping views of the San Gabriel Valley. With a revamped menu comprised of New American dishes with Latin influence, and a vast bar of specialty cocktails and premium spirits, we're here to give you an unforgettable dining experience.
Photo du restaurant LA Cha Cha Chá
4.6
Exceptionnel(1344)
Prix : cher
• Mexicaine • Arts District
Réservé 21 fois aujourd'hui
LA Cha Cha Chá is the sister restaurant to Mexico City's Terraza Cha Cha Chá. A place where we celebrate our barrio culture with delicious Mexican food, cocktails, wine, and a wide selection of mezcal and tequila.HAPPY HOUR SERVICE: Our happy hour is counter-service style. Please order at the bar and seat yourselves. The kitchen closes at 3:30 p.m., but cocktails will flow until 4:00 p.m.CONTACT INFORMATION: We currently do not have an active phone line. For any inquiries or assistance, please feel free to reach out to us through OpenTable or via email at reservations@chachacha.la.CANCELLATION POLICY: You have until 5 hours before your reservation to cancel, otherwise, your group will be charged a fee of $35 per person. All reservations have a 15 minute grace period, after this time, your booking will be moved to the top of our waiting list. - We do not take requests for specific tables- Reservations are weather permitted
Photo du restaurant Rossoblu
4.6
Exceptionnel(2136)
Prix : cher
• Italienne • Centre-ville
Réservé 16 fois aujourd'hui
Rossoblu celebrates chef Steve Samson’s two home cities, Los Angeles and Bologna, Italy. The menu features house made salumi, soulful pastas, market produce, and wood grilled fish and meats.Located in downtown’s City Market South, the site of Los Angeles’s original produce market, Rossoblu’s vaulted dining room and open kitchen create a festive dining environment. The restaurant’s private outdoor piazza allows al fresco diners to feel far removed from the nearby city bustle. An intimate basement wine cellar can be reserved for private parties.
Photo du restaurant Zizou
4.6
Exceptionnel(13)
Prix : cher
• Marocaine • Echo Park
Réservé 4 fois aujourd'hui
Moroccan French bar and restaurant with cozy patio and great music
Photo du restaurant Noe Bar at the Omni Los Angeles
4.2
Génial(1542)
Prix : cher
• Californienne • Centre-ville
Réservé 3 fois aujourd'hui
Welcome to NOE, an Angeleno Bistro, a vibrant culinary haven nestled in downtown Los Angeles. Immerse yourself in the rich tapestry of diverse flavors, complemented by craft cocktails, Arts District microbrews, and an extensive wine selection. Whether you prefer our outdoor patio with mesmerizing skyline views, the intimate cocktail lounge with live music, or the refined dining room, each space offers a unique experience. Our menu, a fusion of small plates and mains, celebrates the eclectic spirit of Los Angeles, sourced sustainably from local vendors. Join us for Happy Hour, indulge in our rotating drink specials, and on Fridays and Saturdays, savor live piano melodies – the perfect backdrop to a delightful dining affair. Don't miss our summer concert series at the Yard, a collaborative venture with Grand Performances. NOE is where culinary diversity and cultural celebration come together.
Photo du restaurant Nick & Stef’s Steakhouse - Los Angeles
4.8
Exceptionnel(3277)
Prix : très cher
• Grillade • Centre-ville
Réservé 49 fois aujourd'hui
Le Nick & Stef's Steakhouse propose un cadre au design contemporain haut de gamme mettant en vedette un menu alliant la tradition d'un steakhouse et créativité culinaire. Parcourez la multitude d'options de steaks de première qualité vieillis à sec et gâtez-vous! Les fruits de mer frais du jour ne sont pas en reste, avec des sélections jumelées à une carte des vins de classe mondiale de plus de 500 étiquettes et des cocktails artisanaux. Le menu conçu par le chef exécutif Andreas Roller vise à mettre en valeur des ingrédients de qualité supérieure dans un steakhouse moderne. Gâtez votre palais avec des coupes de boeuf USDA Prime vieilli à sec pendant 28 jours sur place, incluant un contrefilet Tomahawk, un T-Bone Fiorentine Premier, ou pour une expérience complète, un cochon de lait entier rôti, des côtes de boeuf vieillies à sec, un gigot d'agneau entier du Colorado, ou du loup de mer. Les tables individuelles peuvent goûter à d'autres nouvelles expériences de viande comprenant du boeuf Black Angus, du Wagyu importé et local avec une sélection variée de coupes provenant de bêtes nourries à l'herbe. Des burgers et des sandwiches sont également proposés pendant le service du dîner.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable