It's time to party at Ospi. Chef Jackson Kalb wants to bring the vibe of a dinner party seven nights (and days) a week from the beloved Venice concept to Brentwood. Alongside our renowned, painstakingly handmade pasta, we now offer our signature pizza romana tonda, endless cheese pulls, and, just for Brentwood, a spritz cart during weekend brunch.
Tavern est le troisième restaurant du duo du chef Suzanne Goin et de la sommelière Caroline Styne, qui possède également un restaurant Lucques et un bar à vin AOC. Ceci est leur avant-poste de l'ouest de Los Angeles, qui sert de fief local pour les habitants de Brentwood. Designé avec chic par Jeffrey Alan Marks, Tavern est composé de trois endroits distincts mais connectés: une salle à manger avec toit en verre, un grand bar aux murs bleus et un salon de thé appelé Larder qui propose des repas décontractés, une boulangerie, et vente de plats préparés à emporter. Le restaurant propose la cuisine de Suzanne Goin, Californienne et Méditerranéenne avec un zeste d'influence Américaine.
Depuis ses débuts, le Katsuya Brentwood figure au classement des « Meilleurs nouveaux restaurants » du Travel + Leisure. Il est également cité au classement des « 50 restaurants les plus hot des US » d'OpenTable et élu « Meilleur restaurant sushi » de Californie du Sud par les lecteurs du Los Angeles Times. Le Katsuya, régal pour les sens, combine le savoir-faire du maître sushi Katsuya Uechi et le design de Philippe Starck. Le Chef Uechi propose des cocktails spéciaux, des petits pains hors du commun ainsi que des plateaux spectaculaires de sushi et sashimi. Les saveurs japonaises sont habilement traduites pour les palais américains.
Remarquable trattoria et magnifique lieu de rassemblement pour les familles et les amis, le Toscana figure parmi les restaurants italiens ayant le plus de succès à Los Angeles avec 25 années d'existence. Il continue d'être la référence des restaurants influents où les célébrités hollywoodiennes, les locaux et les touristes viennent pour profiter d'une nourriture appétissante servie en portions généreuses. Les classiques incluent l'Insalate Carciofi, les Spaghetti ai Frutti di Mare et le Bistecca Fiorentina. Dans une atmosphère confortable rappelant une trattoria toscane et grâce à un personnel sympathique et irréprochable, vous serez chacun traité comme un membre de la famille.
Chin Chin® restaurants, introducing dim sum and other Chinese favorites prepared using traditional Cantonese cooking techniques. Each dish is made with premium ingredients, fresh-to-order and served in a contemporary environment with friendly and efficient service.40 years and Chin Chin has firmly established itself as one of the most iconic restaurant brands in America, with 3 locations throughout Southern California and in New York-New York Hotel & Casino™ on the Las Vegas strip.Our longevity and success is because of our team of passionate professionals that are truly committed to delivering the best American Asian cuisine and a genuinely enjoyable dining experience.
Situé à Brentwood, le Sor Tino succède à l'ascension des restaurants Ago de Los Angeles, Miami et Las Vegas appartenant au propriétaire et restaurateur Agostino Sciandri. Il « amène l'Italie à vos portes », avec un menu proposant des plats florentins traditionnels. Il affiche une atmosphère chaleureuse et conviviale avec une cuisine ouverte dotée d'un four à pizza, des petites et des grandes tables en bois et des chaises confortables. Sciandri parle de son restaurant ainsi « les gens ne viennent pas ici pour regarder... ils viennent ici pour manger ». Le Tino est destiné a être le meilleur restaurant de la ville.
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
Felix Trattoria embodies a philosophy of seasonality, warm hospitality, and the deeply rooted culinary traditions of regional Italy, lead by Chef Evan Funke, who is a culinary storyteller, a custodian of Italian tradition, and a master of the old world techniques of handmade pasta.
Calabra at Santa Monica Proper Hotel (One MICHELIN Key 2024) is located on the hotel's rooftop. The elevated garden terrace provides an inspiring atmosphere, with the ocean as a backdrop. Whether from the pool sundeck or circular bar, the views are best enjoyed with dinner, boutique wines, seasonal cocktails, and small-batch spirits. Serving Mediterranean & Californian cuisine with a view. Seating arrangements for all reservations at Calabra may include outdoor dining, bar area, as well as our indoor/ outdoor covered lounge space. Be sure to dress warmly.**Dinner reservations are for dining only. Drinks will be accommodated upon first come first serve at the bar area. Private Couch Alcoves are available with a rental and minimum spend**
Gjelina is a restaurant specializing in New American cuisine. Open every day from 8 a.m. until 11pm, serving breakfast, brunch, lunch, and dinner. For breakfast, try 9 grain pancakes with butter and maple syrup or warm banana buckwheat loaf with butter and jam of the day. Brunch options include Moroccan baked eggs and 7 grain porridge. Gjelina offers a variety of oysters, crudo, charcuterie and salad options to start at lunch and dinner. Main courses include pizzas from our wood fired oven and entrees like duck confit, house made pastas and roasted organic half chicken.*Only ADA certified animals are allowed in Gjelina*A 20% Mandatory Service Charge is added to your check. Our belief is that every hourly Gjelina employee contributes to your service and 100% of the MSC will be distributed amongst them.