Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New Jersey

Meilleurs restaurants pour manger en plein air à Long Valley

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

4 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Ninety Acres
4.5
Génial(4924)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Bedminster
Réservé 59 fois aujourd'hui
Veuillez contacter le restaurant si vous souhaitez découvrir l'expérience culinaire BMF (menu dégustation). Le domaine Natirar, un site de près de 5 hectares installé sur les hauteurs de Peapack, abrite le Ninety Acres Culinary Center qui se compose d'un restaurant de la ferme à la table, d'un bar-salon, d'une école de cuisine et d'événements culinaires. De formidables et exceptionnels menus à base de produits de la ferme du domaine sont proposés. Le restaurant ainsi que les installations de fêtes privées définissent ce qu'une expérience culinaire de qualité devrait et doit être. Un menu à la carte est servi dans les salles à manger, un menu de bar léger est accessible au bar et dans les coins salon tandis que l'expérience « Bring Me Food » (BMF), un concept de menu dégustation, est exclusivement proposée dans le coin repas.
Photo du restaurant Alice's Restaurant
4.6
Exceptionnel(287)
Prix : raisonnable
• Américaine • Lake Hopatcong
Réservé 3 fois aujourd'hui
PLEASE BE ADVISED OF ROAD CONSTRUCTION AND TRAFFIC IN THE AREA, PLEASE PLAN YOUR ROUTE ACCORDINGLY"Great food, comfortable drink" is the mission, but at Alice’s, it's about much more than that. With a broad deck that overlooks the main stretch of Lake Hopatcong, fresh produce from nearby Halsey Island, and a naturally simple (but rustic) decor, Alice's is a place that celebrates lake living and good company.Lake Hopatcong resident Alice Szigethy opened Alice's in June 2009 to expand the selection of lake destinations. In this reinvention of a building that had been a series of eateries over several decades, the space features vaulted ceilings, reclaimed-barn-wood walls, comfy booths, and a full bar that extends from the airy interior to the breezy deck. A mahogany seating bar runs the length of the deck so guests can sit and enjoy a clear panorama of the water, and an austere metal awning gives outdoor diners a shady place to enjoy the view, the breeze-and, of course, the food.
Photo du restaurant The Corner Bistro
4.6
Exceptionnel(464)
Prix : raisonnable
• Italienne • Randolph
Réservé 5 fois aujourd'hui
Continental cuisine (with a little love for Latin) has come to College Plaza, Randolph. The Vargas family (brothers Harold and Oscar and cousin Willy) combine decades of restaurant expertise to present the freshest, healthiest, highest quality selections available. Fine diners in Randolph and beyond appreciate the Vargas family'sfocus on the food. Warm woods, intimate booths and interesting decor create a welcoming, serene ambiance. A ceramic-tiled waterfall adds soothing sounds and an outdoor patio offers an alternative atmosphere for guests. Diners are welcome to bring their own wine; kept chilled by the table or for reds, within reach of the wait staff. The menu includes an array of perfectly grilled steaks, fresh seafood, Italian-inspired pastas, interesting appetizers, soups, salads and warm homemade bread. Gluten free, whole wheat and whole grain pastas are available. Open for brunch, lunch and dinner, The Corner Bistro is ready to serve and delight.
Photo du restaurant RISTORANTE IL MONELLO
4.1
Excellent(75)
Prix : raisonnable
• Italienne • Peapack-Gladstone
Réservé 3 fois aujourd'hui
Our authentic Italian in Peapack, NJ is prepared by a world-class chef, trained in the traditions of classic Abruzzese cooks. Martino Asagjeka cooks from the heart and takes pleasure in crafting every meal to the very highest standards. He has been a chef for more than three decades, working in some of the finest restaurants and steakhouses in the region, including high-end venues in New York City.Chef Asagjeka puts the quality of food and the integrity of traditional preparation above all else. He cooks everything to-order using only the best in locally-sourced, fresh ingredients. From making pasta by hand to plating and presentation, everything is as much art as it is cuisine with chef Asagjeka in our kitchen!

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable