Situé au cœur du centre-ville de Durham, le NanaSteak, le dernier ajout de la liste des restaurants Nana, vous accueille dans un authentique restaurant-grill où vous apprécierez son ambiance animée et chaleureuse.
Little Bull is sincere, nostalgic comfort food, inspired by the palates of first-generation immigrant kids. Pocho cuisine is not a gimmick. Like Oscar, it’s a little bull-headed, but with no bullshit. It means more than loaded terms like “New American” or “modern Mexican.” And it’s authentic to Chef’s personal experience.“American food is undefined. But it’s been designated to certain ideas and people. It’s actually evolving, as much as our landscape is a melting pot. As much as my own identity as a first-generation American and chef.”Pocho started as a term used by people in Mexico to poke fun at the “American” kids who speak Spanglish. At Little Bull, pocho cuisine showcases the evolution of being a chef in America, inspired by every immigrant and their growing influence on our food.
Juju est le restaurant soeur du restaurant Chapel Hill aussi appelé Jujube. Il appartient aux restaurateurs Julian Benfey et Charlie Deal, les chefs renommés du Jujube et du Durham's Dos Perros. Situé sur la rue Ninth près du campus est de l'Université Duke, le Juju est l'endroit où aller si on veut avoir un peu de plaisir tôt en soirée ou pour une soirée amusante qui se termine tard.
Le restaurant sert de petites assiettes avec des saveurs audacieuses et délicieuses, chacune préparée avec créativité, fantaisie, tout en conservant la tradition et l'intégrité locale. En plus d'offrir un menu complet et délicieux, le Juju dispose d'un grands choix de cocktails faits maison, d'une sélection de sakés, d'une carte des vins judicieusement choisie ainsi que de bières artisanales.
Vous pouvez mangez au fabuleux bar, dans les cabines de luxe, dans la salle à manger principale ou autour du feu sur la terrasse. Venez déguster un petit plat ou un canard entier de Pékin à partager entre amis.
Préparez-vous à une expérience mémorable.
NIKOS offers a treasure trove of flavors distilled from Greece and the surrounding regions — spanning from the southern coast of Crete to the north of Mount Athos, and from the Ionian islands to the Aegean Sea.We invite you to embark on a culinary journey that encompasses health, wisdom, dreams, passions, and the timeless pursuit of ideas that transcend boundaries.
Le café Nasher ouvert sur la rue dispose d’une vue sur le jardin et est situé à côté d'une sculpture de Mark Di Suvero, offrant ainsi une ambiance sereine. Le menu se compose de soupes, de salades, de sandwichs et de desserts..
Année après année, la cuisine servie au Fairview se mérite les meilleurs notes de la part des critiques gastronomiques respectés et des gens du métier. L'équipe culinaire exécutive est largement reconnue pour ses propres spécialités régionales "néo-américaines". Le Fairview a reçu le prestigieux prix AAA Four Diamond pour 22 années consécutives et, depuis deux ans, détient les 4 étoiles décernées par le Forbes Travel Guide.
Des apéritifs toujours alléchants au dernier morceau irrésistible des desserts maison, chaque repas au Fairview est exécuté avec un goût distinctif et une attention aux détails de renommée. Reconnue annuellement par le Wine Spectator Magazine, la vaste carte des vins de l'auberge assure le complément parfait pour votre repas. Nourriture exquise, présentation impeccable, service attentionné et ambiance chaleureuse et élégante font du Fairview le restaurant de prédilection de la région.
Founded on an unconditional love of well-made food, we use only the highest quality ingredients for our famous Detroit-style pizzas. As Emmy Squared has grown, we’ve continued to make fans and receive accolades along the way, including winning Nashville’s Battle of the Burger, being recognized as one of "The Best New Burgers in NYC" (Gothamist) and one of the "20 Best Burgers in NYC" (Infatuation). Besides award-winning pizzas and burgers, you’ll find delectable appetizers, sandwiches, and salads on our extensive menu. We look forward to welcoming you to Emmy Squared Durham and sharing our unique take on American “comfort food.”
Flying Bull Restaurant and Brewery is a veteran and woman owned business located in the heart of Durham’s Innovation District. Using only the best seasonal and locally sourced ingredients, Chef Daniel Arenas concocts your favorite American Classics as well as globally–inspired tapas and large plates. This is not your average pub menu! Specialty dishes include everything from bone marrow beef tartare to caviar service. The Flying Bull proves that craft beer and elevated cuisine are a perfect pairing. We also offer an extensive wine list and full service cocktail bar. Looking to host a special event for business or family occasion? Our large beer hall is the perfect solution. Prix fixe full menu or catered hors d’oeuvres available. Whether you’re looking for a meal with family or friends, business or date nigh, or even a little Jazz with your beverage, our friendly and courteous staff will make sure your visit is a wonderful experience.
Welcome to Krill, where the vibrant atmosphere sets the mood for bold Southeast Asian flavors. Executive Chef/ Partner, Jason Lawless' Southeast Asian-inspired dishes are served with fun, funky twists, paired alongside fresh, creative cocktails and a thoughtfully curated sake and wine program. Krill offers a theatrical setting that is signature to all Giorgios Hospitality Group restaurants- from the lemongrass and outdoor bamboo garden to the giant lanterns and colorful murals by local artist, Arianne Hemlein. Expect fresh, seasonal, local ingredients and house-made sauces and pastes. Looking forward to hosting you for some Far East flavors without boundaries! “Bringing the food and culture of Southeast Asia and its coastal regions to life in a very funky and playful ‘Far East funk’ sort of way.” -Giorgios Bakatsias