Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région côtière de la Caroline du Nord

Meilleurs restaurants pour manger en plein air à Calabash

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Clark's Seafood and Chop House
4.8
Exceptionnel(3530)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Little River
Réservé 58 fois aujourd'hui
The ultimate in Myrtle Beach Chophouse dining. Clark’s is comfortable yet sophisticated and soaks up the beautiful Coquina Harbour for the perfect backdrop to delicious dining.Clark’s offers only USDA Choice steaks. Our awe inspiring 14 oz. New York Strip, 9 oz. Filet Mignon, and Prime Rib are all served charred and bursting with prime aged flavor. Seafood is fresh and local, with a twist of seafood favorites which include oysters, shrimp, scallops and fresh catch of the day.Our bar menu includes an extensive wine list which features a wide array of wines by the glass. Specialty martinis and cocktails and great cuisine take center stage at this scenic Little River restaurant. Clark’s Seafood and Chop House is at the top of the restaurant list for locals and Grand Strand visitors. Whether you come for lunch or dinner, we’re sure you will come back again and again.
Photo du restaurant Brentwood Restaurant & Wine Bistro
4.4
Génial(2503)
Prix : raisonnable
• Française • Little River
Réservé 8 fois aujourd'hui
Le chef/propriétaire primé Eric Masson et son équipe vous accueillent pour profiter de son restaurant français proposant une cuisine du sud de la France unique. Occupant une maison victorienne historique de 1910, le Brentwood dispose de cinq élégantes salles à manger privées, de deux bars à service complet, de cinq cheminées, d'un pavillon extérieur couvert et d'une impressionnante collection de vins.
Photo du restaurant SeaBlue Restaurant & Wine Bar
4.9
Exceptionnel(2386)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • North Myrtle Beach
Réservé 7 fois aujourd'hui
SeaBlue Restaurant and Wine Bar is the finest restaurant on the Grand Strand, featuring Contemporary American cuisine rooted in classic French cooking technique. We aspire to be among the best restaurants in the country, using locally sourced ingredients and displaying five-star service to all our guests. We are proud of our many awards, #1 Restaurant in the Country in 2014 by OpenTable and Best of Award of Excellence 2012-2024 by Wine Spectator, just to name a few.As owners, Kenneth Norcutt and Tracy Smith are involved in every aspect of the restaurant. Our travels, extensive background, and passion for food and wine enable us to share our experiences with you in our small community of North Myrtle Beach, SC. We are a small family dedicated to an intimate culinary adventure, a playground for lovers of wine and fine cuisine.We invite you to Drink, Dine & Discover.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable