Steelbach is a Southern-inspired kitchen and chophouse offering innovative food paired with timeless flair. We partner with Florida’s top producers to raise and deliver grass-fed beef and bring a variety of simple, fresh handpicked flavors to every dish.
Le restaurant Oystercatchers est situé sur les rives du Grand Hyatt Tampa Bay. Alors que vous conduisez sur une route sinueuse et sombre, vous verrez approcher une promenade illuminée, entourée de palmiers et de fleurs lumineuses. À votre arrivée au restaurant, pénétrez dans le lounge et admirez la spectaculaire vue panoramique sur la vieille ville de Tampa Bay. Avec ses cocktails innovants et un mobilier contemporain, l'espace lounge, la terrasse extérieure et le pont inférieur, au niveau de la baie, font du Oystercatchers l'endroit chic et confortable pour les habitants et les visiteurs. Reproduisant une vue sur la mer au soleil couchant, l'endroit offre un environnement unique pour profiter d'un bon verre de vin tout en mangeant une bouchée. Le menu met en vedette les meilleurs poissons pêchés à la ligne, à l'état sauvage, des produits bio et des spécialités de fruits de mer, avec un flair unique et contemporain. Chez Oystercatchers ... Même les couchers de soleil sont frais du jour.
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Tampa guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Tampa at Midtown, at the corner of West Nassau Street and North Clearview Avenue, across from Aloft Tampa Midtown.New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
La formule de leur cuisine est : produit + technique + creativity2. Les résultats donnent de nouvelles interprétations d'une nourriture de tous les jours, savamment conçus dans une cuisine moderne.
edison: food+drink lab comble un vide dans la scène culinaire du quartier qui sert une nourriture bien polie et de classe mondiale, avec une touche familière du quotidien et réconfortante. Un menu quotidien inventif traverse le fossé entre la cuisine gastronomique et la cuisine réconfortante, chaque plat est donc un peu familier et moderne à la fois.
FlameStone American Grill is a casually sophisticated American Grill that places an emphasis on cooking with nature’s most basic elements: Fire & Stone. Our passion is to serve highly flavored food with the highest quality service possible. We use natural cooking techniques such as grilling over an open fire or preparing our guacamole using lava stone, to give our food exceptional flavor and taste.Starters such as Tableside Guacamole or Stone Oven Flat Breads make your first choice a tough one. FlameStone’s Tableside Guacamole is an experience that is unlike any guacamole you have ever tasted. Made tableside using a traditional Molcajete, we only use Haas Avocados and the freshest ingredients possible. It is truly amazing.If a great steak is your weakness, you’ll love our steaks. At FlameStone we grill our steaks over an open flame and only use Stock Yards Chicago Angus Beef that is 28 day aged and that are hand cut on premises.