N’hésitez pas à découvrir cet établissement qui vous fera découvrir les saveurs du sud et des cocktails artisanaux. Le menu propose des plats traditionnels avec une touche moderne. L’équipe en cuisine utilise des ingrédients biologiques et provenant d’une agriculture durable.
Tout nouveau, l'établissement The Majestic avec aux commandes le chef exécutif/propriétaire Gaby Hakman qui propose des menus variés, de saison, énergiques, à base de protéines et de légumes pour le dîner, le souper et le brunch. Hakman a créé une cuisine américaine contemporaine style bistro haut de gamme avec des ingrédients de qualité comme l'huile d'olive, des herbes, de l'ail et d'autres produits qui reflètent son palais méditerranéen. La rôtisserie pour les viandes, et même les légumes, ajoute une saveur profonde et de la variété aux plats signatures.
Pouvant accueillir 85 personnes, la salle à manger, récemment rénovée, dispose de cabines intimes dans un cadre confortable et sophistiqué, des tables individuelles face à une banquette haute, ainsi que des fauteuils club modernes dans la salle à manger. Des rénovations ont été faites au niveau des finitions, des accessoires et des meubles. Les murs tout juste cirés à la main sont couverts d'une collection de tableaux, d'objets et d'images intéressantes pour un effet dynamique.
At Il Porto Italian Ristorante in Alexandria, VA, our commitment to culinary excellence is evident in every dish we serve. Established in Old Town Alexandria in 1973, our restaurant has been a beacon for authentic Italian flavors, blending traditional roots with a modern culinary approach.Our kitchen takes pride in crafting every dish from scratch, on-premise, ensuring freshness in every bite. Our pasta, made fresh daily, is a testament to our dedication to quality and authenticity. Our modern cooking techniques has elevated our offerings, allowing us to present a diverse menu while maintaining the rich traditions of Northern Italian cuisine.The heart of our kitchen lies in our daily specials, curated with innovation rooted in the culinary heritage of Northern Italy. Each dish reflects a harmonious blend of creativity and tradition, inviting our patrons to embark on a culinary journey with every visit.
Built around a custom wood-burning oven and featuring stunning panoramic views of the Potomac River, Ada's on the River draws inspiration from the ingenuity of Ada Lovelace, one of the greatest mathematicians of the 19th century.
Ada's menus feature a selection of wood-fired prime steaks, fresh seafood and vegetarian fare, in addition to an extensive beer, wine and cocktail list.
Skydome is a signature restaurant with spectacular views of the DC skyline showcasing American fare through a Mediterranean lens.
Make memories 15 stories in the DC area's only revolving rooftop lounge, dine from an award-winning menu, and sip superb cocktails! Book your table now!
Potomac Social Tavern pays homage to your tried and true local watering hole. Offering shareable dishes inspired by local flavors, the menu blends contemporary American favorites with classics of the region. Behind the bar, authentic and warm hospitality await, the team ready to pour one of the many craft beers or bourbons you’ll find on hand. The tavern’s dynamic atmosphere immediately draws you in, making for the perfect gathering place.Executive Chef: Felix Nunez
• Réservation de tables avec bouteilles • Penn Quarter
Réservé 26 fois aujourd'hui
Le Dirty Habit propose un cadre convivial et animé, des cocktails artisanaux savamment élaborés et un menu d'assiettes innovantes à partager, dans un espace au design branché comportant une spectaculaire terrasse urbaine.
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Logan Circle
Réservé 25 fois aujourd'hui
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table. Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.
L'Ici Urban Bistro offre une touche fraîche et contemporaine à la cuisine française traditionnelle de bistrot. Proposant une cuisine française réconfortante, à base des meilleurs ingrédients locaux, l'Ici est le lieu idéal pour rencontrer, se mêler, partager et apprécier. Chef exécutif Franck Loquet.
Le menu n'est qu'une indication pour vous, mais en réalité la créativité est dans le au cœur et l'esprit de la cuisine du chef qui vous fera vivre une expérience gastronomique différente.