Comme son nom l'indique, le restaurant Harvest Beat respecte le rythme des saisons en soutenant les agriculteurs des fermes biologiques des environs dans le but d'éveiller les consciences et de créer une vie communautaire foisonnante.
Depuis plus de 7 ans, le restaurant Art of the Table, situé à Seattle, met en valeur la nourriture et les gens qui consacrent leur vie à l'élevage, l'agriculture, la chasse et la pêche dans le Nord-Ouest Pacifique, et ce, grâce à leur salle à manger intimiste, la « chefs table » de 5 places avec vue sur la cuisine, ainsi que l'étroite relation que l'établissement entretient avec les fermes et artisans locaux. Le menu du Art of the Table, conçu par le chef Dustin Ronspies, change quotidiennement afin de vous proposer une gamme complète de produits locaux de saison que vous retrouverez dans les plats, qui sont préparés à partir de zéro. Le personnel vous recommande fortement le menu dégustation, qui reflète le mieux leur cuisine. On vous propose le souper à la carte en plus du menu dégustation le mercredi, le jeudi et le dimanche (le vendredi et le samedi, le menu dégustation est disponible uniquement pour les commandes ne nécessitant aucune substitution en lien avec les restrictions alimentaires).
Le Cantinetta est un bar-restaurant italien, qui met l'accent sur les traditions culinaires toscanes et les ingrédients de saison du Nord-Ouest Pacifique.
L'utilisation d'ingrédients locaux et de saison est l'élément le plus important dans la cuisine japonaise, un principe primordial de la communauté culinaire internationale. Avec un engagement dans cette philosophie, le Tamura propose des ingrédients de saison du Pacifique Nord-Ouest préparés dans les traditions japonaises.
Le Tamura est un restaurant de style Kappo où la nourriture est préparée dans une cuisine ouverte et servie rapidement dans un environnement animé où le personnel et les clients parlent de gastronomie et d'autres choses. Son objectif est de devenir le meilleur restaurant en apprenant à connaître ses clients et à les servir d'une manière agréable et professionnelle.
Cedar + Elm is the heart of The Lodge at St. Edward State Park, a beautifully restored landmark hotel peacefully tucked away in a lush 326-acre forest just 30 minutes from Seattle. Led by Executive Chef Luke Kolpin (Formerly of Noma and Bravo's Top Chef), Cedar + Elm’s menu is inspired by the undeniable spirit of the region we’re proud to call home. Every ingredient, flavor, and method of preparation is infused with an anchored authenticity. The bounty of each season informs our direction, culminating in familiar and approachable dishes with refined presentations and bold flavors.Join us for breakfast, lunch, dinner, afternoon tea, or brunch, for an inspired Pacific Northwest dining experience. We also feature live music in our Tonsorium Bar Wednesday, Thursday, and Friday as well as all night happy hour Sunday through Thursday!
reservations accepted for dinner only, from 5pm-9pm. our day café remains walk-up and counter-service only - NO reservations accepted for brunch. we are 21+ after 10pm on friday and saturday.sabine is a café, bar, and bakery serving a lively daytime and nighttime experience for all on ballard ave. here you'll find vibrant espresso drinks, colorful cocktails, and fresh breakfast, lunch, and dinner served daily. our inviting menus by chef dunkelberger draw upon mediterranean influences with middle eastern spices and herbs, while our dedication to using local, in-season, and organic ingredients wherever we can highlights the bounty of the northwest. our mezze and salatim dishes are meant to be shared; here we value the community that dining together brings.
Duke's est un concept haut de gamme décontracté de fruits de mer du Pacifique qui propose une signature, des saveurs, des fruits de mer sauvages provenant d’une agriculture 100% durable, la chaudrée primée et les hamburgers provenant de viandes d’agriculture durable dans un lieu de rencontre convivial, confortable et sans prétention et exceptionnel. Les ingrédients sont naturels et sains. Les aliments de Duke sont exempts d'hormones, d'antibiotiques et de produits chimiques nocifs. Voici en trois mots l’évaluation des clients par rapport à Dukes Chowder House : C'est tellement bon ! .
Nell's is an intimate, chef-owned restaurant located in the vibrant Green Lake neighborhood. Open for dinner seven nights a week, Nell's offers European-inspired New American cuisine featuring the finest Northwest seasonal ingredients. If we do not have your desired reservation time available online, please give us a call. Our chef Philip Mihalski's cooking approach unites his classic training in some of the most celebrated kitchens in New York City and France with his passion for freshness and simplicity.Nell's menus are designed to pair beautifully with your wine selection from our large wine list. We also offer vegetarian and vegan options on request.
The Blue Glass Restaurant and Bar in Seattle is a cozy 21 and over only, neighborhood seafood, steak, and garden house that also has vegan, vegetarian, and gluten-free menu offerings. A great choice for an intimate date, as well as brunch or dinner get togethers with friends and family. We are serious about our service, food, and drinks, and guest satisfaction is our #1 goal.
***OPEN FOR DINE-IN AND TAKE OUT***A chef-driven paradise wrapped in a small neighborhood vibe. Ada’s has been a staple in the Phinney Ridge neighborhood for years. However today, the new Ada’s is a creation stemmed from a lifelong dream of Executive Chef Ayhan Barlas. With a completely revised menu of American classics prepared with a European flair alongside Chef Ayhan’s native Turkish favorites, your senses will thank you!We are firm believers that the freshest ingredients create the best dishes, and that things that grow together, go together. So, in keeping with that mantra, we pride ourselves on using as many local purveyors as possible to best keep our dishes in line with the true spirit of the finest cuisine the Pacific Northwest has to offer.Here you'll find a modern, warm and romantic dining experience in an elegantly casual atmosphere. We also have a great bar and lounge area with a wonderful Happy Hour.When you dine with us, you’ll feel like part of the family.