Ēma is a Mediterranean and California-inspired restaurant from Lettuce Entertain You Restaurants located at 1320 Patriot Blvd. The menu, crafted by Chef Partner CJ Jacobson features spreads, dips and assorted mezze, Mediterranean small plates, with an emphasis on Hummus & Spreads, Raw, Vegetables and Kebabs. Signature dishes include Moroccan Onion Dip, Spinach & Feta Spread, Tahini Caesar Salad, Octopus Carpaccio and Spicy Brisket Kefta Kebab. The beverage program showcases cocktails with flavors crafted from Mediterranean ingredients like chinola, fig, fresno chile and coriander. The wine program, curated by Sommelier John C. Slatter, features a globally sourced list of over 70 selections with a strong focus on wineries practicing organic and natural production across the Mediterranean, including ancient grape varieties from Greece, Lebanon and Italy.
La chef Sarah Stegner a rejoint son mari Rohit Nambiar et son partenaire George Bumbaris pour créer ce restaurant décontracté, un endroit idéal pour se réunir en famille à Northbrook. Les tables en bois sans nappe donnent à la salle à manger principale une atmosphère contemporaine, et vous pourrez également vous asseoir au bar. Le menu, différent chaque mois, propose une cuisine américaine moderne préparée avec des ingrédients de saison. Pour le dessert, vous ne manquerez pas de goûter à l'une des délicieuses tartes de la mère de la chef Stegner.
We are thrilled to announce the geodesic domes at Hackneys on Harms are open and ready for your perfect holiday gathering. No reservations for indoor seating.Hackney's is a classic American restaurant that serves authentic American food like burgers and fries, and has been a popular spot in Chicago since the Prohibition Era. Of all the amazing dishes here, one of the most popular is the Hackney Burger. This is a half-pound grilled burger served on two slices of rye bread, and is one of the reasons Hackney's has become so famous. Another delicious dish that stands out from the crowd includes Hackney's Original French Fried Onions. The french fried onions have placed in the top three onions rings in the country consistently, despite not even being rings! If you want to experience authentic classic American cuisine at a restaurant that's been serving America for 76 years, Hackney's is the place to go.
La cuisine rustique d'inspiration régionale de l'Anteprima provient de recettes issues des foyers dans toute l'Italie. Il utilise les ingrédients les plus raffinés, achetés le plus possible auprès de producteurs bio locaux. Bon appétit ! L'Anteprima propose désormais un menu à prix fixe de 3 plats, du dimanche au jeudi. Vous aurez le choix entre une entrée, un plat et un dessert parmi le menu régulier ou les offres spéciales ou une entrée, une demie portion de pâtes et un plat (sans dessert), moyennant 29 USD. Un supplément de 5 USD s'applique pour certains éléments.
Niché dans le côté ouest de la ville d'Highland Park, le Bluegrass propose une authentique expérience culinaire dans un restaurant décontracté au cadre confortable, avec un bar chaleureux et convivial. Doté du charme américain, le Bluegrass intègre un peu d'influence du Sud dans son répertoire. Les sélections de vins et de bières sont toutes d'origine américaine, avec une gamme complète de boissons au bar, toutes choisies avec soin pour accompagner la qualité de la cuisine. Veuillez consulter le site Internet et la page Facebook du Bluegrass pour connaître tous les événements spéciaux, ainsi que ceux organisés au cours de l'été.
Consultez régulièrement la carte en ligne afin de ne pas manquer les fréquentes et fantastiques promotions !
Inspiré par ses voyages et sa passion pour la culture italienne, le chef exécutif Mychael Bonner a créé un large menu de cuisine italienne en utilisant les ingrédients les plus frais. Dégustez les saveurs intenses des pizzas et pâtes faites à main, ainsi que des biftecks de première qualité et des plats de poisson frais.
Le cadre rustique et décontracté de 622 mètres carrés vibre avec énergie. Soupez aux tables en bois naturel récupéré dans une salle qui accueille jusqu'à 175 personnes, entourée de bois foncé apaisant et des briques et des poutres exposées, à l'éclairage tamisé et aux accents couleur chocolat et caramel subtiles.
Kabul House offers a taste of appetizing Afghan dishes that have existed in the history of Afghanistan for thousands of years. Our restaurant emphasizes high quality Afghan food, as if prepared from the fingers of any Afghan mother. Our extensive full course menu includes lamb, seafood, beef & chicken dishes as well as vegetarian specialties that include pumpkin, eggplant, spinach & other fresh vegetable options. Our menu hosts a large variety of selections fit for anyone, from vegetarians to meat lovers alike. In most of our recipes, a limited amount of fresh spices & seasonings are used to season the dish in order to create a sensational taste that is not too overwhelming. This makes our Afghan cuisine very enjoyable for anyone & everyone. The atmosphere we provide for our patrons is one of which would be produced in our homes, relaxing, invitingly warm & unforgettable. We could go on & on claiming how exquisite our foods are, but we invite you to come & taste for yourself.
Boston Fish Market’s menu features only the freshest seafood available. In addition to serving great food, Boston Fish Market processes hundreds of thousands of pounds of fish per week for some of the nation's top food distributors.
**Please visit our website to make a reservation as we transition away from OpenTable. Thank you!**Herb provides fine Thai dining in the Chicago area. The chefs use the freshest and highest-quality ingredients (mostly organic) while at the same time injecting their passion for the culinary arts in each and every dish. The restaurant itself is the creation of Patty Neumson, who grew up in Thailand. She has developed four seasonal menus for Herb that guests can order from, depending on the time of year. Herb has been the recipient of numerous awards and recognition for its cuisine. Winner of Guy Fieri's 'Spiciest Episode', and Chef battle '18. Won Best 100 Dishes in Chicago from Time Out Magazine. '15-'18 Michelin recommended restaurant. Zagat Rated in '17 as Best Restaurant. As seen on channel 5, 7, 9, and 11.