Continuellement reconnu comme l'un des restaurants les plus dynamiques et les plus jazzy du comté de Westchester, avec un menu changeant selon les saisons, l'Underhills Crossing est un restaurant qui offre une nouvelle cuisine américaine. Le chef et sa brigade vous proposent une cuisine où saveurs éclectiques et présentations créatives se réunissent pour créer des plats qui excitent et éveillent les sens. Pour compléter votre expérience gastronomique, une carte des vins et spiritueux, qui met en valeur le meilleur de l'Amérique et du monde entier, vous aidera à bien accompagner votre repas.
the award winning team that brought you tredici, tredici STEAK and tredici NORTH proudly presents its fourth installment, tredici SOCIAL! A cozy contemporary of its three predecessors tredici SOCIAL is located in the picturesque village of Bronxville where Executive Chef Giuseppe Fanelli takes classic Italian dishes and puts his own creative spin on them, offering an inventive fare including handmade pastas, fresh seafood and fine steaks. Our bar program includes an extensive selection of wines by the glass and the bottle as well as one of Westchester’s most imaginative & innovative specialty cocktail list. Our dining room is accentuated by a zebra marble bar, red tile accent wall, classic tin ceiling and stainless steel light fixtures…like our cuisine, the design is a thoughtful examination which tantalizes the senses… We are open Tuesday – Sunday and we look forward to welcoming you!!!
Opened in February 2020, The Urban Hamlet is an upscale American Restaurant / Bar featuring an array of Appetizers, Salads, Flatbreads, Tacos, Burgers, Sandwiches, Entrees, and much more. Located in the heart of downtown Bronxville, NY, we are easily accessible to all major parkways and have ample municipal parking surrounding the restaurant. We also feature a 20 seat long bar with 4 big screen TV's to watch all the live sporting events of the day. Open 7 days a week for lunch & dinner and serving our special Sunday brunch menu on Sundays from 11:30-3:00pm. Visit our website for more details, online take-out ordering or our delivery services. Seasonal Outdoor Dining available weather permitting as there is no cover from rain. Outdoor seating is generally available when temperatures are above 50 degrees.
La chef/gérant du Caffe Regatta, Anthony Labriola, vous préparera un repas exceptionnel aux influences méditerranéennes. Vous accompagnerez votre délicieux dîner ou souper d'un vin au verre parmi plus de 25 proposés. Chaque mardi soir, vous pourrez apporter votre propre bouteille au Regatta. La délicieuse cuisine du Caffe Regatta, concoctée avec soin, ses serveurs professionnels et son service courtois vous assureront une superbe expérience culinaire. Le restaurant se réjouit de votre venue.
Each Dave & Buster's has more state-of-the-art games than ever, more mouth-watering menu items and the most innovative drinks anywhere. From wings to steaks, we've got whatever suits your appetite and our premium bar assures we're stocked to satisfy! Plus, you can watch your game on one of our massive HDTVs with epic stadium sound.
Magical est un mot souvent mentionne lorsque l'on parle de Tavern On The Green et on ne peut pas s'empêcher de ressentir de la magie dans l'air. Jim et David, l'architecte Richard Lewis et architecte paysagiste Robin Key, ont conservé l'élégance victorienne/gothique du bâtiment semi-circulaire; il est authentique, naturel, élégant et sexy. Il a été reconstruit avec une précision spectaculaire. Le décor est inspiré par une grande ferme que l'on peut trouver sur la propriété d'une villa italienne ou un manoir historique de la Hudson River Valley.
Oda House Offers authentic Georgian cuisine and natural wines. A liberal use of spices, kebabs, khinkali (oversized meat-and-cheese dumplings), mtsvadi, khachapuri (Georgian cheese bread) and adjaruli (Cheese boat) typify the kitchen’s preparations. But, more classic dishes may reveal satsivi, or boiled chicken, served cool in a warmly spiced and seasoned walnut sauce, accompanied by gomi. Oda House uses mostly fresh and organic ingredients sourced from local farms. Menu has plenty of vegan and Gluten-free choices.Maia Acquaviva, managing partner and executive Chef of Oda House, brings Georgian cuisine and a dose of Georgian culture and pride to NY. The passion she had from an early age to cook blossomed. Maia said, “Words cannot fully express how grateful I am for the opportunities that have been presented to me.” Her life motto is: If you want something with all your heart, the entire universe mobilizes around you to make your wishes come true!
Le Sushi Yasaka vous invite à déguster des mets savoureux, de qualité supérieure et préparés avec des ingrédients biologiques. Pour enchanter vos goûts, il est toujours en quête des meilleures matières premières auprès des agriculteurs locaux.
L'établissement propose différents types de poissons, tous soigneusement choisis au marché aux poissons chaque matin. Tous les poissons sont tranchés en respectant la tradition, préservant ainsi leur saveur et leur texture d'origine. Le chef supervise chacun des plats. Depuis le choix du riz et des algues jusqu'à la décoration de l'assiette, chaque plat est la démonstration de l'engagement de l'établissement envers tous ses visiteurs. Le Sushi Yasaka se veut avant tout un restaurant attentif à votre satisfaction, grâce à une délicieuse nourriture, un service enthousiaste et un cadre romantique. Désireux de vous servir, il vous propose de partager une expérience culinaire exceptionnelle.
Pour bénéficier d'un siège au bar, veuillez vous adresser à l'établissement, sur demande par téléphone uniquement. Le Sushi Yasaka vous remercie.
Le The Milling Room propose une cuisine américaine préparée par le chef Scott Bryan, servie dans une ambiance de style taverne, au cœur d'Upper West Side.
Located in Morningside Heights on the Upper West Side, Le Monde channels Loire Valley cuisine, serving up such classics as cheese, onion soup, and coq au vin.