Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Miami - Dade

Meilleurs restaurants servant des produits bio à South Beach

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

81 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Drexel
4.8
Exceptionnel(37)
Prix : cher
• Méditerranée • South Beach
Réservé 12 fois aujourd'hui
The Drexel is a sophisticated yet quaint, modern Mediterranean restaurant in Miami Beach. Named after the iconic street and built on the corner of a historical 1920’s village, The Drexel will transport you to the bygone era of Miami Beach.Chef Nano Crespo brings his signature rustic, straight forward cooking style to The Drexel. Offering clean flavors from the charcoal grill and wood oven, the menu includes house made pasta and pizza with a heavy emphasis on locally sourced seafood and an entire section dedicated to vegetable dishes. The Drexel also features a uniquely curated wine list with boutique wines from Greece, France, Spain, and Italy. The cocktail list will thrill lovers of libations with favorites like The Drexel Margarita, made with mezcal, in-house organic infused agave with fresh citrus, and a toasted coconut salt rim that lets your mind drift off to a beachfront moment.
Photo du restaurant Betsy's LT Steak & Seafood
4.6
Exceptionnel(1555)
Prix : cher
• Grillade • South Beach
Réservé 19 fois aujourd'hui
Le LT Steak & Seafood est un restaurant américain du chef primé Laurent Tourondel, situé dans The Betsy - South Beach, un hôtel de luxe historique situé sur Ocean Drive. Le menu saisonnier d'inspiration Tourondel présente une profonde gratitude pour le paysage local, combinant des aspects bien-aimés du steak et des fruits de mer sous un même toit. Le LT Steak & Seafood offre une touche innovante sur des plats familiers, avec des éléments plus surprenants tels: des sushis et du poisson cru, de grandes salades de saison,des plats de fruits de mer, suivis d'une vaste sélection de steaks certifiés USDA Prime et Black Angus, offerts en rotation selon le cours du marché. S'ajoute à cela une carte des vins soigneusement organisée avec des produits artisanaux et vous aurez l'expérience culinaire complète.
Photo du restaurant Poseidon Greek Boutique Restaurant
4.2
Génial(476)
Prix : raisonnable
• Grecque • South Beach
Chef Driven Elevated Greek Cuisine!Come to experience fine Greek and seafood cuisine by Award winning Chef Owner Demetrios Pyliotis. www.chefdemetrios.com Our Chef is a 4-times Award winner Chef Champion in Miami at the best seafood competition around the country according to Travel channel .2014-Champion Octopus2016-Champion Fish2017-Champion Fish2019-Champion ShrimpNominated as Ambassador of Greek cuisine for 2020 in the USA.Gold Medal receiver by minister of tourism of Greece for promoting and elevating Greek Cuisine beyond borders.Cooking for the NBA and the Miami Heat in selected games for the VIP section restaurant lounges for the court side ticket holders including american Actors, Singers and other celebrities. Poseidon is a window to Greece through taste and atmosphere and the two brothers owners are always there and will make sure you have an unforgettable experience!
Photo du restaurant Forte dei Marmi
4.6
Exceptionnel(1933)
Prix : très cher
• Italienne • South Beach
Réservé 59 fois aujourd'hui
Please note our dress code and table policy:*no shorts, sandals nor hats for men.*location of the table is not guaranteed, although we try our best to accommodate.*we gladly hold your reservation for a maximum of 15 minutes.Forte dei Marmi freshly procures and skillfully prepares the highest quality local organic produce, farm-raised prime meats, and wild-caught seafood and fish. With his worldwide experience, Andrea Reitano and his Chef Fabrizio Piga, brings together the sophisticated simplicity of Italian fine dining with slow food culture. To that end, the wine and cocktail program will focus on organic and biodynamic offerings.
Photo du restaurant Ocean Grill at The Setai
4.7
Exceptionnel(2284)
Prix : cher
• Internationale • South Beach
Réservé 78 fois aujourd'hui
The Ocean Grill is an open-air restaurant amidst the tropical foliage of South Beach, just steps away from the beach. Enjoy the refreshing breeze of the Atlantic Ocean or turn around and gaze at The Setai’s three infinity edge pools. The Ocean Grill offers a Mediterranean-inspired lunch menu whose custom-built wood-fire grill gives each dish a rustic flare. Guests can enjoy a wide range of standout dishes including Spanish Octopus on the grill, Yellowfin Tuna Tartare, Mediterranean Branzino and the exotic White Truffle Pizza.The new evening menu transports guests to summer nights on the Italian Riviera in our open-air, oceanfront restaurant featuring pastas, risottos, wood-grilled prime meats and fish.
Photo du restaurant Mareva 1939
4.7
Exceptionnel(839)
Prix : cher
• Espagnole • South Beach
Réservé 7 fois aujourd'hui
A dynamic Spanish cuisine featuring a sharing menu selection based on traditional Spanish dishes with a unique twist.“Mareva 1939” also brings to your table a diverse selection of Organic Natural Wines along Handcrafted Cocktails. The perfect pairing to highlight the Culinary Journey. Minimum age to dine at Mareva1939 is 14 years old.
Photo du restaurant Limonada Bar + Brunch
4.8
Exceptionnel(1368)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • South Beach
Réservé 15 fois aujourd'hui
Limonada Bar + Brunch is the ultimate restaurant and sports bar experience to have Fun in Miami Beach.We offer an all-day brunch menu, drinking games, and a daily happy-hour from 6 to 10 pm. Located in the Heart of South beach, Limonada is the perfect place for Large Parties such as Bachelorette Parties, Birthdays...Every week end the restaurant turns into a Giant Dj Brunch Party with Live Shows by the Pool.Book your Table with Us to celebrate your vacation!
Photo du restaurant Estiatorio Milos – Miami
4.8
Exceptionnel(4456)
Prix : très cher
• Fruits de mer • South Beach
Réservé 78 fois aujourd'hui
L'Estiatorio Milos par Costas Spiliadis est réputé pour ses poissons et fruits de mer exceptionnels, son élégance, sa sophistication et son approche raffinée de la cuisine grecque. Grâce à 35 années de recherches intensives, Milos est parvenu à établir des relations durables avec les cultivateurs, les producteurs et les pêcheries familiales des îles de la Méditerranée et des rives de la Grèce, d'où le poisson frais arrive quotidiennement. Sa cuisine ouverte fait face à un étalage de poissons du marché, vous proposant une superbe sélection de plus d'une douzaine de variétés de poissons frais entiers, servis au poids. Même si l'offre varie en fonction des marées, vous pourrez vous livrer à une expérience culinaire inédite.
Photo du restaurant Le Jardinier - Miami
4.4
Génial(411)
Prix : raisonnable
• Française / Américaine contemporaine • Design District
Réservé 29 fois aujourd'hui
Le Jardinier is a collaborative culinary experience crafted by Michelin-starred Chef Alain Verzeroli and global hospitality group The Bastion Collection. Rooted in the refined elegance of French culinary technique, one Michelin-starred Le Jardinier celebrates seasonality with dishes that encapsulate the land’s rich offerings on every plate, reflecting and paying tribute to the rhythm of nature. Le Jardinier's modern, light-filled space and lush outdoor dining area evoke a fun, tropical garden in the heart of the Miami Design District.
Photo du restaurant L’Atelier de Joël Robuchon - Miami
4.7
Exceptionnel(387)
Prix : très cher
• Française • Design District
Réservé 15 fois aujourd'hui
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable