Le Thames Foyer est le cœur de l'hôtel Savoy et le lieu idéal pour un souper léger et informel. Sa coupole de verre, basé sur le dessin d'un invité, permet une fois de plus à la lumière naturelle d'inonder même les jours les plus sombres. La pièce maîtresse de la salle est le magnifique pavillon du jardin d'hiver.
Vous pourrez également profiter de notre "Afternoon Tea" dans cet endroit confortable et intime accompagné par le pianiste de l'hôtel. L'Afternoon Tea" au Savoy est une coutume de longue date où les clients peuvent choisir parmi une gamme de thés servis avec des sandwiches, des scones faits maison avec de la crème fouettée et de la confiture et une sélection alléchante de gâteaux et de pâtisseries. Le Savoy est fier d'être un membre du Tea Guild et a reçu le Prix d'excellence pour 2011, 2012 et 2013.
L'Afternoon tea" commence à partir de 50.00 livres sterling par personne.
Crispin is an all day restaurant & wine bar in Spitalfields serving seasonal sharing plates, low intervention wines & cocktails.Our chefs are led by the talented Lewis de Haas (ex Petersham Nurseries & The Shed). They deliver a European inspired menu, using locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think seasonal croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). We also have a natural wine list, bottle shop & wine club curated by our Head of Wine Alexandra Price, where we focus on natural wines using indigenous & rare grape varieties.The glass & zinc pavilion is located on White’s Row, Spitalfields, on the junction with Crispin Street. We have seating for 40 inside in view of our open-kitchen & 20 on our garden terrace.Available for exclusive use (40 seated & 100 standing), part hire, private hire or catering enquire at info@crispinlondon.com.
Bienvenue au nouveau « chez vous », l'Ivy Market Grill, ouvert toute la journée au cœur de Covent Garden. Venez savourer un bon moment avec une cuisine exquise et des cocktails délicieux dans une ambiance décontractée.
• Réservation de tables avec bouteilles • Pont de Londres
Réservé 44 fois aujourd'hui
GŎNG, the highest hotel bar in Western Europe is perfect for sunset cocktails and late-night drinks. The bar offers 3 lofted areas for guests to relax and soak in the cityscape including unrivaled views of Tower Bridge.Uncomplicated and seamless, the bar’s first-class service ensures the ultimate escape from the city’s bustle. Sample one of the delicate, signature cocktails or indulge in a rare, vintage champagne with signature sushi and Asian dishes. Guests are required to be 18 years of age or older after 5:30pm. Window seats are subject to availability and cannot be guaranteed. Please note that there is a £30 minimum spend per person applicable to all guests over the age of 18. All bar reservations will be seated either in Champagne Bar, Cocktail Bar or Sky Pool. Please note that the Kitchen closes at 22:30 Sunday to Thursday, and 23:30 Friday and Saturday. We currently do not accept OpenTable dining cheques.
An elegant refined, a la carte restaurant in the heart of Covent Garden, The Petersham is a culinary oasis in a fast-paced urban environment. During spring and summer months, tables flow out on to Floral Court, giving diners the opportunity to eat and drink al fresco.Respecting the Slow Food philosophy of Good, Clean and Fair, the menu offers simple, seasonal and sustainable food with a focus on quality ingredients and Italian flavours. Suppliers have been carefully selected during food buying trips, with family owned and run Haye Farm supplying poultry, eggs and organic fruit and vegetables to all Petersham Nurseries restaurants. Drawing inspiration from Boglione’s Richmond family home, Petersham House, the interiors demonstrate a charming elegance.
Délicieusement britannique, Roast est judicieusement situé dans le plus ancien marché public de la Grande-Bretagne.
Dédiés à la cuisine britannique classique, nous utilisons les meilleurs produits saisonniers.
Les plats, vins et cocktails sont en constante évolution et, de partout où vous êtes assis, il y a une vue - soit sur la cuisine ouverte, sur Borough Market ou sur la Cathédrale Saint-Paul.
Le Ivy Chelsea Garden est un restaurant britannique décontracté qui sert un menu complet tous les jours et des cocktails. Le restaurant, à la fois bar et café, est doté d'une aura qui dégage une sophistication accessible et un luxe familier; L'extérieur est un vaste jardin, avec une terrasse et une orangerie.
Enjoy a taste of east in the heart of west at The Ivy Asia, Chelsea.Our menu takes you on a journey through Asia where you can enjoy sushi & sashimi, small dishes such as prawn tempura or vegetable gyoza, and large dishes including the likes of slow-cooked pork belly and avocado crispy tofu. All our meals are the perfect match for our theatrical drinks and cocktails.On the weekend, our vibrant destination comes alive with entertainment, music, and DJs, encouraging you to stay and play late into the night.
Situé sur la rive sud de la Tamise, il est difficile de trouver meilleur emplacement dans toute la capitale tant celui-ci est exceptionnel. Profitez de magnifiques vues sur Tower Bridge, la Tour de Londres et, en contraste, l'élégante architecture moderne des bâtiments du More London.
Tous ces atouts font du Gaucho Tower Bridge le cadre de restaurant idéal pour boire un verre après le travail, pour un souper avec un client pour un brunch décontracté le dimanche.
Le restaurant et le lounge sont ouverts 7 jours par semaine, de midi à minuit.
Dine among an eclectic mix of art and design.Shoreditch Arts Club is a newly opened members club located at 06 Redchurch Street, a street-facing industrial space within Shoreditch’s landmark TEA building. The aesthetic of this central space is bold and cocooning. A cadmium red carpet, soft metallic palette and bar formed of illuminated Modernist glass blocks create a luxurious post-industrial vibe, further inflected through the cobalt blue and neon of permanent artworks.Sustainability is at the heart of the club’s kitchen which, led by in-house chefs Mattia Luminelli and Davide Morganti, is rich with Mediterranean influences. Seasonal leaves, herbs, and other local organic garden ingredients inspire innovative menus to offer plenteous vegan and vegetarian dishes.A unique and creative cocktail menu has been created by the team led by award-winning mixologist Walter Pintus to complement a low intervention wine list, kombuchas, cold pressed juices, and CBD infused wellness drinks.