Fattoria e Mare ("Farm and Sea") is a vibrant Bay Area restaurant utilizing organic, sustainable ingredients sourced from local vendors. The menu will change often featuring local, fresh ingredients at their peak. As the name of the restaurant suggests, the menu places an emphasis on seafood, while also providing a range of other Venetian inspired options. Executive Chef and Owner, Pablo Estrada, immerses himself in every meal he creates. He is passionate about crafting delicious, unique dishes and ensuring all guests have a wonderful dining experience. We were originally located in Burlingame, but have moved to a new location, nestled in the heart of downtown Half Moon Bay. Our new location allows us flexibility to serve large groups, parties of two, or anything in between. We have options for private dining experiences (e.g. work parties, birthday parties, etc.) Happy Hour specials are offered Sunday-Thursday, 3:00-5:30. We look forward to welcoming you!
Rendez-vous prisé des amateurs de cuisine italienne contemporaine à Half Moon Bay depuis près de 30 ans, le restaurant Pasta Moon utilise les ingrédients locaux les plus frais pour vous faire connaître la meilleure expérience culinaire de la côte –et pas la plus chère! Vous pourrez dîner ou souper dans un cadre agréable, aux fenêtres cintrées à battants d'époque, celles qui faisaient jadis entrer la lumière dans la bibliothèque publique de Burlingame. Le personnel compétent est aux petits soins pour vous satisfaire.
Le Mezzaluna (ou demi lune) est un restaurant italien situé dans un bâtiment historique de Princeton datant d'environ 1908. La ville portuaire de Princeton by the Sea se trouve à 32 km au sud de San Francisco, sur l'autoroute 1. Dans le quartier pittoresque d'Half Moon Bay, qui surplombe l'océan Pacifique, vous pourrez apprécier une vue à couper le souffle sur les côtes et admirer les vagues géantes de Mavericks. Ouvert en été 1993, le Mezzaluna sert des viandes, des poissons, des produits, des pizzas et des pâtes de haute qualité. Le tout avec une touche moderne d'Italie du sud.
Le restaurant La Costanera vous fera découvrir la richesse culinaire du Pérou. Ce restaurant de cuisine fusion péruvienne moderne a ouvert ses portes le 2 octobre 2009. Situé à quelques minutes de voiture de San Francisco (33 km), il vous accueille sur la côte pittoresque de Californie, à Montara, et surplombe le Pacifique. Il dispose d'un grand espace, de grandes baies vitrées, de 3 étages et de 929 m² d'espace en bord de mer. Il bénéficie d'une vue sur la plage et de la brise marine chaque soir. Vous souperez en admirant la vue sur l'océan.
Il propose également un bar, des bières locales et importées du Pérou ainsi qu'une carte des vins sélectionnée. Vous pourrez déguster le Pisco Sour - un cocktail péruvien classique - et viendrez à la découverte de tout ce que le restaurant La Costanera a à offrir.
Park & Howard Bistro located on the corner of Park and Howard Ave in Burlingame CA and featuring fresh seasonal American cuisine. We offer a carefully chosen eclectic world wide wine list. Park & Howard Bistro has a decidedly understated rustic motif, linen tables clothes, hardwood floors, intimate leather booths , & rich mahogany wood accents and is an affordable sophisticated, fun dining experience. Park & Howard Bistro also has intimate private dining rooms perfect for that corporate presentation, business meeting, wedding rehearsal dinner, retirement celebrations ,anniversary dinner, or any special function you may have in mind. Check out our private wine cellar room which seats up to 12 people for that extra special dining experience. The lunch menu is full of wonderful seasonal pairings salads, sandwiches and entrees. Service is approachable, knowledgeable, attentive and friendly, in a comfortable atmosphere
Situé à San Mateo en Californie, le restaurant japonais de grillades Gyu-Kaku est l'endroit idéal pour une expérience passionnante dans la région de la baie de San Francisco. Traditionnellement appelée Yakiniku, cette adresse de barbecue japonais est réputée pour ses viandes délicieuses et fraîches (jamais congelées) de haute qualité ! Dégustez une bière bien fraîche pendant que vous faites griller votre propre viande. L'Happy Hour vous permettra de bénéficier des meilleures offres sur la nourriture et les boissons. Soyez donc sûrs de vous détendre et de commencer la soirée chez Gyu-Kaku !
Please consider:*Kitchen closes at 8:30pm, we place last order at 8:15pm and we don’t accept any reservation after 8:00pm*Being a small restaurant, it is crucial for us to know in advance if the number of guests in your party changes, or you want to change the time, or you are planning to not come at all. Please avoid to just not show up, but kindly call to inform us, it will be much appreciated. If we don’t hear from you, we will re-assign the table after 15 minutes. If you need to increase the number of guests on a reservation made through Open Table, please call the restaurant.*We don’t take groups larger than 10 people on Fridays and Saturdays. *About birthday celebrations : we don’t have a free dessert policy, if you order one from our dessert chart, we will bring it to the table with the candle. You can also bring your own cake, our cutting fee is $3 per person.*Corkage fee is $25 per bottle.*We don't longer offer outdoor seating, only indoor dining and take out.
We are open for takeout, thank you for supporting us!Farm & Vine Bistro is the culinary vision of Chef Hakan. We are a new restaurant now opened in Burlingame. Chef Hakan brings the art of food on to your plate. His 25 years of experience in San Francisco and the Bay Area, along with his ambition for food and cooking, make him famous at local neighborhood restaurants. He takes classic dishes and gives them a personalized touch using only the finest foods from local farms and around the world. From our array of starters to our mouth-watering desserts, you're sure to find a new favorite!