Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants servant des produits bio à Elmwood Park

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

46 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Rustico
4.7
Exceptionnel(983)
Prix : raisonnable
• Italienne • Oak Park
Réservé 31 fois aujourd'hui
Delicious Italian & Spanish cuisine celebrating regional flavors of The Mediterranean in the heart of Oak Park, Illinois
Photo du restaurant Trattoria 225
4.7
Exceptionnel(551)
Prix : raisonnable
• Italienne • Oak Park
Réservé 3 fois aujourd'hui
Trattoria 225 is a full service restaurant and bar featuring rustic Italian dining. We offer wood-fired pizza, fresh salads, house-made pastas and a variety of artisan gelato. We strongly believe in supporting local producers and using organic products whenever possible. Our entire menu is available Gluten Free including our signature pizzas. Our mission is simple... to provide you, your family and friends with a fantastic, affordable meal that incorporates quality, organic, local and sustainable products in a space that is warm, inviting and fun. We look forward to seeing you.
Photo du restaurant Dave & Buster's - Rosemont
4.2
Génial(54)
Prix : raisonnable
• Américaine • Rosemont
Réservé 8 fois aujourd'hui
Each Dave & Buster's has more state-of-the-art games than ever, more mouth-watering menu items and the most innovative drinks anywhere. From wings to steaks, we've got whatever suits your appetite and our premium bar assures we're stocked to satisfy! Plus, you can watch your game on one of our massive HDTVs with epic stadium sound.
Photo du restaurant Rose Mary
4.7
Exceptionnel(3220)
Prix : raisonnable
• Croate • West Loop
Réservé 164 fois aujourd'hui
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
Photo du restaurant Andros Taverna
4.7
Exceptionnel(171)
Prix : raisonnable
• Grecque • Logan Square
Réservé 58 fois aujourd'hui
Andros Taverna is a contemporary restaurant from Chef Doug Psaltis servingsophisticated Greek food cooked from the soul. Inspired by the cosmopolitan taverns ofGreece, Andros Taverna is a story of culinary heritage, purity of flavors, and warmhospitality in the heart of Logan Square!
Photo du restaurant Eden
4.8
Exceptionnel(1564)
Prix : cher
• Américaine • Avondale
Réservé 41 fois aujourd'hui
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Photo du restaurant Summer House - Chicago
4.6
Exceptionnel(7808)
Prix : raisonnable
• Américaine • Lincoln Park
Réservé 264 fois aujourd'hui
Jeff Mahin et Francis Brennan,chefs et partenaires du groupe Lettuce Entertain You Enterprises, apportent au Lincoln Park de Chicago, en Illinois, leur concept populaire de style californien, le Summer House Santa Monica. Les clients trouveront dans ce restaurant une ambiance conviviale et décontractée, un décor qui rappelle la Californie - celle qu'on surnomme le Golden State - et des ornements inspirés d'une maison de plage. Les chefs proposent un menu aux plats simples, préparés à la main avec des ingrédients locaux et inspirés par les saisons. Beaucoup des plats sont cuits sur le gril. Une carte soigneusement élaborée des vins de Californie accompagne le menu. Un comptoir de boulangerie, partagé avec le Stella Barra, propose une sélection de déjeuners frais avec des pâtisseries, des muffins et les célèbres biscuits du chef Mahin. Ces deux restaurants servent également du café torréfié localement de façon artisanale. Le Summer House Santa Monica est ouvert pour le dîner, le souper et le brunch de la fin de semaine.
Photo du restaurant Gioia Ristorante e Pastificio
4.5
Génial(484)
Prix : cher
• Italienne • West Loop
Réservé 26 fois aujourd'hui
GIOIA, [joy-ah] meaning joy in Italian, brings the joy of Italian cuisine to Chicago. Infusing the romance and traditions of Italy with the energy and sophistication of Chicago's West Loop.***JOIN US FOR THANKSGIVING LUNCH OR DINNER!***We will be offering a 3 course set menu for $77/person including choice of pasta, traditional Thanksgiving dinner, steak and more. Watch our socials to learn more! (regular dinner menu will NOT be available on Thanksgiving day)We open for dinner, nightly beginning at 5pm, for delicious dishes created by our own, Chef Cristiano Bassani. Have you seen our cacio e pepe in the making on social media?! You're in the right place! Our signature table side Cacio e Pepe and Gioia nei Paccheri are house favorites.Check our social @gioiachicago for more!
Photo du restaurant Nobu Chicago
4.6
Exceptionnel(2044)
Prix : très cher
• Japonaise • West Loop
Réservé 110 fois aujourd'hui
OPEN FOR LUNCH 7 Days a weekCentrally located in Chicago's West Loop, Nobu Chicago playfully blends elements of old world Japanese and new world utilitarian.
Photo du restaurant Boka
4.8
Exceptionnel(7109)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Lincoln Park
Réservé 54 fois aujourd'hui
Le restaurant Boka, primé d'une étoile Michelin, est connu dans le monde culinaire de Chicago depuis 2003. En Janvier 2014, suite à une rénovation importante, le chef Lee Wolen se joint à l'équipe en tant que partenaire et chef exécutif. Depuis son arrivée à Boka, les critiques s'y intéressent particulièrement. Phil Vettel du Chicago Tribune et du Eater Chicago a reconnu Lee comme "Le Chef de l'année 2014." Plus récemment, Lee a été nommé 'Chef de l'année' en 2015 et le restaurant Boka a reçu le prix de 'Restaurant de l'année' pendant la soirée réputée des Jean Banchet Awards, tenue à Chicago. Le Boka propose une cuisine américaine contemporaine qui se transforme au gré des saisons et de l'approvisionnement des ingrédients locaux, autant que possible. La chef pâtissière Meg Galus, membre de l'équipe Boka depuis 2015, intègre parfaitement le sucré et le salé tout en respectant l'utilisation d'ingrédients de grande qualité - tout comme le fait Wolen - qui sont préparés et présentés de façon magnifique.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable