Our award winning head chef Francis Martinez executes a menu that honours local producers to deliver contemporary dishes with a soft french influence. From our celebrated sablefish to the finest local beef, from small delicious snacks to robust courses, we aim to create a special experience for every guest. The attention to detail we seek starts with our local farmers and producers and transcends to our preparation and cooking styles. From sourcing natural and organic ingredients to selecting special kindling for our wood burning Josper oven, we have a love for food and hospitality that is best when shared with our friends and guests.
Located in the Tribune Block Heritage Building on Stephen Avenue, one block north of the Calgary Tower, The Wednesday Room serves upscale sharable plates designed by Chef Derek Wilkins. Stylish 1960's atmosphere, with design references to Stanley Kubrick's "The Shining" in our basement. Let the libations flow with delightful Cocktails, a robust Wine List & Family Styled sharables to complete the package.
Modern Rooftop is a gorgeous patio located on the third floor of the restaurant. Boasting views of the Calgary skyline, including Telus Sky and the Calgary Tower, Modern Rooftop is the perfect place for premium Alberta beef, libations and good vibes.
We welcome you to The Bank & Baron, reclaimed within The Bank of Nova Scotia building, which is recognized among one of Alberta's most historical. This grand space has been unlocked and a new downtown landmark awaits you.The Bank of Nova Scotia is located in the heart of Calgary's infamous Stephen Avenue, the pulse of downtown. This avenue was named after George Stephen, 1st Baron Mount Stephen. He was the financial genius behind the creation of the Canadian Pacific Railway, the President of the Bank of Montreal and is remembered as one of the greatest philanthropists of his time. In honor of the significant history Baron Mount Stephen imparted into the fostering of Calgary's culture (1930 - present), we have brewed The Bank & Baron P.U.B.The Bank & Baron is a place where a Traditional Public Urban Bar taps into a historical avenue destination. Crafting any event from a momentous occasion to an exquisite celebration can be effortlessly drafted.
Depuis son ouverture en 2002, le Centini Restaurant & Lounge est l'une des tables les plus populaires de la ville, et la réputation de sa fine cuisine et de son excellent service ne fait qu'augmenter. Une cuisine préparée à la perfection et un service professionnel et détendu font le succès de cette salle à manger contemporaine, décorée d'une collection éclectique d'art canadien. Le menu de l'établissement met en vedette du poisson frais du jour, des pâtes faites à la main, une boulangerie sur place et une attention particulière aux nuances de la cuisine authentique méditerranéenne. Du filet de bœuf de catégorie AAA de l'Alberta avec sauce au Gorgonzola au carré d'agneau aux olives siciliennes, le menu est ouvert sur le monde, tout comme le chef propriétaire Fabio Centini, arrivé tout droit de Montréal et qui est devenu un incontournable de la scène culinaire locale. La salle à manger élégante est complétée par des pièces supplémentaires qui peuvent être fermées, une caractéristique qui fait du Centini le lieu de prédilection des entreprises de la ville qui recherchent l'intimité. Des repas si fabuleux méritent des vins qui le sont tout autant, et la carte du Centini propose le parfait accord pour chaque plat.
SIMPLE/CASUAL/FRESH
In France, a brasserie is a café doubling as a restaurant with a relaxed setting, serving single dishes and other meals. The expectation is to have professional service and printed menus but more informal eating hours than a full-fledged restaurant. Typically, a brasserie is open every day of the week and the same menu is served all day.
The word 'brasserie' is also French, and by extension means: "the brewing business".
Belgo offers the best quality and variety of French and International dishes, served all day long in an incomparable atmosphere. What sets Belgo apart is the friendly and professional service, the uniqueness of the room and its incredible food value. We are featuring daily dishes that appeal to the business and casual patrons for lunch and dinner. Our venue will facilitate anything from a small gathering to a vast function. Our team is committed to meeting your needs and exceeding your expectations.
Le restaurant The Keg Steakhouse & Bar sert les meilleures pièces de bœuf, vieillies pour obtenir une viande plus tendre et grillées à la perfection. Vous pourrez notamment y déguster des entrecôtes rôties lentement, découpées à la main et parfaitement assaisonnées avec les épices spéciales du Keg. Le restaurant sert également de délicieuses spécialités de fruits de mer, des entrées exquises, des salades croquantes et d'excellents desserts. Le Keg Steakhouse & Bar est réputé pour son ambiance décontractée et son personnel à la fois amical et expérimenté. Servant des repas dans un cadre confortable et agréable, ce restaurant possède également un bar élégant et convivial proposant une excellente carte des vins, des martinis signature ainsi que des cocktails à base de jus de fruits frais pressés.
Une ambiance chaleureuse où l'on passe du bon temps entre amis ou en famille, c'est tout le principe de Gyu-Kaku. Gyu-Kaku vous propose des assiettes à partager pour un moment agréable, inspirant la conversation, le rire et le bon temps. Avec un grill personnel installé à chaque table, vous deviendrez instantanément un cuisinier chevronné. Les équipes de Gyu-Kaku sont sympathiques, vous guidant toujours dans votre soirée grâce à leurs suggestions toujours justes. L'ambiance sonore autour de vous sera synonyme de fête et de rire, le choix parfait pour les premiers rendez-vous, les repas en famille, ou vous retrouver avec des amis.
Le tant attendu Deane House, récemment transformé par le groupe River Café, est désormais ouvert. Une collection de pièces magnifiquement restaurées, chacune avec son propre caractère, vous plonge dans l'ambiance pour un voyage culinaire canadien. Installé dans la salle à manger, la bibliothèque, le bar ou le jardin, vous pourrez vous laisser guider par le chef Jamie Harling pour une exploration régionale de saison.
For all parties of 6+ guests. Please call to book your reservation.Dine on fresh sustainably-sourced seafood, wild game meats and more. Our casual setting and inviting atmosphere is ideal for grabbing a bite to eat with friends or family.Big Fish offers food such as a seafood chowder, smoked oyster sliders or chili-glazed frog legs that make for flavorful appetizers. Guests can feast on an entrée of pan-roasted walleye with wilted spinach, fish tacos topped with tomato-mango salsa or a lamb and lobster burger. An oyster bar as well as delicious house-made desserts are also available.Open Range embodies the essence of our city; cutting edge, but comfortable and unpretentious. Open Range mixes modern with tradition, serving every cut you would expect but preparing them with interesting variations of flavours. We offer locally raised beef, elk, bison and game prepared in an easy going Southwestern style. We are one of Calgary's premier steakhouses with multiple awards and accolades.