Delight in the taste of customary American cuisine with a twist at Harvest Wine Bar. Harvest's menu features dishes, such as grilled calamari and lobster macaroni and cheese. Some of its main entrées range between seared sea scallops, as well as filet mignon with truffle mashed potatoes and roasted brussels sprouts with red wine demi-glace. At Harvest, guests can also enjoy different drinks for every course of the meal. It is also a great place for date night.$25 lunch 2 course pre fixe Live Jazz every Thursday 7-9PMWeekend Brunch Sat & Sun 11:30-3PMWine Specials Sunday & Wednesday
Un Farm Coastal Restaurant situé dans le Study at Yale Hotel sur Chapel Street au cœur du campus de l'université Yale à New Haven, CT. Leurs amis cultivateurs et producteurs du Connecticut, en Nouvelle-Angleterre, et d'autres régions, leurs fournissent des ingrédients du terroir mettant en valeur l'abondance des produits de la terre et côtiers, partie intégrante du « American Heirloom Cooking ».
L'Orcio est un établissement haut de gamme servant une cuisine italienne contemporaine. Les spécialités de pâtes faites maison, comme les gnocchi à la ricotta, les pappardelle et les ravioli ne sont que quelques éléments de l'expérience qui vous attend à L'Orcio. Le chef d'Amuri, un natif d'Italie, fait aussi des merveilles culinaires avec des poissons entiers et des steaks juteux, et cuisine une variété de plats de viande et de poisson tous les jours. Des desserts comme le Tiramisu, la charlotte à l'amaretto et la tarte au citron sont également faits maison. Avec son ambiance détendue et élégante, assortie d'une touche européenne, c'est le cadre idéal pour dîner, souper ou savourer des spiritueux. Situé dans une maison historique rénovée, le restaurant propose trois espaces uniques pour les clients. Que ce soit pour savourer un cocktail au magnifique bar, un souper intime dans l'élégante salle à manger ou partager des entrées entre amis sous la pergola recouverte de glycines dans la cour intérieure, tous vos sens seront exaltés. L'Orcio est une entreprise familiale pourvue d'un sens inné du détail, et qui a beaucoup à offrir. Venez-y pour partager un repas, une boisson ou simplement pour dire « Ciao ».
John Davenports is a 19th floor restaurant and bar that offers contemporary, approachable, coastal New England fare with the best views of New Haven.Our Executive Chef strives to resource sustainable, seasonal ingredients from local farmers, while taking pride in products made in house. His culinary team highlights the Atlantic coastline and its abundant offering from the sea. Floor-to-ceiling windows bring the most captivating, panoramic views of the city, Long Island Sound, and Yale University to our community.
*Please note: Outside Seating is on a first come, first served basis. You may request Outside Seating with your reservation and we will do our best to accomodate it, however, we cannot guarantee it.*Named after the Milford, Connecticut beach where it first opened during Prohibition, in its halcyon days The Anchor became a favorite watering hole for actors, artists, poets, writers, and Yalies, and the after-work boîte for bartenders and staff from other bars. Relaunching in 2016, The Anchor effortlessly aligned with a revitalized Downtown New Haven, in the vibrant midst of Yale University. The bar and eatery simultaneously honors, embraces, and reflects the City’s economic, social and intellectual diversity—representing a cultural cocktail of town and gown immediacy of a deadline. The Anchor’s new owner, Yale alumnus Karl Franz Williams’ plan is to preserve the best and most recognizable aspects of the restaurant’s former incarnation and create something evocative and timeless.
Atelier Florian est un restaurant « de la mer à la table » respectueux de l'environnement et qui apporte une touche nouvelle à la cuisine traditionnelle. Bar d'aliments crus et cocktails signature !