Water Grill is a true seafood destination. Family owned and operated, Water Grill focuses on first-of-the-season seafood and has delivered a superior dining experience for more than 30 years. Their devotion to quality seafood sourced in-house, is illustrated on their daily menus. Sourcing from local fishermen, Water Grill’s seafood arrives from boat to table in a matter of hours. Water Grill Executive Chefs prepare the dishes with care, allowing the fresh seafood to shine, while using high-quality ingredients to elevate the recipe. From Spiny Lobsters in the fall to Wild Salmon in the spring, Water Grill’s focus is all about local, sustainable seafood and a one-of-a-kind experience.
Duke's Seafood Restaurant in downtown Bellevue - located in Lincoln Square South across the street from The Bellevue Square - is an upscale casual Pacific Northwest restaurant & bar offering signature, flavorful, 100% sustainable wild seafood, Award Winning Chowder and grass fed burgers in a gathering place that is friendly, comfortable, unpretentious and filled with personality. We only source all natural, healthful ingredients. Duke's food is free of hormones, antibiotics and free of harmful chemicals. Guests sum up their favorable assessment of what Duke's has to offer with three words: It’s so good!
Eques vision is to use fresh and locally sourced harvests for their a la carte breakfast and American-style buffet menus. Their Pacific Northwest themed dishes are a comfort and seasonal delight to both guests and locals. Located on the second floor of the Wintergarden Atrium in the Hyatt Regency Bellevue, Eques provides hotel guests, Eastside executives, and locals a welcoming atmosphere where you can read the paper, sip your coffee, and start your morning right.
Situé au coeur du centre-ville de Bellevue, The Melting Pot offre une élégance décontractée et une ambiance intime. Le dîner sous le signe de la détente se fait en quatre services, et ça commence avec la fondue au fromage présentée à la table. Une salade fraîche suit pendant que votre fondue se réchauffe. Vous y laissez mijoter une variété de viandes alléchantes, de fruits de mer et des légumes. Chaque morceau est chaud, frais et savoureux. Les entrées sont accompagnées de sauces pour ajouter au plaisir. Votre choix de fondue au chocolat est la grande finale. Elle est servie avec une variété de délicieuses bouchées à tremper. Beaucoup se sont arrêtés pour satisfaire leur envie de fondue après un film au Lincoln Center, une journée de shopping à Bellevue Square ou au Bravern, ou encore après une sortie en famille dans le parc.
Nous vous proposons une liste exhaustive de vins, de cocktails frais et de nos martinis spécialisés.
C'est l'endroit idéal pour célébrer un anniversaire, pour un rendez-vous galant, pour une soirée familiale ou pour une réunion de groupe!
Ce restaurant et bar italien est situé à Bellevue. Le menu met l'emphase sur les traditions culinaires toscanes et les ingrédients biologiques de saison du nord-ouest du Pacifique.
COMO RESTAURANT IS DEDICATED TO THE CUISINE OF THE LOMBARDIA REGION OF ITALY, SURROUNDING LAKE COMO. FOCUSED ON STELLAR SERVICE, A BEAUTIFUL ATMOSPHERE AND HANDMADE PASTA, COMO IS LIKE NO OTHER RESTAURANT ON THE EAST SIDE.
RockCreek Seafood & Spirits is now serve Kirkland community and beyond! With over 10 years of serving globally sourced seafood to the Seattle area, we are thrilled to expand upon our RockCreek classics!
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Volterra, propose le menu aromatisé toscan du chef Don Curtiss qui démontre son style innovant appliqué à l’abondante moisson du nord-ouest du Pacifique. Au menu principal, vous trouverez : les spécialités toscanes saisonnières – des truffes, des fleurs de courge, des bolets frais sont servis tout au long de l’année. Des ingrédients naturels, de la viande et de la volaille bio, élevée en plein air. Pâtes fraîches maison. Sur la longue liste de vins figurent principalement des vins italiens et du nord-ouest. Le Volterra a reçu de nombreux prix dont ceux du « Best New Restaurant » et du « Best Italian Restaurant » par le Seattle Magazine. « Best Italian Restaurant » par le Seattle Citysearch et « Best chef inspired restaurant » par le Seattle Metropolitan Magazine, « America's Top Restaurant's » et « America's Top Italian Restaurants » par Zagat . Rachael Ray désigne le Volterra comme « l’un de ses restaurants favoris sur la planète »..