Depuis 2006, le LakeHouse est le joyau de Bay Shore, dans l'état de New York. Cet été, ses copropriétaires Eileen et Matthew Connors ont rénové l'élégant et chaleureux restaurant plein de charme pour en faire la nouvelle pépite des quais, sur les bords du lac. Offrant une vue imprenable sur les environs, avec plus de 100 confortables places assises, 2 salons, une terrasse dominant la lagune de Great South Bay et un jardin avec foyer ouvert, le Lakehouse est considéré comme le « l'un de meilleurs restaurants de Long Island ». La terrasse est éclairée le soir, tout comme le salon qui fait face au lac où vous pourrez vous détendre après le soupé autour d'un cocktail. Ne manquez pas cette nouvelle expérience gastronomique américaine. Vous pouvez désormais vous rendre au Lakehouse en bateau, le ponton est équipé pour que vous puissiez vous y amarrer.
Our menu boasts Traditional American paired with Irish Pub Fare. From bar snacks to entrees, and traditional Irish fare to sandwiches, we’ve got what your palette’s craving!
Introducing Long Island’s first premium All-You-Can-Eat buffet at Mito, starting at just $58. Enjoy unlimited Wagyu steak, premium seafood, and freshly crafted sushi, with optional unlimited drinks to complete your indulgent dining experience.
Offrez aux gens que vous aimez un repas en bord de mer dans la Great South Bay, au chic et décontracté restaurant Captain Bill's, où vous pourrez admirer le spectaculaire coucher du soleil sur l'eau tout en savourant une sélection de palourdes fraîches du jour, des huîtres et des poisson frais locaux, ainsi que du homard frais, tout droit sorti du vivier. Cet établissement se spécialise également dans les steaks vieillis de première qualité et la côte de bœuf, préparés comme vous le souhaitez. Pour un repas plus léger, rendez-vous au bar, qui vous propose un menu composé de côtelettes d'agneau, de quesadillas aux crevettes et du meilleur hamburger en ville. Profitez du buffet du vendredi soir, servi entre 16h00 et 19h00 avec des spéciaux sur les boissons maison, les bières domestiques et le vin. Tous les dimanches, Captain Bill's vous sert l'un des brunchs sous forme de buffet les plus prisés de Long Island. Ce brunch vous propose les bloody mary, les mimosas et le champagne à volonté, ainsi qu'un vaste buffet. Amenez vos amis et votre famille pour profiter d'un merveilleux brunch du dimanche dans le port. Capitaine Bill's est ouvert 7 jours par semaine, toute l'année.
Un bar à huîtres authentique avec une ambiance urbaine et vintage. Salt and Barrel offre des cocktails classiques, des bières artisanales en fut, pour accompagner leur variété de plats de bord de mer, incluant une succulente sélection quotidienne d’huîtres de la côte Est et Ouest.
Come to Roadtrip Restaurant, where we celebrate American cuisine and cocktails. Join us on a culinary journey through America's favorite states and flavors! Savor our delicious BBQ, smoked on-site, or indulge in a USDA Prime Beef Center Cut Filet Mignon with purple potato purée. Chef Mike Artist continues his quest to earn a Michelin star, bringing his passion to every dish. Enjoy exceptional American cuisine in our modern, classy Americana setting, featuring just the right amount of wood accents for a touch of rustic charm.
Pecado is highly acclaimed modern Mexican restaurant known for its menu featuring bold flavors and high quality. Offering a sophisticated experience, Pecado will be the perfect place for any occasion. Crafting cocktails use only fresh, seasonal ingredients and offers a vast selection of the finest tequilas and mezcals, as well as a rotating selection of wines from across South America. Whether it’s lunch with a friend, dinner with your family, or a date night hot spot, this is the place to be. With brunch, lunch, and more, there’s something for everyone to enjoy!
Butera’s Restaurant of Bay Shore is the newest addition to the Butera Restaurant Group. Owners Gary Butera, Martin &Laurie Butera, Nick Zografos & David Novak have provided cool green & white panels, brick, subway tile, marble and original artwork. The decor adds a sleek industrial edge to compliment the tone in the casual, comfortable dining room & spacious bar. Garage doors bring the “outside” in to add to the open, airy industrial look. The Butera’s kitchen, since it’s inception in Massapequa 1991 to present day Bay Shore , has and still does offer traditional rustic Italian cuisine with a modern flair alongside unique specials showcasing authentic ingredients and locally sourced products.The Butera’s family relishes the opportunity to begin a new chapter in Bay Shore, and wants nothing more than to serve and delight the community for years to come.
Here at Tres Palms your dining pleasure is our first priority. We are committed to serving free-range, natural and sustainable poultry and meat, free of any pesticides, hormones or antibiotics, The first thing you will notice is how tasteful and delicious our dishes are when using such proteins as a base ingredient. More people are understanding the ramifications of introducing so many chemicals and antibiotics to our bodies. We created our menu using ingredients found in our local farms and waters, whenever possible. Top ingredients along with a totally relaxed atmosphere and “first in class” service, is how we deliver the Tres Palms’ experience to you , our loyal customer. Come in and enjoy our Sunday Brunch, free docking and live music.