Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants pour le déjeuner à SOMA

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

291 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Marlowe
4.4
Génial(2906)
Prix : raisonnable
• Américaine • SOMA
Réservé 38 fois aujourd'hui
Le Marlowe est un bistro de quartier occupant un espace rustique, chic et accueillant. Les saveurs vives et audacieuses d'un chef triplement étoilé et un peu d'histoire familiale créent un nouveau concept de restaurant niché dans le quartier chic de SoMa, à San Francisco. Le Marlowe a été créée par le restaurateur Anna Weinberg, accompagnées de quelques partenaires et amis. Proposant un menu de plats de bistro classiques très appréciés avec une touche unique et savoureuse, le chef exécutif du Marlowe, Jennifer Puccio, qui s'est vue décerner trois étoiles par le San Francisco Chronicle pour sa cuisine à Cortez, a créé un mélange d'en-cas, d'apéritifs, de plats et d'accompagnement composé du genre de la nourriture qu'elle aime manger quand elle ne travaille pas.
Photo du restaurant Gyu-Kaku Japanese BBQ - San Francisco, CA | South of Market (SoMa)
4.7
Exceptionnel(276)
Prix : cher
• Japonaise • SOMA
Réservé 19 fois aujourd'hui
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other! Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Photo du restaurant Mariposas
4.7
Exceptionnel(30)
Prix : raisonnable
• Péruvienne • SOMA
Réservé 6 fois aujourd'hui
Step into a culinary expedition that transcends borders and ignites the senses at our sizzling new Peruvian rotisserie restaurant. Nestled in the heart of San Francisco, our vibrant eatery invites you to embark on a gastronomic adventure that celebrates the bold and flavorful traditions of Peru. From the moment you step through the doors, the intoxicating aroma of perfectly seasoned rotisserie meats and exotic spices will transport you to the bustling streets of Lima. Our chefs, inspired by the rich tapestry of Peruvian cuisine, have crafted a menu that showcases the artistry of rotisserie cooking, delivering a symphony of flavors that dance on your palate. Prepare to tantalize your taste buds, as we redefine the meaning of dining with an experience that is as unforgettable as the Andean sunset. Welcome to a culinary journey where every bite tells a story – welcome to Mariposas!
Photo du restaurant Buena Vida Cantina
4.3
Génial(139)
Prix : raisonnable
• Mexicaine Contemporaine • SOMA
Réservé 1 fois aujourd'hui
Buena Vida Cantina is inspired by our travels to northern mexico and our love forMexican comfort food & street cuisine. Featuring unique dishes from Chef Erik Hopfinger and fresh Agave basedcocktails.Buena Vida is for San Francisco and SOMA where community is ingrained in ourheartbeat. The Good Life.Join us in The Garden, our outdoor dinning space, and enjoy everything we have to offer. Great food, laughs, good times and The Good Life.
Photo du restaurant BOCADO Peruvian Cuisine
3.6
Très bon(3)
Prix : raisonnable
• Péruvienne • SOMA
Réservé 1 fois aujourd'hui
Welcome back to Bocado Peruvian Cuisine! We are excited to reopen our doors after an extensive renovation, and the place looks amazing. Our newly refreshed space is the perfect backdrop for you to explore our thoughtfully curated menu, which celebrates the rich and diverse flavors of Peru. Indulge in traditional favorites like ceviche and lomo saltado, or savor modern interpretations of classic Perivuan dishes. Don't forget to try our whole giant fish, Pescado Anticuchero, with Peruvian traditional flavors accompanied with chimichurri, crispy potatoes, salad, and ocopa sauce, or if you are interested in a meat dinner try our Tomahawk steak with mixed green salad, and grilled asparagus.
Photo du restaurant Kokkari Estiatorio
4.9
Exceptionnel(9086)
Prix : cher
• Méditerranée • Quartier financier / Embarcadero
Réservé 224 fois aujourd'hui
Kokkari (prononcé «Ko-Kar-ee\") est un petit village de pêcheurs situé sur l'île de Samos dans la mer Égée. Son nom est dérivé des petits oignons qui un temps furent cultivés dans les champs voisins. Son sol fertile et le climat méditerranéen offre une abondance de produits frais, ainsi que des fruits de mer et du gibier exceptionnels. La légende raconte que Kokkari est le site où Orion, un puissant chasseur et un jeune homme gigantesque d'une grande beauté, est tombé en amour avec la fille du roi de Chios. Pour son amour pour elle, Orion a créé l'île pour le gibier sauvage et les fruits de mer afin de préparer des banquets élaborés pour céléber leur amour. Aujourd'hui, nous espérons que vous apprécierez votre propre célébration lors de votre dînez à Kokkari Estiatorio avec sa cuisine \"digne des Dieux\" préparée avec les saveurs de la mer Égée et le style innovant Californien.
Photo du restaurant Barcha
4.7
Exceptionnel(1624)
Prix : cher
• Méditerranée • Quartier financier / Embarcadero
Réservé 60 fois aujourd'hui
À Barcha, nous aimons le processus de cuisson et son résultat final, le bonheur. Nous nous inspirons de la Méditerranée avec ses merveilleux cultures, cuisines et vins très divers.
Photo du restaurant Wayfare Tavern
4.6
Exceptionnel(7763)
Prix : raisonnable
• Américaine • Quartier financier / Embarcadero
Réservé 150 fois aujourd'hui
Le Chef Tyler Florence apporte sa passion pour la haute qualité et le style à San Francisco avec son nouveau restaurant phare, Wayfare Tavern. Une taverne traditionnelle de San Francisco, avec des plats américains authentiques inspirés de la cuisine locale au tournant du XXe siècle, le menu varie de confort classiques aux délices rustiques. La carte des boissons propose des vins d'origine locale, y compris une sélection de d'étiquettes propres à Florence, des bières de qualité en fut et bières biologique ainsi que des cocktails de l'époque victorienne classique. Les trois étages du restaurant ont été conçus en conservant la précision historique donnant au Wayfare Tavern un esprit de salon victorien et d'EdwardianMen's Club, où tout va, de la cravate au jean. Tirez un tabouret vers le comptoir du Chef à la cuisine ouverte et regarder comme chef prépare votre déjeuner ou allez à la bibliothèque et salle de billard pour un jeu de billard. Wayfare Tavern est une expérience culinaire sans précédent traduit d'il y a un siècle. Photo: John Lee
Photo du restaurant COQUETA - San Francisco
4.7
Exceptionnel(3337)
Prix : très cher
• Espagnole • Quartier financier / Embarcadero
Réservé 35 fois aujourd'hui
Brought to you by Award Winning Chef Michael Chiarello and located at Pier 5 on the bustling San Francisco Waterfront, Coqueta is inspired by the cuisines of Spain. Chef Chiarello feels that Spain’s signature ‘small plates’ coupled with the social vibrancy of their dining scene is the perfect combination for San Francisco, which has its own deep-rooted history with the country. Focusing on regional dishes from Madrid, Catalonia, the Basque Country and beyond, the menu will feature Chiarello's interpretation of traditional Spanish cuisine and, as has always been his tradition, will highlight the bounty of fresh, local ingredients from land and sea.Coqueta means “flirt” or “infatuation” in Spanish, and represents Michael Chiarello and his team’s exploration and interpretation of Spanish Cuisine, wine and inspired cocktails, while highlighting the bounty of Northern California.
Photo du restaurant Angler San Francisco
4.7
Exceptionnel(223)
Prix : très cher
• Américaine • Quartier financier / Embarcadero
Réservé 44 fois aujourd'hui
Angler is a seafood-focused Saison Hospitality Group restaurant with one Michelin star on the Embarcadero waterfront, featuring views of our expansive wood burning hearth and the San Francisco Bay, where each dish is touched by fire and intended to be shared.Our sourcing is deliberate and our menus closely follow the seasons of Northern California. Chef de Cuisine, Joe Hou
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable