Oceanfront Restaurant Rooney vous propose une expérience culinaire spéciale depuis 1995, et bénéficie d'un emplacement unique sur la célèbre New Jersey Shore à Long Branch. Une immense terrasse extérieure sur deux niveaux offre aux convives une vue imprenable sur l'océan Atlantique. Le décor a été conçu pour renforcer le sentiment d'être au plus proche de la mer.
Rooney's propose des plats innovants, toujours avec le concept de fruits de mer frais au cœur de sa cuisine. Les menus chez Rooney's changent continuellement, pour proposer une expérience culinaire différente à chaque visite dans ce restaurant passionnant de bord de mer. L'architecture stylisée, l'ambiance détendue et les menus créatifs font, toute l'année, de ce restaurant un favori de la côte du New Jersey. C'est un grand océan ... quelqu'un doit bien le chérir.
Vivre une expérience culinaire comme si vous étiez à Cannes ou à Nice n'a jamais aussi simple depuis l'ouverture du bistrot français et bar à aliments crus l'Avenue. Entre un repas à l'Avenue et sur la Côte d'Azur, il n'y a désormais plus qu'une seule différence qui subsiste : vos yeux contemplent toujours les vagues de l'Atlantique mais de l'autre côté. L'Avenue vous accueille sur ce rivage, en restant sur les côtes orientales du monde dont vous êtes familier, à Long Branch, dans le New Jersey. Le restaurant flambant neuf a été conçu par l'architecte de renommée internationale David Collins et le résultat de cette collaboration n'a pas fini d'impressionner.
Le McLoone's Pier House est un restaurant en bord de mer servant une cuisine américaine traditionnelle. Il offre un menu varié composé de fruits de mer frais, de diverses coupes de viandes, de pâtes, de sushis, de salades et de desserts maison. Le restaurant est directement sur la plage et entouré d'un mur de verre. Il permet de voir les vagues s'effondrer sur la plage à quelques pieds, tout en restant bien au sec. Le Pier House dispose de deux espaces bar où plusieurs spectacles sont organisés. L'«Atlantic Room» accueille un fabuleux brunch du dimanche et est disponible 7 jours par semaine pour des événements privés. Les repas à l'extérieur sont offerts du mois d'avril au mois d'octobre, lorsque le temps le permet.
Enjoy our diverse food menu, delicious cocktails and our one-of-a-kind immersive dining and entertainment experience featuring an expansive LED viewing wall for watching sports, a mezzanine to enjoy all of the sights and sounds, 3 full bars and a 3,700 square foot entertainment section containing five virtual golf bays with full-swing technology. We are offering multiple unique Lounge Experiences for the upcoming NFL and College Football seasons. Please check out the Experiences listed below for more details. Otherwise, we have plenty of bar and dining seats that are first come- first serve - so come first!
The Squire at Branches is a full-service restaurant and bar nestled in beautiful West Long Branch. This hidden Gem has gone through a major renovation, with an expansive bar, a beautifully-crafted wine room, and a gas-burning fire place. The electric menu was created by Chef Cliff Richardson; a culinary prodigy whose passion has taken him around the world. Experienced in Caribbean, French, Italian and American cuisine. Chef Richardson worked his way through the ranks at the Malliouhana Hotel under the leadership of Michelin Star Chef Michelle Rostang in Paris. The Squire is best known for their Surf & Turf Board- 32oz (CAB) Porterhouse Steak, 2 (6oz) Cold Water Lobster Tails, Pan Seared Dry Diver Scallops & Jumbo Shrimp accompanied with your choice of sides. The Squire is a MUST VISIT- with amazing food, beautiful ambiance and great service. - Happy Hour is Offered Wednesday-Sunday from 4-7pm.-
Blu Grotto Ristorante consists of a beautiful conservatory dining room, large outdoor decks and an open air Beer Garden open Thursday-SundayChef James Corona’s Menu consists of Modern adaptations of Regional Italian Classics, hand made and imported dry pastas, fresh seafood and prime steak. Chef Corona believes that the Italian method of serving only the freshest and locally grown, makes for the best possible ingredients.Our beverage program consists of artisanal cocktails, extensive beer and by the glass wine offerings and a deep wine list by the bottle that has perennial favorites as well as esoteric wines from around the world.Please be Aware, Reservations made outside on our Deck are weather dependent
Monmouth Park’s climate-controlled tiered dining room features private televisions at each table and over two dozen televisions on the surrounding walls and pillars. The Dining Club – and newly-renovated Salvator Grille Bar – is located on the third floor of the Clubhouse with an impressive tiered view of the entire paddock and track.New for the 2022 season, the Dining Club experience will offer both a buffet and a la carte. With specific offerings varying by the day, guests will enjoy a create your own soup & salad station, concession fanfare, and rotating desserts! A variety of a la carte entree options will also be available! Special menus for Mother's Day, Father's Day, & Haskell Day will be available for viewing on OpenTable a few weeks before each event. Reservations are strongly recommended and can be made online through OpenTable or by calling the Monmouth Park Food & Beverage office at (732)-571-5459.
Located in the heart of Sea Bright, Brothers Daley promises a storied atmosphere that pays homage to traditional Irish culture here at the heart of the vibrant Jersey Shore community. Our high-quality kitchen offers a diverse and mouth-watering menu crafted by Executive Chef Justin Skribner and Chef de Cuisine Ryan Bush. Pair your meal with a selection from our full bar, featuring an array of beers, wines, and crafted cocktails that cater to all tastes.