Le LUCKY'S a acquis sa notoriété grâce à sa sélection exclusive de steaks de l'USDA (département de l'Agriculture des États-Unis), ses fruits de mer frais, ses homards vivants du Maine, ses cocktails sans fioritures et sa cave à vins de classe internationale.
Si vous souhaitez organiser des événements plus importants, merci de contacter directement le restaurant.
Incredible outdoor seating with two heated patios, firepit, couches, and a 360 degree bar. Featuring local ingredients and exceptional dishes from multiple cuisines paired with an extensive and rare wine collection, LOCAL has it all in the heart of Montecito.
Ca' 'Dario's newest restaurant on Coast Village Road promises the same authentic and fresh Italian cuisine as our other locations, now easily accessible for residents of Montecito! Enjoy outdoor dining on our covered patio, or indoor in our elegant dining room.We feature an adjustable roof that keeps out the rain and allows in the sun.Dogs are welcome (we ask that you limit the number to one per guest)
"Upbeat and comfortable, serving real-deal pastas and pizzas that make you feel like you're in Italy again." - ZAGAT 2010 Fresh fish, veal scaloppini, osso buco, prime steaks, Kobe-beef burgers, organic salads, and house-made desserts. Breakfast-Lunch-Dinner-Cocktails. Award Winner of Italian wines list.Please call to make reservations.
Le Stella Mare's est un bistrot de campagne français, situé entre Montecito et Santa Barbara, dans une maison victorienne historique surplombant le refuge aux oiseaux. Il sert une cuisine campagnarde française, notamment du coq au vin, du cassoulet et des moules frites. Savourez un cocktail de saison et appréciez l'intérieur confortable : tous les ingrédients sont là pour vivre une incroyable expérience culinaire. Bon appétit !
Situé dans un établissement d'emballage d'agrumes datant du 19ème siècle, le restaurant Stonehouse dispose d'un salon de détente avec service de bar complet et d'une salle à manger avec foyer offrant une vue sur l'eau. Le chef Matthew Johnson sert une cuisine régionale évocatrice préparée avec une variété de fines herbes et de légumes récoltés dans le jardin biologique du Ranch.
Tina Takaya, proprietor, welcomes you to our newest two story restaurant on the water. We feel the key to success is our passion for creating the highest quality food and warm friendly service. We hope you will enjoy your experience as much as we enjoyed creating it for you."We want Locals to feel like Family and Visitors to feel like Locals"Our menu draws from Asian favorites that inspire and excite such as Wagyu Steak, Japanese Sushi, Chinese Dumplings, Garlic Noodles and fresh local seafood.We are located in the heart of Santa Barbara’s Waterfront and Funk Zone Districts. Come enjoy lunch or dinner, soak in the sun by day at our waterfront rooftop bar while sipping on a refreshing cocktail surrounded by our beautiful ocean vista and by night, enjoy lounging by the fireplace after a delicious meal and a great glass of wine.Our chef uses the freshest ingredients from central coast farmers and local fisherman to create dishes with the best of what California has to offer.
The waterfront locals choice in Santa Barbara for premium quality, sustainably sourced seafood! Located at the gateway to Santa Barbara on the beach at State Street and Cabrillo Boulevard with a stunning patio and beach view. Adjacent to the "Funk Zone", Santa Barbara's premiere wine district, the wine list features an extensive selection of local wines in addition to a "no-corkage" policy on the first two bottles. Winner of numerous awards, including Best Seafood, this owner operated gem features lunch, dinner, Happy Hour, a "Kids Live Well" Kid menu, full bar, heated patio, and is pet friendly. Well known for classics like Clam Chowder and Fish & Chips, Oysters on the half shell and numerous varieties of fresh fish, lobster and crab, Bluewater also operates fishing vessel "Pilikia" which specializes in the freshest caught local fish in town! Come in, Get Hooked!
Le Convivo est un restaurant situé à Santa Barbara doté d'une âme italienne. La nourriture du chef-propriétaire Peter McNee est décrite comme étant une cuisine « Nomade italienne ». S'éloignant des standards traditionnels italiens, il s'inspire de nombreuses autres cultures, mais son âme reste cependant entièrement italienne. Le menu, en constante évolution, propose de petites assiettes, des pâtes faites maison, des pizzas cuites au feu de bois, du poulet rôti, des fruits de mer frais et des steaks, servis de style familial. Le réseau de fournisseurs de haute qualité du McNee fournit les produits et les fruits de mer locaux les plus frais qui soient et qui font la réputation de la région.
Inspiré par la générosité de la mer, les fermes luxuriantes et les vignobles abondants des environs, ainsi que par les méthodes de cuisson italiennes, le Convivo est un lieu de rassemblement festif pour les habitants comme pour les visiteurs, à l'intérieur du Santa Barbara Inn récemment restauré.