Indian Fine Dining - Miami InfusedIndian Restaurant supplying a lengthy menu of Indian staples, including tandoori cooking, in intimate digs. Experience Authentic Indian Cuisine throughout Miami with 4 convenient locations. Dine in, take out, catering. Get an authentic taste of India through the hands of award-winning chefs trained in India.
Indulge in a culinary adventure with delicious food, exquisite wine and cocktails and a picturesque atmosphere perfect for creating lasting memories every time you visit. Capture the love in each moment! We love being a part of everyone’s “Love Story”. Bar and Table Walk-Ins welcomed based on availability. Large parties please contact by phone to be accommodated.
La cuisine italienne du restaurant Anacapri regorge de plats simples et inoubliables qui font qu'on y revient. L'ambiance décontractée mais gastronomique sert de cadre parfait pour un souper romantique ou une célébration entre amis. L'endroit est à la fois élégant et convivial. On s'y sent comme en famille. Représentant autant le passé, le présent et les générations futures de la cuisine italienne, la cuisine du Anacapri ne se démodera jamais.
True Food Kitchen was founded in 2008 by Dr. Andrew Weil, world renowned Doctor of integrated medicine and creator of the anti-inflammatory food pyramid, with one simple purpose – to create a restaurant that serves delicious food and drinks without compromising on taste for health, or health for taste. Each carefully selected ingredient is crafted by a passionate culinary team to create meaningful food and drinks that are intentionally delicious and intentionally healthy. So you can cultivate your own food journey and trust that what you’re putting in your body is doing something good for you. True Food serves a variety of chef-driven dishes, craft cocktails and freshly pressed refreshers for lunch, dinner and weekend brunch made with ingredients from top purveyors who help reconnect the natural bounty of the planet with the food that’s on your plate. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Le Gyu-Kaku, qui signifie « corne de taureau » en japonais, propose une expérience culinaire japonaise authentique basée sur le Yakiniku (barbecue nippon), durant laquelle vous pourrez partager une viande de premier choix cuite sur un gril au charbon accompagnée d'un véritable sake, de shōchū et de bières givrées. Il sert une grande variété de viandes, dont sa spécialité, l'émincé de steak Harami mariné au miso et de la côte de bœuf angus kalbi certifié dans une marinade à la sauce tare au soja. Parmi ses autres mets populaires figurent du porc, de l'agneau, du canard et du poulet, des crevettes à l'ail ainsi qu'un large assortiment de légumes.
Bulla (boo-ya), which is slang for chatter and what people are talking about, is devoted to delight you by serving your favorite Spanish dishes such as “Patatas Bravas," "Huevos Bulla," "Buñuelos de Bacalao," and other tapas, as well as tantalizing daily specials from our kitchen to bed shared amongst friends.We select only the finest and freshest ingredients, accented in our authentic, savory cuisine. Our ambiance is created to stir the senses and stimulate your appetite. We invite you to join us to indulge in a celebration of good taste!
Il existe un dicton populaire au Pérou : « Entre Pisco y Nazca ». Ici, il signifie passer un moment agréable dans un environnement mondain où l'on peut savourer des cocktails exceptionnels. Il n'existe pas de meilleure façon de décrire ce gastrobar.
Ce nouveau gastrobar proposant des ceviches est un endroit animé qui sert des plats aux saveurs audacieuses, des cocktails uniques et une vaste sélection de plus de 50 bières nationales et internationales. Inspiré par les meilleurs restaurants du Pérou et conçu par le Celano Design Studio, le Pisco y Nazca bénéficie d'une atmosphère à la fois décontractée, branchée et amusante, avec une touche de sophistication délicate. Il est dirigé par le chef cuisinier Miguel Antonio Gomez Fernández, dont l'expérience et la passion pour la cuisine péruvienne, combinées à l'utilisation d'une vaste sélection d'ingrédients et de recettes aux différentes influences, se traduisent par une exceptionnelle diversité de plats servis à la table du Pisco y Nazca.
Tap 42 is a Craft Beer Bar & Kitchen featuring modern interpretations of gastropub fare with 42 Craft Beers to choose from. Tap 42 was among the first concepts in South Florida to combine signature architectural design with a chef-driven menu and craft beer and cocktail beverage program. As a go-to spot for young professionals, Tap 42 also offers Ladies' Night on Thursday and Bottomless Brunch on Saturday and Sunday. Please note that indoor and outdoor seating is determined by a first come, first served basis. Thank you!