Ouvert tous les jours pour le déjeuner, le dîner et le souper, le La Te Da propose une expérience culinaire en plein air dans une atmosphère détendue. Il est conseillé de réserver. L’établissement prépare une cuisine classique élégante dans son propre style, à base de fruits de mer frais locaux et de viande raffinée. En outre, la grande carte des vins ravira votre palais. Venez découvrir une tradition du Kew West, le La Te Da.
Inspired by traditional Conch and Caribbean dishes, using local indigenous ingredients. Enjoy native natural local island cuisine which is a blend of Bahamian, Cuban, West Indies, and Key West. All food is made in-house and our seafood is of the freshest quality. We source our seafood from local vendors and acquiring local and indigenous produce to showcase the island’s cuisine. Creative American classic dishes are also available. Enjoy lunch, dinner and cocktails in our courtyard lounge, people watch from our Duval Street outdoor seating, or cool off in our open walled air conditioned dining room that ties our beautiful property together. Our bar serves an amazing selection of craft beers on tap, along with the classical favorites, specialty cocktails, frozen drinks and a wine list to meet our guest’s needs.
Welcome to Viva Argentinian Steakhouse. One of the most unique and exciting venues in Key West. We count with the largest patio with live music, offering lunch, happy hour & dinner. The only outdoor tiki bar on Duval St. and a hidden Speakeasy bar 'Follow the Rabbit' inside. Premium Argentine grass-fed steaks, seafood and a beautiful variety of authentic Argentine flavors. Locally owned & operated.
Ocean Grill & Bar is in many ways a testimony to the bounty of the sea, the adaptability of creating wonderous dishes from the vast variety of life beneath the waves and the endless multitude of flavors created by cultures all across the world using all manner of natures riches to bring out the natural beauty of seafood. Chef Lea has lived and breathed Key West's very own bounty of delicious seafood for over 20 years. Winning many awards along the way for items like 'Butter Poached Florida lobster' and our signature dish 'Shrimp & Grits', he decided to give back much of what he has learned and create a largely seafood menu with flavors ranging from Cajun/Creole to the far East of Asia. An eclectic gathering of the finest ways to enjoy what we are blessed to have on our very own doorstep. You can find on our menu or Special's board local items like Florida Lobster, many varieties of local Seafood. Join us for a feast of seafood paired with a wonderful and relaxed atmosphere.
Asian Bistro and Sushi Bar featuring Thai cuisine and much more in a wonderful setting with a Garden Patio located at iconic 816 Duval Street. Dinner also features exceptional island musicians performing live in the Garden from 6-8:30 pm each evening. Join us for an Elevated Asian Dining Experience!
Restaurant situé sur l'île isolée de Sunset Key, à 8 minutes de bateau de Key West. Vous goûterez à l'exquise cuisine de l'île servie en salle ou en plein air, avec une vue imprenable sur le golfe du Mexique, des palmiers et des torches qui illuminent le ciel nocturne. Voilà un cadre romantique doté d'une vue splendide au coucher du soleil. Une réservation à l'avance est nécessaire. L'heure de votre réservation est en fait l'heure de départ de votre traversée sur l'un des bateaux privés du restaurant situés à la rampe de mise à l'eau n° 29 dans la Westin marina, 245 Front Street. Le stationnement est gratuit au Westin parking garage. Veuillez présenter votre ticket au restaurant pour validation.
Four Marlins Oceanfront Dining is a contemporary expression of tropical fishing lodges from the 1930’s. We celebrate casual indulgence, fresh-caught fish, locally sourced ingredients, an impressive wine list and thoughtfully crafted cocktails.Under the culinary expertise of our Executive Chef, whose passion and talent inspire excellence from the back of house to your bartenders and servers, Four Marlins is an award-winning player in Key West’s diverse and vibrant culinary scene.Enjoy an intimate Tide to Table dining experience on our private, natural sand beach. Our 6 Course Chef's Tasting Menu begins with a glass of sparkling Prosecco and features a variety of local flavors. Sommelier recommended wine pairings also available. Advanced reservations required, limited seating. PLEASE CALL 305.293.6250 for more information or to make a reservation
Le Café Solé a conquis le cœur et le palais des habitants et des visiteurs qui ont eu la chance de découvrir ce joyau culinaire qui sort des sentiers battus. En combinant sa maîtrise française des sauces avec des fruits de mer pêchés localement, John a créé un menu différent de tout sur l'île, où chaque plat regorge de saveurs indescriptibles. Le vivaneau mouton servi dans du pesto et champagne, le sériole dans un beurre blanc de homard ou un vivaneau de porc rare avec un sabbayon de poivron rouge ne sont que des exemples des offres spéciales en soirée. Pour les plats classiques tel que le canard à l'orange, le carré d'agneau aux herbes de Provence et la bouillabaisse de homard, ils sont les plus authentiques disponibles de ce côté de Paris. Le chef Correa combine le meilleur de ses deux mondes, l’Europe et les Caraïbes, ce qui lui a permis de gagner le People’s Choice et Best Entree lors d'un récent Master Chefs Classic.
Une visite chez Bagatelle est une façon unique de vous gâter et de profiter des petits plaisirs de la vie. Découvrez les trésors de la mer! Le mot «bagatelle» réfère à quelque chose de léger, un petit rien, telle une idylle de printemps. C'est dans une ambiance caribéenne que le restaurant vous fera découvrir les traditions culinaires françaises et vous partagera son amour pour le vin. La Bagatelle est l'amalgame parfait entre la gastronomie européenne classique, l'hospitalité chaleureuse du sud et les saveurs indigènes des «Keys» de la Floride. Découvrez le meilleur des îles grâce aux repas délicieusement préparés à partir de fruits de mer fraîchement pêchés, de produits locaux et de fruits frais tropicaux.
Bistro 245 at The Opal Key West Resort & Marina is located on the edge of the Gulf of Mexico. Enjoy breakfast, lunch, dinner or sunset cocktails and snacks as you watch the boats enter and leave the harbor. Waterfront dining at its best. Our Chefs prepare unique breakfast items, an array of mouth watering salads and sandwiches for lunch, fresh local fish and juicy steaks for dinner, all with a Caribbean flair. Bistro 245 is also the island's premier location for our nightly sunset celebration. Come out for people watching and to see the nightly celebration to end the day. *Sunset deck & Sunset Celebration tables are first come first serve**We are not serving Sunday Brunch at this time*