Larkin's on the River est un restaurant primé servant des steaks de qualité coupés, fruits de mer frais, et vins fins. Chaque élément du menu est créé avec les ingrédients les plus frais et servis avec un flair créatif.
Larkin's on the River au Peace Center pour les arts de la scène, est situé au cœur du centre-ville de Greenville, le long des rives de la rivière Reedy, dans le vieux Gower Coach Factory. Ce bâtiment est le seul restant des onze originaux datant de la guerre civile. Avec de beaux murs en briques apparentes bien conservés et les plafonds ouverts, l'histoire de l'édifice sert de toile de fond parfaite à l'atmosphère moderne et branché de Larkin's on the River.
Draper Purveying Company is downtown Greenville's newest restaurant concept and weekend entertainment destination location! Now open under the direction of Executive Chef Patrick Phillips, with a menu designed to satisfy a wide range of tastes, Draper is serving up contemporary American style comfort food with a unique twist for dinner, lunch, brunch and a special happy hour and late night bites menu. Specialty shared plates include crispy confit chicken wings, warm burrata with cherry tomatoes and garlic confit, coffee-rubbed tenderloin. Larger dinner plates include a special featured version of shrimp and grits, roasted salmon with pimento cheese risotto and lemon beurre blanc and chicken-fried chicken. Also serving lunch and brunch on weekends, unique offerings will include salads and a variety of build-your-own bowls, in addition to classic brunch staples like egg white omelets and biscuits benedict. Our bar menu boasts 16 beer taps and eight craft cocktail and wines on tap.
Le Nose Dive fait partie du groupement de restaurants Table 301. Il vous accueille dans un restaurant pub gastronomique décontracté proposant un service complet pour le dîner et le souper du lundi au samedi et un brunch tous les samedis et dimanches. Vous pourrez profiter de plats de haute qualité, de cocktails uniques ainsi que d'une grande sélection de bières artisanales et des vins sélectionnés avec soin. Vous bénéficierez d'un service supérieur dans une atmosphère de quartier chaleureuse au cœur du centre-ville de Greenville.
Le restaurant propose un menu éclectique avec des plats réconfortants à des tarifs pratiqués dans les pubs. Les plats signature comprennent l'hamburger gastronomique au bœuf Angus noir et le Fish & Chips. Le Nose Dive vous fera également profiter d'un large choix de bières artisanales et d'une liste de vins soigneusement sélectionnés. La terrasse du Nose Dive est l'endroit idéal pour profiter de la belle rue principale de Greenville.
Pour les noctambules, le Nose Dive organise chaque semaine le « 4 USD Flashback Fridays ». Le DJ Black Caesar anime la scène dès 21h30 jusque tard dans la nuit. De la nourriture et des boissons spéciales sont disponibles moyennant 4 USD toute la nuit.
Experience Paloma Lunch, located in the heart of downtown Greenville, SC at the AC Hotel. Paloma offers plenty of open-air patio and outdoor seating in an inviting, sophisticated yet laid back atmosphere that puts you in the center of it all, downtown. Grab a seat inside, order at the bar, or take in the sunshine while you enjoy delicious eats and a refreshing beverage on the expansive and picturesque patio. Our lunch features delicious New American cuisine ranging from handhelds to savory salads created by internationally-renowned Chef Fernando Coppola, who creates flavorful dishes from hand-selected ingredients, with a focus on using organic and local producers. Paloma has become one of Greenville’s top spots for food and drinks, offering one-of-a-kind cocktails and wildly popular menu favorites such as Belgian-style fries, roasted brussels, the Southwest Burger, and the Fish and Chips. Our menu also features selections of gluten free and vegan/vegetarian items.
You won't find a neighborhood restaurant anywhere close to Greenville doing what chef Shawn Kelly set out to do: provide both neighbors and visitors alike the Upstate's freshest and most plentiful meats, produce, and products, both as a dine-in and carryout option.This concept supports the idea that farmers and chefs can make a living supplying a community with its daily necessities, while also encouraging enjoyment of a simple meal of a sandwich or steak, chop, or bake.Just imagine: Wednesdays become your favorite lunch day of fresh and locally-sourced soups and salads with a friend. Then you get a favorite bottle of wine to bring home, coupled with carefully chosen side dishes and the best burgers and fresh Carolina seafood in Greenville to throw on the grill. Or maybe you even have a long-standing Sunday brunch date!
**PLEASE NOTE** THIS IS THE STELLA'S IN GREENVILLE ON ROCKY SLOPE ROADParties more than 10 people, please call the restaurant for reservations!Stella’s Southern Brasserie is a unique adventure of food and beverage. The Brasserie features local cuisine in a natural gathering spot for the community, with plenty of outdoor seating. Open for Coffee, Lunch and Dinner, as well as Saturday and Sunday Brunch. We support regional food artisans & emphasize the importance of sourcing products harvested locally. Stella’s offers from-scratch menu, genuine hospitality, full wine list & crafted cocktails all served in a relaxed, neighborhood atmosphere.Enjoy the menu cuisine of nationally recognized Chef Anthony Gray.Private Dining: Stella's can accommodate groups up to 40 in size in our beautiful & private dining room.
Au Melting Pot de Greenville, vous ferez l’expérience d’une toute nouvelle façon de souper ! Lors de votre prochaine sortie au restaurant, venez donc y faire un tour ! Vous saurez que vous avez fait le bon choix après avoir testé un des nombreux fromages artisanaux que propose le restaurant. Que ce soit pour découvrir un menu classique complet avec entrée, plat, fromage et dessert, ou bien pour déguster une délicieuse fondue au fromage agrémentée d’un verre, vous trouverez votre bonheur à tous les coups ! Le personnel est accueillant et à votre écoute. Vous serez accompagné jusqu’à votre table. Après avoir savouré votre fondue, travaillée devant vous par le personnel du restaurant, parfaitement assaisonnée, et accompagnée d’une salade croquante, vous vous consacrerez au plat principal. Vous préciserez à votre serveur la cuisson que vous désirez pour votre steak, mais aussi pour votre poulet, vos crevettes, ou encore votre homard. Vos exigences particulières seront prises en compte. N’oubliez pas de garder de la place pour le dessert ! Vous aurez entre autres la possibilité de goûter à une des multiples spécialités de fondues au chocolat, toutes aussi succulentes les unes que les autres !
With its relaxing and casual yet upscale environment, Bistro 45 serves breakfast, lunch and dinner. Conveniently located within the Hilton Greenville Hotel, it is easily accessed by both guests and non-guests of the hotel. The full bar serves cocktails, beer and wine, while the flat-screen televisions offer a place to catch the game or latest sporting event.