Le Sotto vous accueille dans une ambiance intimiste décontractée et romantique. Le Sotto c'est l'art de la simplicité, sans contrainte. Il est brut, fort et humain. Il est le feu, la viande, le blé et le rire. Mais surtout, Sotto est italien !
Pour le chef Jeff Ruby, c'est le Steakhouse qui a tout déclenché. En 1981, The Precinct émerge dans l'ancienne Cincinnati Police Patrol House number 6. Cette structure au style romanesque, amené au tournant du 21e siècle, détiendrait ce qui est maintenant le plus grand restaurant à nappes blanches fonctionnant en continu dans la ville.
Récemment nommé l'un des Top 10 Steakhouses en Amérique par USA Today et Gayot.com, The Precinct est souvent reconnu comme ayant les meilleurs steaks, fruits de mer et le meilleur service de Cincinnati. Ce constant haut niveau de qualité et d'expérience globale pour les clients depuis plus de 3 décennies a permis de fidéliser entre autres de nombreuses célébrités, gens d'affaires reconnus, ainsi que les familles du quartier et tous leurs clients habituels.
INSPIRED BY THE SPIRIT AND SENSE OF HOSPITALITY EXPERIENCED AT SUNDAY SUPPER IN THE HOME OF OUR GRANDPARENTS, PEPP & DOLORES IS A CASUAL ITALIAN RESTAURANT THAT PAYS HOMAGE TO FAMILY AND TO THE FOOD THAT BRINGS PEOPLE TOGETHER. FEATURING HOUSEMADE PASTAS, CAREFULLY CURATED WINES, AND A BALANCE OF CHERISHED FAMILY RECIPES WITH FRESH, VIBRANT FLAVORS THAT MAKE US FEEL: THIS IS HOME.
• Mexicaine Contemporaine • Quartier central des affaires
Réservé 73 fois aujourd'hui
Au Nada, leur « casa es su casa ». On y propose une cuisine et des boissons mexicaines alléchantes qui vous donneront le goût de faire la « fiesta » !
Le Nada est situé au cœur du centre-ville de Cincinnati.
Authentic contemporary Mexican cuisine, featuring flavors and dishes from all eight regions of Mexico. Gluten-free kitchen. All natural wine program. Extensive mezcal and tequila list. From scratch kitchen. Craft Cocktails. A Crown Restaurant Group Concept. Located in Downtown Cincinnati.
One of the hottest restaurant concepts for the past 2 years, E+O Kitchen has become synonymous with the freshest flavors, an opulent & inviting atmosphere, and truly eclectic offerings. Now, due to popular demand Earth and Ocean Restaurant Group has brought the E+O Kitchen to The Banks. Located across from the ICON Music Center, mere feet from Paul Brown Stadium, and a short walk from Banks Entertainment District & Great American Ballpark, E+O at the Banks is the go-to riverside getaway for any occasion. Whether it's a buzzing brunch, a once-in-a-lifetime power lunch, a romantic & vibey dinner, or just a pre-game/pre-concert cocktail hour, E+O is always ready to serve as your very own private cabana club. Led by corporate chef Ben Toney, the asian-fusion concept has expanded its menu to offer items for any palate and any diet. Gluten free, vegan, vegetarian, pescatarian, and carnivore diners can all find something to indulge in. - Just don't forget the "famous" Brussels S
Indulge in Northern Italian Cuisine with an air of European sophistication and influence at Subito. Savor homemade pastas, scratch-made sauces and hand-selected, perfectly seared steaks, finished in our infrared broiler. Along with the freshest seafood, flown in daily from the ports, Subito offers brick oven pizzas, a raw bar and traditional antipasti. Enjoy fine Italian and American wines from the cellar or a libation made by one of the restaurant's talented mixologists. Order up premium hand-crafted cocktails and bourbons, as well as the best of the region's beverages, like negronis, bellinis and our own Lytle Park limoncello. Pair one of these amazing beverages with Chef Helm's selection of shareable plates.
An American-style bistro drawing inspiration from French, Italain and American fare. The Davidson, which honors Tyler Davidson, the namesake of the fountain just across the street.
Seasons 52 est un grill et bar à vin qui offre un menu changeant selon les saisons et inspiré par les produits qu'offrent les fermiers locaux. Seasons 52 utilise des ingrédients à leur pic de fraîcheur et des techniques de cuisine rustique, comme le four en briques et les grillades à feu ouvert sur du bois de chêne et de mesquite pour faire ressortir les saveurs naturelles des aliments. Le menu est jumelé avec une carte de plus de 100 vins internationaux en constante évolution, avec 52 vins disponibles au verre, ainsi que des cocktails artisanaux exceptionnels.
Ouvert pour le dîner et le souper, avec des heures prolongées le week-end. Rejoignez-nous pour le brunch du dimanche tous les dimanches de 10 h-13 h.
Si vous êtes à la recherche d'un endroit pour accueillir votre groupe Seasons 52 est le cadre idéal pour votre événement privé ou semi-privé. Nous proposons également la table d'un chef pour les petits groupes ou des évènements plus intimes. Pour plus d'informations, visitez notre site Web à l'adresse suivante www.Seasons52.com
Experience Casual Elegance at 1931 in Cincinnati's Historic Hilton Netherland Plaza HotelTucked away in downtown Cincinnati's iconic Hilton Netherland Plaza, the 1931 invites you to dine in sophisticated style. This art deco jewel evokes the glamour of a bygone era with its soaring painted ceilings, marble columns, and Rookwood pottery. While the setting transports you back in time, the cuisine is decidedly modern, with American fare and creative cocktails.The versatile menu features breakfast classics like fluffy pancakes and savory eggs benedict. Lunch brings soups, salads, and sandwiches, while dinner tempts with dishes like Citrus-Glazed Salmon, Peppercorn-crusted Ribeye, and Pappardelle & Braised Beef Short Rib Ragout.Whether you're seeking breakfast, lunch, or romantic dinner, the 1931 excellent service ensures a memorable experience. Its proximity to the convention center, theatres, and stadiums is also a convenient pre-event spot for a bite and cocktails.