Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane

Meilleurs restaurants pour le déjeuner à Bywater

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

30 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant JusTini's
4.6
Exceptionnel(86)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Bywater
Réservé 10 fois aujourd'hui
Located in the Historic Bywater Neighborhood, this restaurant is the perfect ambience for a romantic date, night out with friends or a business lunch meeting.
Photo du restaurant Justine
4.7
Exceptionnel(2685)
Prix : cher
• Française • Quartier Français
Réservé 29 fois aujourd'hui
Justine is a brasserie in New Orleans’ historic French Quarter. Opened in 2019 by husband-wife team Justin & Mia Devillier of La Petite Grocery, Justine combines the sophistication of Parisian brasseries with the playfulness of the South’s most lively district. Featuring dishes like Mussels, Escargot & Steak Frites, the menu honors the technique and simplicity of French classics, while evoking the senses with exciting, grand presentation. Other seafood and steak favorites include Shrimp & Grits, Pan Roasted Red Snapper, Shrimp Remoulade, NY Strip & Hanger Steak. True to the heart of French brasserie culture, the bustling, multi-roomed restaurant offers a versatile space to be enjoyed by all, whether it’s for a weekday lunch, afternoon glass of wine or celebratory dinner. The café side opens to the Chartres Street sidewalk, emulating a quintessential Parisian-street experience with daytime fare. The kitchen is led by James Beard Award Winning Chef & Owner Justin Devillier.
Photo du restaurant Copper Vine
4.8
Exceptionnel(2317)
Prix : raisonnable
• Bar à Vin • Quartier central des affaires
Réservé 67 fois aujourd'hui
Copper Vine is a wine gastropub nestled in downtown New Orleans surrounded by lush greenery. With 30 wines on tap and a menu featuring Southern Regional cuisine, our lunch, brunch, and dinner menus are perfect for sharing and pairing with our extensive wine list or curated cocktail list.
Photo du restaurant Miss River
4.6
Exceptionnel(1291)
Prix : raisonnable
• Bar à cocktails • Quartier central des affaires
Réservé 36 fois aujourd'hui
Miss River at the Four Seasons New Orleans offers a grand Creole dining experience in the heart of the French Quarter. Led by renowned Chef Alon Shaya, the restaurant serves elevated New Orleans favorites with bold Cajun flavors and local ingredients. Signature dishes include Whole Buttermilk Fried Chicken, Seared Duck Breast, and Red Beans and Rice. Open for lunch and dinner, diners can savor expertly crafted dishes throughout the day. Enjoy a lively weekend jazz brunch every Friday, Saturday, and Sunday from 10:00 am to 3:00 pm, featuring a Bloody Mary bar and live jazz. Perfect for any special occasion, Miss River delivers an unforgettable experience for lunch, dinner, or brunch in New Orleans.
Photo du restaurant Tacos del Cartel
4.6
Exceptionnel(200)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Quartier central des affaires
Réservé 61 fois aujourd'hui
At Tacos del Cartel, tacos, brunch, lunch and dinner are an art form. The menu is a culinary love letter, a symphony of flavors that dance on the taste buds. The culinary rebels in the kitchen experiment with traditional Mexican recipes, infusing them with the boldness of cultures.
Photo du restaurant Chemin à la Mer
4.7
Exceptionnel(1152)
Prix : raisonnable
• Créole • Quartier central des affaires
Réservé 35 fois aujourd'hui
Chemin à la Mer, a French Quarter Steakhouse at Four Seasons Hotel New Orleans, offers panoramic Mississippi River views and a menu featuring specialty steaks, fresh Gulf Coast seafood, and a grand oyster bar. Under the direction of James Beard Award-winning Chef Donald Link, enjoy classic cuts like A5 Kobe Strip and Pan-Roasted Filet Mignon, along with seafood dishes such as Snapper Ceviche and Steamed Louisiana Shrimp. Ideal for breakfast, lunch, or dinner, this premier New Orleans restaurant offers dishes elevated by refined technique and infused with regional flavors and creative flair, making it a standout choice for a memorable dining experience.
Photo du restaurant The Grill Room
4.8
Exceptionnel(1560)
Prix : très cher
• Non-specifiée • Quartier central des affaires
Réservé 20 fois aujourd'hui
The Grill Room at Windsor Court is recognized as a local leader in Modern American cuisine with a distinct New Orleans flair. Join our highly-acclaimed Executive Chef Alex Kuzin for a truly remarkable breakfast, lunch or dinner at one of the finest restaurants in the world - and one of only three four-star/four-diamond restaurants in all of Louisiana.
Photo du restaurant 3rd Block Depot Kitchen + Bar
4.1
Excellent(2833)
Prix : raisonnable
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Quartier Français
Réservé 5 fois aujourd'hui
Le SoBou est l'un des restaurants les plus importants de 2013 selon le Zagat Magazine! Les restaurants du groupe Commander's reviennent au quartier français, où cet établissement à la gestion familiale a commencé dans les années 1950, avec le restaurant animé SoBou. Il se trouve au sud de Bourbon (au sud-est, à vrai dire), dans le pays où l'on boit de façon civilisée, loin des bières surdimensionnées ainsi que des mauvaises boissons glacées. Son bar créole moderne est un restaurant inspiré de la Louisiane et de la cuisine de rue, qui met les boissons à l'honneur.
Photo du restaurant Monday Restaurant + Bar
4.6
Exceptionnel(876)
Prix : cher
• Américaine • Mid-City / City Park
Réservé 125 fois aujourd'hui
Located in one of New Orleans’ most historic neighborhoods, Mid-City, Monday is an indoor/outdoor dining destination crafted by renowned restauranteurs, Larry Morrow and Lenora Chong, and is a must-visit for anyone seeking the best in American Cuisine and Happy Hour Specials in the city.The bar menu includes everything from exclusive crafted cocktails to bottle service to all-day Happy Hour specials on Mondays. More than just a dining venue, Monday promises to deliver a singular blend of excellent food, innovative cocktails, and one-of-a-kind experiences, making it the perfect Event Hosting and Brunch Spot.Monday is open for lunch and dinner six days a week. NOTE:For large party bookings (8+ people) and private events, email reservations@mondaynola.com.
Photo du restaurant Ralph's on the Park
4.7
Exceptionnel(4381)
Prix : cher
• Créole • Mid-City / City Park
Réservé 27 fois aujourd'hui
Le Ralph's on the Park sert une cuisine créole contemporaine primée dans un bâtiment historique magnifiquement rénové en face de l'entrée du City Park. L'ambiance est raffinée et décontractée, et le décor fait penser à une demeure de la Nouvelle-Orléans. Il a été élu « Meilleur nouveau restaurant » et « Meilleur restaurant post-Katrina ».

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable