Sunday supper all day from 12PM-7PM & Brunch 12PM-3PM!Join for a BASTILLE DAY CELEBRATION YOU CAN TASTE Friday - Sunday, July 12-14th!Parties of 5 or more should CALL (631) 472-9090 to make a reservation with us! Chef Stacé of Sunflower Café is keeping the tastes of France in Bayport, serving authentic French Cuisine with fragrant and farm fresh ingredients. Enjoy an absolutely delicious selection of French classics like Moules Frites, Clams Casino, French Onion Soup, and our signature homemade Quiches. On Sunday you can look forward to an early dinner of Escargot, Oysters Rockefeller, Frog Legs, Rack of Lamb, succulent Roasted Duck L'Orange, or a juicy Steak Au Poivre. Our beautiful patio is breezy and charming, with a warm glow in the evening. Tables are where life happens; we look forward to welcoming you to ours!
*For Easter reservations, please call the restaurant at 631-654-8970. Enjoy Mamma Lombardi’s classic Italian specialties in our dining room, or one of our quality steaks outdoors with a view of the Great South Bay, Lombardi’s on the Bay has something for every guest. Private Rooms available for Special Occasions.*Window seats are not guaranteed. However, we will try our best to accommodate. *Outdoor seating is first-come, first-serve, no reservations.
Le Butera’s Restaurant situé à Sayville, est un restaurant haut de gamme familial offrant une cuisine italienne composée de fruits de mer, de steaks, de veau, de poulet et de pâtes. La formule familiale permet aux convives de partager plusieurs plats de la carte. Des portions individuelles sont également offertes sur demande. Pour accompagner votre repas, le Butera dispose d'une carte des vins élaborées ainsi que d'un service de bar complet. Terminez votre repas par l'un des délicieux desserts maisons. Quand le temps le permet, une aire extérieure permet d’admirer le centre-ville de Sayville, un verre à la main. Un espace salle à manger de style «lounge» est disponible pour les groupes de 25 à 40 personnes. Pour les groupes plus nombreux, deux grandes salles à manger sont à votre disposition. Côté ménage, vous n’aurez aucun souci, le service est inclus! Le restaurant est aussi ouvert pour le dîner. Il propose diverses choix de sandwichs sur pain focaccia, de burgers, de wraps à l’italienne et de salades. Les menus dîner sont par contre servis en portion individuelle seulement.
Situé aux abords de la mer, à Oakdale, le restaurant View offre une vue splendide un excellent rapport qualité-prix. Le chef exécutif William Muzio innove en refondant de vieux favoris du côté des spécialités de la terre et de la mer. Plongez dans cet endroit et transformez l'ordinaire en extraordinaire.
Karvers Grille n'est pas qu'un restaurant, il est votre voisin, ami, chef d'à côté et barman au coin de la rue. Prônant une approche artisanale des ingrédients de la plus haute qualité, cet établissement travaille avec des fermes et des partenaires locaux, et fait en sorte de toujours vous proposer des spécialités culinaires conçues à partir de produits d'une fraîcheur exceptionnelle. Avec des saveurs et des plats signatures, des cocktails traditionnels et des bières locales, Karvers Grille cherche constamment à vous servir des nouveautés qui vous combleront de bonheur.
Lieu de restauration décontracté, situé en front de mer, sur les quais du fleuve Patchogue, l'établissement The Oar sert des steaks et des fruits de mer frais et délicieux. Les chefs préparent des spécialités comme les crevettes à la noix de coco, le T-Bone crépitant de 1 kg, les quesadillas de homard ainsi que les huîtres et les petites palourdes Bluepoint fraîches, livrées tous les jours. Les deux salles à manger sont décorées dans un style nautique traditionnel. La façade est constituée de portes-fenêtres offrant une vue sur l'eau. En été, vous pourrez profiter du coin repas extérieur du côté des quais. Vous apprécierez la vue pittoresque sur le port de plaisance toute l'année. La salle à manger située à l'arrière est élégante avec ses panneaux en acajou, ses nappes blanches et son papier peint nautique rayé bleu et blanc. Vous pourrez également organiser une occasion spéciale dans la salle de restauration séparée. Le restaurant possède par ailleurs des bars intérieur et extérieur, de sorte que vous ne manquiez jamais une belle nuit dans cet endroit amusant et divertissant.
Welcome to Drift 82 where the sea is our best friend and the sun always shines on the good side of day. Drift 82 is located on the South Shore of Long Island in the burgeoning town of Patchogue right on the Patchogue river which leads to the mouth of The Great South Bay. Ferries from Fire Island's Davis Park pull in only steps away from Drift 82's doors.Come explore this gem of a restaurant adorned with marine life décor and beach vibes. Boaters come and go on the Patchogue river and the lot of them dock right up to the Drift 82. Once you experience Drift 82, you'll know exactly why everyone is buzzing about the quality and care this restaurant provides to their customers.
Mamma Lombardi's is a family-owned traditional Italian restaurant. The Lombardi family has been actively serving food in Long Island for over 40 years. This little eatery has built its reputation on incredible Neapolitan recipes and a totally scratch kitchen. Mamma Lombardi's is a natural fit for large groups, as family dining is such a staple of Italian culture. The restaurant even has several private event spaces where diners can celebrate any occasion.Mamma Lombardi's menu is divided between lunch, dinner and the pizzeria. Pizza is such a versatile dish in the hands of the Mamma Lombardi's kitchen staff that it got its own menu with dozens of recipes as well as having a build-your-own option. The main dinner menu contains all of the classic Italian dishes diners could want: spaghetti carbonara, grilled filet mignon, chicken parmesan, chicken bolognese, penne with shrimp and veal milanese just to name a few.
Our new addition to Main Street of Patchogue is an intimate cocktail lounge offering a menu of small plates. With its entrance just off Havens Avenue, this room is a space to relax, regale, and return. From our bar, uniquely crafted cocktails, consciously curated wines and beer from near and far. From our kitchen, an inspired menu based on seasonality and responsibly sourced ingredients.