PastAmore is a restaurant serving Italian cuisine, deserts and salads. The restaurant takes reservations, offers take-outs and also provides catering services. The normal attire here is casual, with the ambience being classy, and the noise level has been rated as quiet during peak hours. It is a good place to visit with kids or large groups for dinner and there is also a private parking lot with bike parking and wheelchair accessibility here as well. PastAmore has a full alcohol bar and the interior of the restaurant is trendy and spacious.The menu at PastAmore consists of Italian classic dishes such as the Veal Saltimboca, pasta, pizzas, and spaghetti. The restaurant was established in 2001 and the waiting staff is extremely friendly, and efficient in taking orders.
Delight your taste buds with the flavorful, traditional dishes from our Thai restaurant. Relax and enjoy a drink at our lounge. We are open for lunch and dinner, and we work hard to accommodate every special request. Dine-in or call to order takeout.
We look forward to welcoming you to The Bistro at LaBelle Winery! Our dining environment is relaxing and visually appealing. You will find out why we consistently receive top reviews and the Best of the Best award from TripAdvisor for our cuisine, beverages and atmosphere. If you're in a hurry, we offer our full Bistro menu to-go; order online or by phone. Visit www.LaBelleWinery.com for general information.*Note: Reservations are strongly suggested, especially on weekends.*For parties of 7 or more people, please call to make your reservation. Interested in Private Dining? Feel free to give us a call to discuss availability and details at (603) 672-9898.
Bienvenue au MT's Local ~ Kitchen & Wine Bar, la nouvelle évolution du chef reconnu Michael Timothy. Ils vous partageront leur passion irréprochable pour la qualité des produits et pour l'hospitalité. Leur cuisine est créée de A à Z par leur Chef, avec une touche innovante pour présenter le meilleur de chaque produit. Tout est fait maison, en utilisant les ingrédients les plus frais grâce à l'approvisionnement par leurs ressources locales abondantes. Vous trouverez une ambiance décontractée et confortable dans leur salle à manger et un superbe bar à vin, pour profiter d'un repas entre amis ou célébrer une occasion spéciale. Leur menu propose une variété de salades de tout genre, des pizzas cuites au four à bois, des petites assiettes de tapas et des apéritifs pour des repas plus légers. Leur four à bois donne une saveur unique à leurs viandes grillées et à leur pain de viande, puis leurs pâtes et leur rôti sont sans aucun doute, des plats dont vous vous souviendrez longtemps! Ils vous offrent également une carte des vins avec des importations du monde entier représentant la meilleure sélection de chaque cépage. Si les réservations sont complètes sur le site Internet, s'il vous plaît téléphonez ou rendez-vous directement au restaurant puisqu'ils ne prennent qu'une petite partie des réservations en ligne.
Unique, le premier restaurant Not Your Average Joe's Nashua NH a ouvert ses portes en 1994. À cette époque, il existait peu de restaurants qui servaient une bonne nourriture à un prix raisonnable dans les environs. Fatigué de conduire et de payer trop cher, Steve Silverstein a décidé de construire le restaurant qu'il a toujours voulu. Le nom Not Your Average Joe's provient de la volonté de Steve de créer un restaurant original, un lieu unique de quartier, où les gens se connaissent, avec un bon rapport qualité/prix et où l'on se sent spécial sans pour autant avoir besoin de se mettre sur son 31. Et il n'est pas le seul. Aujourd'hui, avec 15 restaurants dans les alentours de Boston et quelques-uns près de Washington DC, le Not Your Average Joe’s est le lieu idéal pour satisfaire une grosse faim, dans une cuisine décontractée mais créative. C'est le restaurant qu'il vous faut et de nouveaux Not Your Average Joe’s sont sur le point d'ouvrir.
Welcome to Murphy's Taproom & Carriage House, in Bedford, New Hampshire. You're invited to try the creative cuisine of Executive Chef Todd Lytle and his team, from Lamb Osso Buco to Waygu Shepherd's Pie. Our Bistro Filet is a local favorite. All of our ingredients are brought in fresh, and many are sourced from local farms. Even the honey for our Hot Honey Salmon comes from a beekeeper in nearby Derry. Besides our large outdoor patio, our restaurant features several private dining rooms for your special occasions, as well as our 300-seat Carriage House. We have 32 craft beers on draft, a wide selection of bourbons and scotches, and a seasonally-rotating cocktail menu. Thank you for reserving your table at our locally-owned, family-operated restaurant and function facility.