JARANA is a vibrant Peruvian cuisine and pisco bar located in the Esplanade at Aventura, South Florida. It celebrates Peru's culinary heritage with an authentic yet approachable menu that blends traditional recipes with global influences, particularly from Japanese, Chinese, and Italian cuisines. The restaurant embodies the spirit of a lively Peruvian celebration, or 'jarana,' featuring abundant food, music, and spirited drinks. A highlight is its extensive beverage program centered around pisco, offering classic cocktails and a selection of wines and local craft beers. Open daily for lunch, dinner, and late-night dining, JARANA provides a welcoming atmosphere that showcases the warmth of Peruvian hospitality.
Magical est un mot souvent mentionne lorsque l'on parle de Tavern On The Green et on ne peut pas s'empêcher de ressentir de la magie dans l'air. Jim et David, l'architecte Richard Lewis et architecte paysagiste Robin Key, ont conservé l'élégance victorienne/gothique du bâtiment semi-circulaire; il est authentique, naturel, élégant et sexy. Il a été reconstruit avec une précision spectaculaire. Le décor est inspiré par une grande ferme que l'on peut trouver sur la propriété d'une villa italienne ou un manoir historique de la Hudson River Valley.
Le Trattoria Bianca est un restaurant italien informel qui sert des mets traditionnels ainsi que des plats créatifs. Il est très prisé des habitants du quartier, des hommes d'affaires ainsi que des voyageurs qui découvrent le centre-ville.
Affichant une décoration blanche lumineuse, c'est établissement réinterprète de façon élégante l'Art déco italien, tout en mettant en valeur la collection d'affiches vintage du propriétaire sur le thème de la nourriture et du vin.
Le menu du Bianca varie d'un simple bol de spaghettis carbonara au steak de style toscan accompagné d'une bouteille de vieux Barolo. Il comprend des plats tels que des crevettes scampi sur de la polenta moelleuse, une salade frisée avec des huîtres frites, des œufs pochés et de la panse de porc, un mélange de fruits de mer frits, du saumon saltimbocca à la sauge et à la pancetta croustillante, de nombreuses pâtes, de belles pizzas, des bouts de côtes braisées au Chianti ainsi que du jarret d'agneau arrosé d'un jus de cuisson riche. Pour le dîner, vous pourrez commander des salades et des sandwiches créatifs préparés avec des ingrédients italiens.
Located on Restaurant Row in the heart of Manhattan in the Hell’s Kitchen neighborhood and Theater District, Sicily Osteria is a dining destination that appeals to local residents and office workers, as well as Broadway theatergoers. The restaurant offers several dining experiences, from its more formal main dining room that exudes a rustic elegance enhanced by vintage green walls, exposed brick, custom tiled floor and white tablecloths. It's front dining room features an expansive bar, perfect for casual dining; plus, several bistro-style tables; and in the far back, a spacious, naturally lit, enclosed patio garden and atrium transports guests to a lush garden oasis.
Park Avenue Tavern et son chef Shane Le Blanc vous proposent une cuisine américaine traditionnelle avec une touche contemporaine. Le menu et le décor sont conçus pour vous offrir une expérience qui rappelle le passé de New York City, jumelé avec des équipements modernes.
Yard House is the modern American gathering place where beer and food lovers unite. Known for great food, classic rock, an energetic vibe and endless fleet of tap handles featuring the best craft and local beers, each Yard House location offers 100+ beers on tap along with an array of craft cocktails. Our menu features favorites such as our signature Poke Nachos, street tacos, USDA prime burgers, seafood and steaks. Founded in Long Beach, Calif; in 1996, Yard House now spans across the U.S. with over 80 locations and is open daily for lunch, dinner and late-night dining.