Small Batch - Local Kitchen is a restaurant and bar offering a fine dining experience and features a locally sourced menu that promotes small farms and businesses. With our honest focus on the quality of ingredients, we put our guests' well-being first. All located in the award-winning Westin Richmond
Welcome to Floris at VMFA!~ We've expanded our menu to offer a la carte offerings each day from 2:30 - 4:00pm, no reservations needed~Our high tea menu and tea service is offered daily from 11:30 am - 2:30pm priced at $55 per guest, not inclusive of tax and service. We kindly require each guest's participation.Floris invites you to immerse yourself in a culturally enriching tearoom experience at the Virginia Museum of Fine Arts. Nestled in the beautiful surroundings of the Robins Sculpture Garden, Floris is a community gathering space located in VMFA’s Pauley Center. Take a mid-day escape and indulge in delightful pleasures for the palate, including expertly crafted blends from guest tea makers. Chef Chainey Kuykendall’s use of fresh ingredients from local vendors and importers further enhances Floris’s celebration of cultures and community.Reservations for our high tea are encouraged, as seating is limited. Questions can be directed to 804-340-5785 or floris@vmfa.museum
Lolita’s is a space where we can embody & celebrate the traditions passed down to us. We source our corn from Tamoa that works directly with small communities in Mexico for the freshest heirloom corn.We practice traditional methods of preparation, which increase nutritional value and create rich flavor. Such as nixtamalization, grain roasting, and whole grain milling.
Situé dans le Reynolds Italianate Building sur le canal, le restaurant Casa Del Barco est l'un des rares lieux de Richmond proposant une authentique cuisine mexicaine. Le responsable des boissons, Michael Avery, a rassemblé le plus grand nombre de téquilas de la région.
Lehja est un restaurant indien moderne, le meilleur en-dehors de la région de Washington DC selon Todd Kliman du Washingtonian grâce à son exceptionnelle et authentique cuisine indienne moderne, servie dans un décor élégant. Le restaurant est situé au Short Pump Towne Center. Lehja, sous la main experte de Sandeep (Sunny) Baweja, cherche toujours les ingrédients les plus frais et de saison. Lehja a également reçu le « Prix d'excellence » en 2011, 2012 et 2013 de Wine Spectator pour sa carte des vins élaborée. Lehja a été le vainqueur du Broad Appetit pour ses plats récompensés de café et de beignes, le bar commun Tawa et les crevettes glacées à la mangue aux cinq haricots et salade de mangue. Lehja a été nommé l'un des meilleurs restaurants de Richmond par divers médias. L'exemplaire du Washingtonian du mois d'avril a présenté Lehja comme l'un des incontournables à visiter à Richmond.