Le Marinitas propose un menu inspiré de plats mexicains et d'Amérique latine, préparés avec des produits locaux de saison. Grâce à la collaboration de Heidi Krahling et de Frank Villa, le Marinitas sert de succulents plats du sud de l'Amérique, mélange exaltant pour les nouveaux et les habitués. La carte des vins inclut des grands crus des meilleurs producteurs d'Argentine et du Chili. Les cocktails sont composés de liqueurs d'or et d'argent d'Amérique centrale et du sud. Grâce à ses mélangeurs de haute qualité, le bar se consacre à la préparation de cocktails classiques, concoctés avec du jus de citron pressé à la commande, de douceurs faites maison ainsi que de saveurs sucrées-salées de canne à sucre non raffinée. Les bières mettent en valeur une sélection mexicaine complète, depuis la Lagers légère à la microbière brune régionale d'Amérique latine.
~Thanksgiving Brunch Buffet Reservations available now! ~ Please reserve a table between 11:30am - 2:45pm to participate. Adults $75ppKids 12+ $50ppKids under 12 $35pp Visit our website at www.redoaksanrafael.com to see all that this brunch will have to offer!Red Oak's executive Chef Norma Zapata is dedicated to crafting exceptional dining experiences that celebrate the richness of locally sourced ingredients and the culinary traditions of Marin County. Our mission is to provide our guests with unforgettable flavors, impeccable service, and a warm, welcoming atmosphere where every meal becomes a cherished memory.
Le Piazza D'Angelo propose le dîner, le souper, un brunch en fin de semaine et des happy hours. Le bar et la cuisine sont ouverts jusque tard en soirée. Vous pourrez manger en plein air sur l'une des deux terrasses. Le restaurant possède également une grande salle à manger avec un sol en terre cuite, un four à pizza au feu de bois, un bar à service complet, ainsi que 3 espaces de restauration privés pour les fêtes ou réunions d'affaires. Veuillez consulter le site Internet ou appeler le Piazza D'Angelo pour vos réservations et obtenir plus d'informations.
It all started in 1992, when Annette and Gerner Andresen opened the Lighthouse Café in Sausalito in its present form. The Andresens, both born in Denmark, had recently immigrated to the U.S., and along with them they brought the Scandinavian flair for simplicity, good quality and tasty food. The café has over the years become famous for its breakfast and lunch, with American classics like good old-fashioned burgers and a great selection of omelets, along with Scandinavian classics like Danish Meatballs or Norwegian Salmon. Now with four restaurants, The Bar & Grill offers Brunch Lunch & Dinner.
Please join us for dinner at our new Buvette du Marais wine bar, nowserving at the Marin Country Mart on Thursday, Friday, and Saturdaynights from 5 to 9 pm. We are delighted to bring the flavors ofCalifornia and France together in Chef Kosta's kitchen. Everything onhis menu is absolutely delicious and well executed. The flavors arebright and the ingredients market fresh, classic French dishes madelocal and organic — crab croquettes, rillettes de saumon, saladed’endives, pommes purée made the traditional way with crème fraîche,filet mignon, market fish au feu de bois, soupe à l'oignon, house madepastas, and more. One of our favorite dishes is a vegetarian hachisparmentier made with mushrooms, the perfect seasonal meal that can beenjoyed with a courgette marinated zucchini starter and a lovelybottle of Chateau Neuf du Pape. The magic of the night at the Martcreates a Parisian setting in this gem of a bistro with great wineselections from France and beyond.