Come and go with ease for your morning coffee, enjoy lunch with a colleague, gather the family together for dinner, or treat yourself to a post-work drink at the bar. For craveable eats and downright delicious cocktails, look no further than a place where you'll always be among friends, a place that feels like home: The Henry.
Sadelle’s is the modern ode to New York’s classic tradition of dining all day. Since the first location opened in the heart of SoHo in 2015, Sadelle’s has become iconic for its urbane, cheeky atmosphere and a menu of hits, including the best bagels in America and ridiculously delicious French Toast. Featuring everything from the finest smoked salmon and caviar to enormous signature salads and sandwiches, Sadelle’s currently has outposts around the world – from New York, Dallas, Las Vegas and Miami, to Paris, Riyadh, Seoul and Toronto. The all-day dining mecca is named after MFG Co-Founder Jeff Zalaznick’s great grandmother.
Hacienda Ramirez Cruz is a vibrant restaurant and bar in Wynwood, Miami, offering authentic Mexican cuisine in a lively setting where live music takes center stage.With an outdoor lively patio and a cozy indoor area, the restaurant is known for its authentic dishes, such as mole poblano, enchiladas, and tacos made with homemade tortillas. Hacienda Ramirez Cruz also offers a wide liquor selection, craft cocktails and bottle service. The restaurant is open from Wednesday to Sunday, and it offers a wide events package, as well as a private dining room for special and intimate occasions.
Chef Owners Justin Sherrer and Lisetty Llampalla welcome you to “Doce Provisions”, Miami’s newest urban dining experience; featuring culturally creative cuisine, high performance, locally sourced quality ingredients and Miami inspired unpretentious Food.We Have a Lovely Tropical Private Courtyard!Newly Opened our Sister Restaurant on Calle 8, Social 27 Miami featuring Vintage Modern Decor, Full Cocktail Bar and the same Michelin worthy Food Quality!www.social27miami.comDoce Provisions' mission is to become a main stay on the food landscape of Miami, serving fresh artisanal dishes, selection of Local Craft Beer, wine List and Live Music.#comeandgetit
Les spécialités servies en petites portions, sortent de 3 cuisines distinctes (le grill robata, le bar à crudités et la cuisine principale) et vous feront découvrir la sélection éclectique choisie par le chef cuisinier Timon Balloo pour célébrer les saveurs et esprit locaux. Partez en quête des plaisirs simples, du bonheur de bien manger à célébrer entre amis dans cet établissement qui vous invite à vivre une expérience partagée.
Le Sugarcane, réputé aux niveaux régional et national, a été récompensé par de nombreux prix : demi-finaliste du prix de la fondation James Beard dans la catégorie « Meilleur Nouveau Restaurant », titulaire du label AAA 4-Diamond pendant 3 années consécutives, prix Johnson & Wales du « Meilleur Restaurant », prix Eater du « Restaurant de l'Année », prix du « Meilleur Nouveau Restaurant » par le Miami New Times et classé 3 étoiles par le Miami Herald.
Le 94th Aero Squadron est le restaurant le plus romantique. Il offre une vue sur l'aéroport de Miami où les gens
de tout âge prennent plaisir à regarder les avions décoller et atterrir. Cet établissement s'inspire d'une vieille ferme française durant la Première Guerre mondiale.
Les murs sont tapissés de photos qui vous plongeront dans cette époque héroïque.
Le chef Gabriel Del Valles sert une délicieuse cuisine qui vous donnera envie de répéter l'expérience.
Il tente constamment d'innover afin de vous faire découvrir de nouveaux plats tout en vous faisant apprécier les incontournables qui figurent au menu.
Le menu propose des plats tels que le plus authentique gumbo de fruits de mer avec un « pot luck » au pain à l'ail, les rouleaux de homard du Maine, le mérou du golfe et les vidalias fumés du printemps, ainsi qu'une sélection en constante évolution d'huîtres très fraîches de la côte Est et Ouest.
Le brunch du dimanche sert une grande variété de mets internationaux incluant les fameux œufs Bénédicte, les gaufres belges,
le saumon fumé, les crevettes, les pattes de crabe, les jarrets d'agneau, les côtes levées, etc. Le champagne et les mimosas
sont servis à volonté.
Pour le repas du midi, profitez du buffet à volonté ou
commandez des plats à la carte.
Un arrêt s'impose dans cet établissement où vous pourrez savourer des mets exquis et faire de joyeues libations.
Satisfacer las necesidades de nuestros clientes, permitiendo conocer y experimentar la cultura puertorriqueña como en casa a través de un servicio de calidad en un ambiente familiar, seguro y agradable.
Ready for a special journey from Greece to Lebanon.After so many years on sunset drive , Marhaba's kitchen is back with a new concept called Kalimera ,greek and lebanese cuisine.Come and try our menu full of mediterranean flavors in a casual ambiance.In Kalimera you will find a mix of different tastes from both countries, you will enjoy the decor and definitely rhe foodTo accompany fresh ingredients and local products , you will discover our wine list with spicy accents, like our cuisine.
For a dangerously delicious dining experience, blend a healthy dose of local flavor on a Native American foundation, sprinkle in the Caribbean islands, add a dash of South America, a shake of Central America, and the requisite touch of Cuba. And never leave South Florida.
Originally established in 1993, the iconic Brasserie Brickell Key is located on Brickell Key Island.Modern, rustic, this off beat country style Italian cuisine offers a variety of authentic dishes, prepared with our own special flavors.Full bar service available with great cocktail options.The Octopus appetizer is a signature dish that leave guests mouthwatering!